meğer aldatılmışım

arkadaşlar çok sağolun sizinle paylaşarakl biraz kendımı daha ıyı hıssettım düşündükçe sinirlerim bozuluyor bende katlanmak ıstemıyorum aynı evde yaşamak ıstemıyorum

ne mezunusun daha önce çalıştın mı hiç?
bebek biraz daha büyüdüğünde ayrılsan annenin yanına taşınsan, sen çalışsan annen de bebeğe baksa?
herhangi bi birikimin var mı, altınların falan sende mi?

lise mezunuyum hiç çalışmadım annem şuan çalışıyor 1.5 sene sonra emekli oluyor o zamanakadar çalışamam bı kaç tane kolye falan var bırıkımım yok bılezığımı onun ailesi geri aldı borç olarak dedı ama 2 senedır yapmadılar

üff çok zor ya senin kocana hiç tahammülüm sevgin yok artık doğal olarak yani düzelmesini falan bekleme isteğin yok asla?
boşanma kararını söylesen tamam der mi? işi yokuşa sürmek için çocuğu göstermem falan diyor belki de, yoksa hakim zaten sana verecek. çocuğu gelip kaçıracak değiller??

demez çünkü çevresinden çok tepkı göreceğini biliyor ve bana o yuzden çocuğu sana bırdaha göstermem dıye tehdıt edıyor herseferınde benım tek korkum çocuğum asla ondan korkmuyorum ama öyle bır aileye sahıpkı çocuğumu benden uzaklaştırırlar dıye korkuyorum bazen dıyorum çocuğum olmasaydı o anda bıterdı ama benı bağlayan bırı var oda bebeğim ondan ayrılmaya dayanamam asla

Beş aylık bebeği olan insanın mücadele etmesi öyle kolay değil.
Arkadaşım çok geç kalmadan kendini ne zaman güçlü hissedersen o zaman yap .Bu süreçte sanma ki bebeği etkilenmeyecek o yüzden kendine iyice güvenin geldiğinde hiç bekleme.Boşanma olduktan sonra hem anne hem baba olman gerekecek çünkü.

Son düzenleme:

evet suan kendımi o kadar guclu hıssetmıyorum hıcbırseyım yok elımde ohep o adi yuzunden destekçimde yok bı annem abılerım yardımcı olmazlar onlar kendı dertlerınde...tek ısteğim kendısı gelsınde artık boşanalım desın herşey o kadar kolay olurkı ama ben dersem çok sürtüşmeler yaşayacağız

Çok üzüldüm yaa
Lütfen kendini bu mutsuz hayata mahkum etme.
Hiç bir şey yapamazlar.
Bebeğini senden ayıramazlar asla..
İyi bir avukat bulup görüşsen.
seni aldattığına dair kanıtlar toplasan şuandan itibaren
Şeref yoksunu adamın yanına çocuğu tamamen hiç bir hakim vermez.
Tabi ki görme izni olacak.
Ama çocuğu senden koparamaz.
Gençliğine yazık.
Annene yük olmazsın emin ol.
Evde incik boncuk ile bile ayda 700 tl kazanan bayanlar var.
O para ile çocuğunun ihtiyaçlarını karşılarsın.
Zor olacak yorulacaksın ama değmez mi?

arkadaşlar söylenecek her şeyi söylemiş zaten.. bence de kendini bir an önce toparlan. kanıtlar bul. kimse çocuğunu senden alamaz. kendine güven.. allah yardımcın olsun. zor bir süreç ama eminm şu durumda da kolay şeyler yaşamıyosun..

bu millet kafayı yemiş iyice ya kadın da erkekte videoya çekmek resimlemek birde evli kadın pes yani.hiçmi korkmuyor kocam öğrenir diye valla bravo yani nasıl bir cesaret var insanlarda dilim tutuldu resmen.

canım benim yapamam da ne demek.daha yolun başındasın.böyle mutsuz bir ailede çocuğunu nasıl yetiştirmeyi düşünüyorsun*?çocuğu senden almaları gibi bir durum yok.parmak kadar bebeği babaya vermezler.sen çalış yada çalışma nafaka vermek zorunda.ayrıca çalışmıyorsun bebeğe kendin bakabilirsin.tazminat davasınıda kazanırsan eline bir miktar para geçer.birilerine yük olmaktan korkma.iyi kötü devlet kadınlara birçok imkan sağlıyor.
hiçbir zaman çocuğu babasına vermezler.devlet kadınlara ücretsiz avukat ımkanı sağlıyor.eşinin çocuğu göstermemekle tehdit ettiğini de dilekçene yazarsın.ayrıca o resımler duruyormu bılmıorum ama mutlaka telefon görüşmeleri vardır.eskı kayıtlarıda savcılık aracılığıyla çıkartabilirsin.
belkı sizler için konuşması kolay diye düşünüyorda olabılırsın ama ,hiçbişey düşündüğün kadar zor değil .aileye söylesen erkektir bir kereden bişey olmaz derler.ama senin içindeki fırtınaları anlamazlar.sen kendin için neyin doğru olduğunu daha iyi bilirsin.umarım doğru kararlar alırsın

minicik bebeği annesinden koparamazlar merak etme...
eğer o flash disk halen sağlam ve eşindeyse içindeki resmi silmiş olsa bile bir programla geri getirilebilir, çoğunlukla geri gelir...
tabi gerçekten boşanmayı düşünüyorsan....
Allah yardımcın olsun.

elinde resimler falan varmış onları delil olarak sakla elinde kanıt olduktan sonra rahatlıkla boşanırsın çocuğunu da alırsın nafaka tazminatta alırsın.bu adamın çekilkecek yanı yok adam aldatmaya devam ediyor düzelecek gibi de değil kendine yazık etme canım Allah sana güç versin

hepinize çok teşekkür ederim bugun tartıstık yıne telefonda artık boşanmak ıstıyorum dedım şuçlu herhalınden bellı bağırdı çağırdı baya ne yapğarsan yap dedı ama zannetmıyorum kabul edeceğini

Bu tip erkekler seref..sizliğin daha üst boyutundalar artık!!
İğrenç herif ...
Kaç kurtul arkadaşım..Git bir avukata danış..
Bu pisliğin peşini de bırakma..Bütün kanıtları topla..
Ne kadar iğrençmiş bu adam yaa..
Ohh ne ala hem aldat hem de çocukla tehdit et..
Yüzsüzlüğün, iğrençliğin, namussuzluğun da bu kadarı.. pes!!

kusura bakma arkadasimda nasil arastirmadan sorusmadan o adamin tehditlerine boyun egebiliyorsun anlamadim.biraz guclu ol yaa..
hicbir hakim cocugu oyle babaya vermez.nafakanida takir takir alirsin.vermezse hacizle alirsin..cocugu alirim gostermem ne demek..
sen elinde o kadainla fotolarini,girdigi adresleri yani elle tutulur seni aldattigina dair kanitlari mahkemeye sunarsan ayda bir gorme izni verir belkide cocuga..dangalak yaa..lutfen biraz cesur olun..ezik olayin boyun egmeyin..cocuk icin susmuyorsunuz siz,hem cocugunuzun kendi hayatinizi karartiyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…