meğer aldatılmışım

shbilgin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
161
1
46
İstanbul
mrb nerden başlasam bilemiyorum doğum yapalı 2 ay olmuştu bır gun eşimin flas belleğine bakmak aklıma geldi çünkü hiç yanından ayırmazdı o günde evdeydı. şifre vardı ama şifresi herzaman kulladığı şifreydı tesadufen buldum açtım bir baktım geçen yıl yanı ben hamileyken beni aldatmış yatakta fotoğraf çekilmişler dışarıda çekilmişler baya bir aşk yaşşamışlar bunu görünce ne yapacağımı bılemedim yıkıldım dondum kaldım daha 3 yıllık evlıyız ılk bebeğimiz.annemin yanına geldım ama söyleyemedım çünkü bir abim boşandı diğeride problemlı zaten sadece tartıstık dedim sonra baya bır yalvardı bır kere oldu dedı eğer boşanırsan çocuğu sana göstermem dedi içim affetmedi ama sadece çocuğum için sustum bence şuan hala aldatıyor benı ama hiç umrumda değil sadece gösterişte evliyiz niye devam ettiriyorsun diyorsanız bebeğim 5 aylık annem çalışıyor ben çalışmıyorum onun ailesi sürekli alır benden çocuğumu çünkü öyle insanlar nafakada vermez çocuğuma maddi olarak annem bakar ancak şuan ona yuklenemem zaten ev kira.ona olan aşkım bıttı boşanmayı düşünüyorum ama yapamam şuan .oda bana eskisi gibi değil sürekli tartısıyoruz ama hep çocuğumla tehdit ediyor şuan farklı bır ısımle facebook açmış o orospularla konuşmak için telden giriyor bır kere gördum ama teli elimden aldı hemen ismini değiştirmiş başka bırşey yapmış bulamıyorum o kadının aradım o anda telefonu onun kocası aldı elinden dedim karın senı aldatıyor elımde kanıtım var am a adam demezmı benım karım yapmaz öyle şey ben ona güvenıyorum o da ş...sizmiş belliki o benım yuvamı altust ettı ama ben yapamıyorum ...sizden sadece şunu istiyorum benımle dertleşin çünkü hiç kimseye anlatamıyuorum doldum sürekli ağlıyorum çocuğumun yuzune baktıkça üzülüyorum onun ne suçu vardı da bunu ona yaşattı

5 aylık bebenizi siz istemediğiniz sürece hiç bir hakim babaya vermez.
Nafaka da tazminat da ödemek zorunda.

evet ama ben huyunu bılıyorum onların bana verselerde sureklı problem çıkarırlar çocuğum mama ile beslenıyor zaten bana ıhtıyac duymaz onlar zaten ılk torunları çıkmazdayım

Benim annemle babamda ben 5 aylıkken boşanmışlar. babam anneme hakim çocuğu kime verirse hep onda kalıcak diğer tarafa gösterilmicek çocuk. ve büyüdüğündede öldü denicek annen/baban demiş. annem bunu kabul etmek istemesede sonuç olarak hakim beni anneme vermiş tabii babam sözünde durmamış anneme verilince problem çıkarmış falan filan... yani sonuç olarak benim baba tarafım çok problemlı hala da anlaşamıyorum. fakat babam bana nafaka ödemek zorundaydı bir süre ödemiş ve sonra bırakmış ben bilinçlenince tekrar istedim vermedi hakkımı savundum şuan takır takır ödüyor. yani sizde çocuğuınuz için gerekli nafaka davasını açabilirsiniz ve ödemezse kanunlar sizden yana olucağı için tekrar dava açıp çok daha fazlasını alabilirsiniz. sonuçta şuan önemli olan sizin mutluluğunuz ve kendinizi bu durumun içine hapsetmeyin derim... biraz cesaretle herşey yoluna girebilir.

