bende saçlarımı bu model yapmak istiyorum....ve renk de çok hoşuma gidiyor...acayip modern bi model ve renk...yalnız bana bi konuda yardımcı olmanızı istiyorum kızlar...bu renk tam olarak ne...yani röfle biliyorum ama sarının hangi tonu...ve son sorum:) bu kısa saça bu şekilde dalgayı nasıl verebiliriz...a.s.a.s.
ben hep mavi siyah yada ask alevi kullandim,,,baska renk uygulamadim sacima onun icin bu renk hakkinda bilgim yok,ama bu dalgayi,hafif sac kopugu surup elinle bile yapabilirsin,yada sacini bigudi yapar gibi sarip,beklet bi sure acinca elinle bile bu sekli verebilirsin,karisik oldu anlatimin ama biraz ugrastinmi olur,zor bi model degilyerimseniben
bende saçlarımı bu model yapmak istiyorum....ve renk de çok hoşuma gidiyor...acayip modern bi model ve renk...yalnız bana bi konuda yardımcı olmanızı istiyorum kızlar...bu renk tam olarak ne...yani röfle biliyorum ama sarının hangi tonu...ve son sorum:) bu kısa saça bu şekilde dalgayı nasıl verebiliriz...a.s.a.s.
ben hep mavi siyah yada ask alevi kullandim,,,baska renk uygulamadim sacima onun icin bu renk hakkinda bilgim yok,ama bu dalgayi,hafif sac kopugu surup elinle bile yapabilirsin,yada sacini bigudi yapar gibi sarip,beklet bi sure acinca elinle bile bu sekli verebilirsin,karisik oldu anlatimin ama biraz ugrastinmi olur,zor bi model degilyerimseniben
yani tam bu kadar olmasa da yaklaştılar buna şekerim...yani birazcık daha kısası gibi düşün...gülse birsel gibi...avrupa yakasındaki aslı gibi....şekerımm senın saçlar kısa değilmiydi uzamışlar baya bu model cok güzel ve modası asla gecmez rengı ise tam bende bilmiyorum
dusunki parmagin bi sosis,ve sen bu sosisi hamura saracaksin rulo yapar gibi,,,hamurda sacin,,,taki sac dibine kadar yap ruloyu,sonra parmagini ruloyu bozmadan diger elinin yardimi ile sacindan cikar ve pense yada tel toka ile tuttur kafana,sonra firina ver,yani beklet birazcik,sertlesene kadar,sonra gene tokalari cikar ve model ver,istedigin gibi,
bunu tuvalet kagidi ilede yapabilirsin,bu sefer parmagina degilde bikackat yaptigin kagida sariyosun sacini ve kagitlarin ucunu birbirinr getirip tutturuyosun,bu kadder,,,,
karisik gibi gelebilir ama cok basit,,,,yerimseniben
bu kıvama yaklaştı...yani tam böyle olmasa da yakın....
bende çok severim bu modeli ama hiç kestirmedim cesaretimi toplayıpa.s
çok severim bu modeli. bende yaptırmıştım. çok hoş durmuştu bendede... saçımı kısaltmaya karar verdiğim an, yaptıracağım tek kısa model bu benim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?