mrb nerden başlasam bilemiyorum doğum yapalı 2 ay olmuştu bır gun eşimin flas belleğine bakmak aklıma geldi çünkü hiç yanından ayırmazdı o günde evdeydı. şifre vardı ama şifresi herzaman kulladığı şifreydı tesadufen buldum açtım bir baktım geçen yıl yanı ben hamileyken beni aldatmış yatakta fotoğraf çekilmişler dışarıda çekilmişler baya bir aşk yaşşamışlar bunu görünce ne yapacağımı bılemedim yıkıldım dondum kaldım daha 3 yıllık evlıyız ılk bebeğimiz.annemin yanına geldım ama söyleyemedım çünkü bir abim boşandı diğeride problemlı zaten sadece tartıstık dedim sonra baya bır yalvardı bır kere oldu dedı eğer boşanırsan çocuğu sana göstermem dedi içim affetmedi ama sadece çocuğum için sustum bence şuan hala aldatıyor benı ama hiç umrumda değil sadece gösterişte evliyiz niye devam ettiriyorsun diyorsanız bebeğim 5 aylık annem çalışıyor ben çalışmıyorum onun ailesi sürekli alır benden çocuğumu çünkü öyle insanlar nafakada vermez çocuğuma maddi olarak annem bakar ancak şuan ona yuklenemem zaten ev kira.ona olan aşkım bıttı boşanmayı düşünüyorum ama yapamam şuan .oda bana eskisi gibi değil sürekli tartısıyoruz ama hep çocuğumla tehdit ediyor şuan farklı bır ısımle facebook açmış o orospularla konuşmak için telden giriyor bır kere gördum ama teli elimden aldı hemen ismini değiştirmiş başka bırşey yapmış bulamıyorum o kadının aradım o anda telefonu onun kocası aldı elinden dedim karın senı aldatıyor elımde kanıtım var am a adam demezmı benım karım yapmaz öyle şey ben ona güvenıyorum o da ş...sizmiş belliki o benım yuvamı altust ettı ama ben yapamıyorum ...sizden sadece şunu istiyorum benımle dertleşin çünkü hiç kimseye anlatamıyuorum doldum sürekli ağlıyorum çocuğumun yuzune baktıkça üzülüyorum onun ne suçu vardı da bunu ona yaşattı
evet ama ben huyunu bılıyorum onların bana verselerde sureklı problem çıkarırlar çocuğum mama ile beslenıyor zaten bana ıhtıyac duymaz onlar zaten ılk torunları çıkmazdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?