• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri meg ryan saçı....!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

bisquit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
692
4
96
İstanbul
senelerdir kadınların vazgeçilmez saç modeli olmuş günümüzde de gülse birsel'in(avrupa yakasındaki aslı) vazgeçmeden kullandığı saç modeli...ona artık meg ryan saçı diyor kadınlar...çünkü onda görüp onunla sevdik...ve yıllar yılı değişmeden hala kullanılan rahat şık ve seksi saç modeli.....

meg+ryan

b-247861-Meg_Ryan.jpg

26719MegRyan.jpg

megryan3.jpg

meg-ryan-1024x768-5318.jpg

Meg%20Ryan.jpg

meg_ryan_02.jpg

bende saçlarımı bu model yapmak istiyorum....ve renk de çok hoşuma gidiyor...acayip modern bi model ve renk...yalnız bana bi konuda yardımcı olmanızı istiyorum kızlar...bu renk tam olarak ne...yani röfle biliyorum ama sarının hangi tonu...ve son sorum:) bu kısa saça bu şekilde dalgayı nasıl verebiliriz...a.s.a.s.

bende saçlarımı bu model yapmak istiyorum....ve renk de çok hoşuma gidiyor...acayip modern bi model ve renk...yalnız bana bi konuda yardımcı olmanızı istiyorum kızlar...bu renk tam olarak ne...yani röfle biliyorum ama sarının hangi tonu...ve son sorum:) bu kısa saça bu şekilde dalgayı nasıl verebiliriz...a.s.a.s.

ben hep mavi siyah yada ask alevi kullandim,,,baska renk uygulamadim sacima onun icin bu renk hakkinda bilgim yok,ama bu dalgayi,hafif sac kopugu surup elinle bile yapabilirsin,yada sacini bigudi yapar gibi sarip,beklet bi sure acinca elinle bile bu sekli verebilirsin,karisik oldu anlatimin ama biraz ugrastinmi olur,zor bi model degilyerimseniben

ben hep mavi siyah yada ask alevi kullandim,,,baska renk uygulamadim sacima onun icin bu renk hakkinda bilgim yok,ama bu dalgayi,hafif sac kopugu surup elinle bile yapabilirsin,yada sacini bigudi yapar gibi sarip,beklet bi sure acinca elinle bile bu sekli verebilirsin,karisik oldu anlatimin ama biraz ugrastinmi olur,zor bi model degilyerimseniben

sağol canım yardımların için deniycem...bir de şu parmak yardımıyla saç sarma nasıl oluyo bir bilgin var mı...hani parmakla sarıp tel toka takılıyo falan....

şekerımm senın saçlar kısa değilmiydi uzamışlar baya bu model cok güzel ve modası asla gecmez rengı ise tam bende bilmiyorum

dusunki parmagin bi sosis,ve sen bu sosisi hamura saracaksin rulo yapar gibi,,,hamurda sacin,,,taki sac dibine kadar yap ruloyu,sonra parmagini ruloyu bozmadan diger elinin yardimi ile sacindan cikar ve pense yada tel toka ile tuttur kafana,sonra firina ver,yani beklet birazcik,sertlesene kadar,sonra gene tokalari cikar ve model ver,istedigin gibi,
bunu tuvalet kagidi ilede yapabilirsin,bu sefer parmagina degilde bikackat yaptigin kagida sariyosun sacini ve kagitlarin ucunu birbirinr getirip tutturuyosun,bu kadder,,,,
karisik gibi gelebilir ama cok basit,,,,yerimseniben

şekerımm senın saçlar kısa değilmiydi uzamışlar baya bu model cok güzel ve modası asla gecmez rengı ise tam bende bilmiyorum
yani tam bu kadar olmasa da yaklaştılar buna şekerim...yani birazcık daha kısası gibi düşün...gülse birsel gibi...avrupa yakasındaki aslı gibi....

dusunki parmagin bi sosis,ve sen bu sosisi hamura saracaksin rulo yapar gibi,,,hamurda sacin,,,taki sac dibine kadar yap ruloyu,sonra parmagini ruloyu bozmadan diger elinin yardimi ile sacindan cikar ve pense yada tel toka ile tuttur kafana,sonra firina ver,yani beklet birazcik,sertlesene kadar,sonra gene tokalari cikar ve model ver,istedigin gibi,
bunu tuvalet kagidi ilede yapabilirsin,bu sefer parmagina degilde bikackat yaptigin kagida sariyosun sacini ve kagitlarin ucunu birbirinr getirip tutturuyosun,bu kadder,,,,
karisik gibi gelebilir ama cok basit,,,,yerimseniben

ahh şekerim ne güzel anlatmışsın...valla karışık gelmedi anladım da benim saçlar kısa olduğu için sarıp parmağımı çekinceye kadar dağılıyo:) parmağıma doluyorum ama bir iki tur zor atıyo sonra çekerken bozuluyo...haliyle de olmuyo bana tatlım....

çok çok kısa şu an için
çok cici çok hoş bir modeldi çk kullandım ama şu an için omuzdan yukarısı zor.

bende çok severim bu modeli ama hiç kestirmedim cesaretimi toplayıpa.s

valla canım bende yaptırmamıştım kısa saç bu kadar moda iken fırsat bu fırsattır başka ne zaman yaptırcam dedim....yaptırdım....hiç denememektense denedim bende böyle duruyo demek daha güzel:)

çok severim bu modeli. bende yaptırmıştım. çok hoş durmuştu bendede... saçımı kısaltmaya karar verdiğim an, yaptıracağım tek kısa model bu benim.....

Son düzenleyen: Moderatör:
çok severim bu modeli. bende yaptırmıştım. çok hoş durmuştu bendede... saçımı kısaltmaya karar verdiğim an, yaptıracağım tek kısa model bu benim.....

hiç modası geçmeyen bir saç modeli tatlım...hangi saç hangi renk hangi kesim moda olursa olsun bu o kadar oturmuş bir model ki yerini birşey tutamıyor..

Back