Bence hemen bu evliliği bitirmelisin.Eğer düzelir die umudun varsa,sakın böyle bir umuda kapılma böyle bir adam asla uslanmaz.Boşanma davası aç bence hiç bekleme nafakayı vermek zorunda,çocuğuna bakmak zorunda.Hem kendine hemde çocuğuna nafaka alırsın.Hiç bir mahkeme o yaştaki çocuğu babaya vermez.Ve aldattığını kanıtlayabilirsen tazminatta alırsın.Ben iki çocuğumla boşandım yıllar önce.Evet düzenin bozuluyor ama seninde bir hayatın var.Ve inan biraz zorluktan sonra geçmişi düşündüğünde iyiki bu adamı boşamışım diyeceksin.Çünkü böyle bir adama bir ömür boyu asla katlanılmaz.

evet ama ben huyunu bılıyorum onların bana verselerde sureklı problem çıkarırlar çocuğum mama ile beslenıyor zaten bana ıhtıyac duymaz onlar zaten ılk torunları çıkmazdayım

Problem çıkarırlarsa mücadele edeceksin arkadaşım.
Bebeli ya da bebesiz hiç bir boşanma kansız olmuyor merak etme.
Böyle onun ihanetlerini oturup izleyerek ızdırap çekmek daha mı iyi?

çok haklısınız sadece cesarete ıhtıyacım var ancak kendımde kaldıracak gucu bulamadım bır taraftan artık özgur olmak ıstıyorum benım sevgımı haketmeyen ınsanla olmak ıstemıyorum yuzune baktıkça sureklı o resımler gelıyor gozumun önune bana aşkım canım dıyror ama sadece ağız alışkanlığı farkındayım

merhabalar keşke resimlerin bir kopyasını kendinize saklasaydınız , dava falan açtığınız zaman işinize yarayabilirdi çok hemde , velayettede belkide kolaylık olurdu bu adama neden versinlerki çocuğu

o resimleri umarım bir yere kaydetmişsindir . o resimler işine çok yarar . mahkeme çocuğu sana verir . hiç öle çocuğumu göstermem sana demesine bakma . yok öle birşey . beni aldattı diye açıcaksın mahkemeyi tazminat bile alırsın resimleri sunarsın yazışmaları vs . bence çalış işe gir ne olursa olsun . boşa onu al çocuğunuda bak . böle bir hayatı hak etmiyorsun . ama bu erkeklerde ne vicdansız yaa allahım valla nefret ediyorum . ne biçim insan bunlar . yazıklar olsun

Ben sekiz sene önce boşandım iki oğlumla.Sekiz senem mücadeleyle geçti.Aldatma değil ama farklı anlaşmazlıklar vardı aramızda.Şimdi ikinci evliliğimi yaptım.İki oğlumda yanımda tabii.Şuan hamileyim ama eşim böyle birşey yapsa büyük konuşuyorum anında biter.O yüzden biraz cesaret kimki o sen evladınıza hamileyken zorluklar yaşarken sana destek olması gerekirken gönül eğlendiriyor,boşver arkadaşım böyle bir adamın yüzüne dahi bakma bence....

Gidip bir avukatla konuşun danışın.. anlatın derdinizi.. o yol gösterecektir.. öyle kolay değil çocuğu alırım tehditleri.. zayıf bulmuşlar eziyorlar
nafakayı da vermesin dava açar faiziyle alırsın donuna kadar..

5 aylık bebeği hiç bir hakim babasına vermez. Nafakada verecek tazminatta, resimleri delil olarak sunduğun an yapacak hiç bir şeyi yok

Çok zor bir durum, insan maddi özgürlüğü olmayınca çok korkuyor bu gibi durumlarda ama bir çıkış mutlaka vardır. Öncelikle konuyu annenle paylaş, sonuçta eşini ve ailesini sizler tanıyorsunuz bizne desek boş. Annenin hayat tecrübesi senden fazladır, mutlaka birlikte bir çıkış bulursunuz.

Allah yardımcın olsun arkadaşım, gerçekten zor ama aldatılarak yaşamak daha zor olsa gerek.

ben onu çok sevdım askerliğini yaptı geldı bekledım evlenmeyı bu kadar çabuk ısteyen oydu bende ona guvendım asla aldatmaz dıyordum 2 sene çocuğumuz olmadı babam vefat etti 1 ay sonra hamıle olduğumu öğrendim insanın çocuğu olunca eli ayağı bağlanıyor sankı ben de çok istiyorum sadece oğlumla yaşamayı ALLAHIM bana güç verde kurtulayım diyorum

