• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meğer neler neler yemişiz....

size başımdan geöen bi olayı anlatayım kızlar bundan 6 yıl önce yemgemin kuzenınden bizzat duydum bunu ddoğum hemşresidir kendisi bi dr hemşirenin birine doğumhanenin kapı önünde feci halde bağırıyorduherkeste bi telaş bişey..nooldu dedim o tanıdık hemşireye yaa boşver dedi önce ama ben ısrar edince dediki bu doğumda bebekten sonra eş düşüyüya o eşler hemşireler tarafından bozulmadan saklanıyormuş delinmemesi gerekiyomuş onu ruj yapımında kullanmak üzere kozmetikçilere veriyorlarmış bu kız o eşi patlatmış dr ondan kızıyormuş bu kaçıncı diye bilmiyorum valla şok oldum allahtan hiç ruj kullanmam ama kullanıyor olsam da bi daha düşünürdüm...

plasentayı ruj yapımında mı kullanıyorlar yani ??? yok artık ya bu kadarına da pes...
:53:

plasentayı ruj yapımında mı kullanıyorlar yani ??? yok artık ya bu kadarına da pes...
:53:

Evet özellikle de hatırı sayılır rujların, besleyici olan daha bir çok krem ve cilt bakım ve kozmetik ürünlerinde yoğun kullanıldığını ben de pek çok yerde okudum. Ruj önemli gerçekten. Hepsi önemli tabi ki ama ruj biraz daha insanı etkiliyor ne yazık ki böyle oluğunu düşününce. Sorgulamak ve kendi sağlığımız adına en doğru şeyleri tespit etmek zorundayız gerçekten. Yoksa arz talep meselesi. Buna rağmen ticari olarak hala kazanmaya devam edebiliyorsa pek çok firma, demek ki talep devam ediyor. Bence en düşündürücü mesele bu. Hepimiz daha bilinçli ve daha araştırmacı olmalıyız. Bize sunulanlarla sınırlı kalmadan kendimiz ne istiyorsak onu bulmaya çalışmalıyız. Doğal olduğu söylenilen değil gerçekten doğal şeyler olup olmadığını mutlaka her konuda kullandığımız herşeyde iyi tahlil etmeliyiz. Sağlıcakla...

Back