• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Medobiotin ve Sonuç:

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
daha önce bir kutuya yakın kullanmıştım bu bir yıl öncesi demek oluyor. ama devamını getirmediğim için faydasını görememiştim.
bir ay kadar önce yine başladım ayrıca şampuanıma çamterebentin de karıştırıyorum bu sefer işe yarıyor gibi. saçlarımın kalınlaştığını hissediyorum.
ayrıca tırnaklarım da kırılıyordu bir süre oje sürmedim bu ilaca devam ettim tırnaklarım da artık kat kat ayrılıp kırılmıyor. haftaya oje sürmeye başlicam bakalım farkını asıl o zaman görücem. gerçi aseton çok yıpratıyor tırnakları asıl sebebi bu ama başka arkadaşlarım hafta iki kez tırnak cilalarını silip yenisini sürüyo onların tırnakları güçlüydü etki etmemişti. neyse sözün kısası işe yarıyor :kkk:

Merhaba,ben de almayi dusunuyorum bu ilactankilo yapiyormu?ben sarimsak zeytin yagi yapiyorum,acilan yerlerde sauce cikmis,birazda kalinlassinlar istiyorum

Son düzenleme:
Merhaba,ben de almayi dusunuyorum bu ilactankilo yapiyormu?ben sarimsak zeytin yagi yapiyorum,acilan yerlerde sauce cikmis,birazda kalinlassinlar istiyorum

merhaba
hayır kilo yapması gibi bir etkisi yok. sarmısak zeytingyagı süper ama sarmısak kokusundan eşim rahatsız oluyor o yüzden kullanamıyorum pekk..

benim 60 tabletlik biotin kutum bitmek üzere. tırnaklarım çok iyi durumda saçlarımda pek fark göremiyorum ama onlar da daha az kırılıyorlar sanki.

merhaba
hayır kilo yapması gibi bir etkisi yok. sarmısak zeytingyagı süper ama sarmısak kokusundan eşim rahatsız oluyor o yüzden kullanamıyorum pekk..

benim 60 tabletlik biotin kutum bitmek üzere. tırnaklarım çok iyi durumda saçlarımda pek fark göremiyorum ama onlar da daha az kırılıyorlar sanki.

evet sarımsak zeytin yağı biraz kötü kokuyor ama iyi yıkayınca saç kremide kullanınca koku kalmıyor bende.kilo yapmamasına sevindim o zaman bende alayım.benim tırnaklarımdada sıkıntı var çabuk kırılıyorlar...saçlarımda zayıf birde kuaförde çok yıprandı dökülmede var..umarım işe yarar,,sağol canım..

Son düzenleme:
ben 1 ay süreyle solgar biotin kullandım günde 5 mg.saçlarım çok cansızdı canlansın biraz istedim.ama yüzümde dahil bütün vücudumda ayva tüyü halindeki tüyler siyahlaştı kalınlaştı.yüzüm bile tüptüylü oldu :43: durumu farkednce kullanmayı bıraktım hemen.15 gündr fln kullanmıyorum ama tüyler oldugu gibi duruyo ya dökülmezse böyle kalırsa :5:

Back