yazıklar olsun gercekten soyleyecek soz bulamıyorum bır an evvel bosanmalısınız emın olun kanunlar sızden yana hele bırde resımlerı mahkemeye sunabılırsenız asla sırtınız yere gelmez nafaka onun keyfıne kalmamıs kı hem nafaka hem tazmınat alırsınız ustunuzden bu cesaretsızlıgı atın ınanın kendınıze psıkolojık olarak cok kotuluk edıyorsunuz su an bu sekılde devam edersenız hep sınık ezık dahası cesaretsız olacaksınız gıtgıde buyuyecek ımkansız gelecek gozunuze hersey yanı kendınızden gıdıyor su an ınanın sıze yazık oluyor o kadarcık bır bebegı hıcbır hakım ona vermez kaldı kı dedıgım gıbı aldattıgını ıspatladıgınız anda hersey lehınıze donecek bıraz cesaret edın neden bunları yasamak zorundasınız kı bır dusunun neden yanı bunu hak etmıyorsunuz kımseye degıl sadece allah a guvenerek bısmıllah deyın ve baslayın rabbım yardımcınız olsun lutfen korkmayın

çok sağolun haklısınız şuan başka deliller bulmaya çalışıyorum face yazışmalarını felanda kaydedıcem eğer o facesini bulabılırsem süründürmek istiyorum ömür boyu çeksin istiyorum inşallah yapabılırım

mucadele etmekten cekiniyorsun
kusura bakma ama insan yemek yerken bile ugrasiyor degilmi?
hersey balli kaymakli bitmiyor ne yazikki
seni sindirmek icin tabiiki oyle yapacak oyle soyleyecek yuregi karaysa!

havlayan kopek isirmaz diye bir laf bilirsin
sen tum dellileri topla ve ayril bence
elinde delilin oldugunu gorurse bak nasil tirsacak mahkemede
anlasmali bosanmak isteyecek
haa once tehtit eder falan ama havasida cabuk iner

ben ugrasamam cekmek oturmak daha kolay benim icin diyorsan
sen bilirsin

Sen mahkemeye o delilleri göster bak bakalım o çocuğunun yüzünü asıl o görebiliyormu? Hiç korkma aldattığını delillerle kanıtlarsan nafakanıda, tazminatınıda, çocuğunuda çatır çatır alırsın.. Oldu hem aldatsın, hem suç bastırır gibi çocuğu göstermem! Cahillik böyle birşey işte. Daha 3. senen heba etme gençliğini, çocuğuda böyle bir evde yetiştirmek çocuğuna verebiliceğin en büyük ceza olur.. Çok iyi düşün derim..

kıyamet varya bu tip erkekler yüzünden kopacak, kıyamet alameti bunlar hadi bi halt yedin resimleri saklamak falan nedir, özür dilerken bile tehdit ediyo adam halada aldatıyo, bence kadının kocası sandığın kişide kocası değil şeysidir diyim siz anlayın

nickdaşım cok üzüldüm ama sakin su an yapamam deme sen zayif oldukça erkekler her zaman bunu kullanmasini hele bunu sindirdiğini bildikçe devam eder kendini yaralamaktan öte çocuğunun pskjisini de dusun böle ortamda iki tabak yiyceğine annesiyle tek tabak yer ama huzurlu buyur malum bebekler annenin ruh halinden anlıyor hisseder gununu senin enerjinle geçirir. seni için cok üzüldüm hic bi serefiyle yasayan heleki bir annenin basina Allah vermesin valla uzuldum ama bi an önce resimleri kopyala ve evini terk et simdi devlet senin durumundaki kadinlara hem maas bile bağlar bi cok yol var soktasin biliorum napicani sasirdin ama beklemen isleri daha zora sokmandan öte gitmez. böle bi adamdan sana saygımdan adam diyorum kimseye evladına bile yarar gelmez üzülme dik dur yapabilirsin para için bile çekme istersen alternatifleri netten arastiririz herkes bisiy bi yol gösterir Allah yar ve yardimcin olsun....

eğer elinde delilin 2 sahidin olursa ki olur bu koşullarda sütten bile kesilmemiş bi cocugu yasal olarak elinden kimse alamaz uzaklastirma karari bile cikartirsin yeterki olurda seni tehtidi gafletle msj neyim atarsa sakla mahkeme seni onla yuz göz dahi etmez hic dert etme bunu bedelini bu gun olmasa sora mutlaka öder sen kurtardiğin günleri dusun gelecek güzel günlerini,,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…