- 21 Eylül 2011
- 6.246
- 50
- Konu Sahibi gwencooper
en kısa zamanda yaptırıcam ama yinede nasıl duruyor diye fikir almak istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel duruyor ne yazdıracaksınız? dövmeyi ileriki yaşlarda minimum sarkma olacak yerlere yaptırmak önemli, itici durur yoksa. güzel ama bu dövme.
sevdigim bir filmden replik dusunuyorum..heralde vucudun o kısmı en az sarkma yapcak yerdir :26:
sevdigim bir filmden replik dusunuyorum..heralde vucudun o kısmı en az sarkma yapcak yerdir :26:
Türkçe mi düşünüyorsun Gwen? :)
ya aslında latince istiyorum ama belli olmaz
haftasonu yaptırıcam insallah sonucu guzel olur
En çok acıyan yer bunu şimdiden yaz beynine :))
ama bence dövmenin en güzel durduğu yer de orası..
Bende de var orada, ingilizce bir yazı.Dövmelerimin arasında en çok bu yer acıdı ama değdiğini düşünüyorum.
şimdiden hayırlı olsun :)
kolumun ic kısmında da var o cok acımıstı yumusak yer oldugu icin evet cok guzel duruyor :26: cok acırsa mola veririm artık
zevklerimiz aynı desene benimde orda var.
dövmecim bile bile mi en acıyan yerlere yaptırıyosun demişti :)
dayanılmayacak acı değil sonuçta tecrübeniz var bir iki bağırış çağırışla halledilmişti benimkisi :)
bende elime oğlumun adını yazdırmak istıyorum dövme fıyatları nekadar bıde bursada böyle guvenılır bır yer varmıki
her sehrin piyasası farklı oluyor bursayı bilemiycem ama soyle soyliyim eline bir isim yazdıracaksın en fazla 75 lira olur kimi yer makineyi 100 den acar uzerine işciligi ekler ufacık dovme gelir sana 150 ye o yuzden makine acısına fiyat alan yerlerde yaptırmamanı oneririm direkt işcilik uzerinden para alan yerlere bakmalısın..bursadan arkadaslar vardır burda muhakkak dovme yaptıran :26:
her sehrin piyasası farklı oluyor bursayı bilemiycem ama soyle soyliyim eline bir isim yazdıracaksın en fazla 75 lira olur kimi yer makineyi 100 den acar uzerine işciligi ekler ufacık dovme gelir sana 150 ye o yuzden makine acısına fiyat alan yerlerde yaptırmamanı oneririm direkt işcilik uzerinden para alan yerlere bakmalısın..bursadan arkadaslar vardır burda muhakkak dovme yaptıran :26: