• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Medobiotin ve Sonuç:

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ben kullanıyorum. ara ara unutuyorum gerçi ama. onunla birlikte minoksil de kullanıyorum. saçlarım çok ince telli ve uçları çok zayıftı. kestirdim. kendine geldi ve dökülmem o kadar yok. çok fazla da kısa saçım var. fön çektirmeye korkmuyorum artık. hele fön çektirince tepemde dikelen saçları görünce mutlu oluyorum :) ama iyi gelen medabiotin mi yoksa minoksil mi bilemiyorum

bu arada dökülmen ne durumdaydı önceden yine az mıydı saçlarının dökülmesi.

ela mesajını yeni gördüm :kedi:
başlığı görmüşken buraya yazayım dedim
ben iki kutu kullandım
memnun kaldım normalde ayda 1cm zar zor uzayan saçlarım var
medobiotinle daha hızlı uzadı
ama şuan kullanmıyorum iki kutu kullanıp bıraktım
dökülme gibi bi problemimde olmadıgı için bu konuda bi fikrim yok
dökülmeye iyi gelir mi gelmez mi bilmiyorum
tek bildiğim uzamaya katkısı oldu opuyorumnanaktan

teşekkür ederim tatlım cevabın için 5mg şeklinde almıştın galiba tüylenme yapmadı demi ?

bu güzel yorumlardan sonra iyiki almışım diyorum ayda şöyle 3 cm uzasa ne iyi olur aslında.

7.günüm ve saçlarımdaki ışıltıyı görebiliyorum parladı ama dökülmem aynı devam ah birde ona iyi gelse 1.ayın sonunda belli olurmuş beklicez başka çare yok.
başka kullananlar olmadı mı bu vitamini.?

Ben de kullanıyorum kızlar ..kaydirigubbakcemile4 günde 2.5 mg..6 aralıkta 1 ay olacak kullanalı...saçlarım çok ince telli ve azalma var..dökülme çok az var...amacım saç telini kalınlaştırmak..bakalım inş işe yarar..:Saruboceq::dance:

Ben de kullanıyorum kızlar ..kaydirigubbakcemile4 günde 2.5 mg..6 aralıkta 1 ay olacak kullanalı...saçlarım çok ince telli ve azalma var..dökülme çok az var...amacım saç telini kalınlaştırmak..bakalım inş işe yarar..:Saruboceq::dance:

bir ayda farkettimi uzaması nasıl.
tüylenme falan yaptı mı?

arkadaşlar ben perşembe doktora çıkcam demir ve b12 testi yaptırcam çünkü olmaz bu kadar dökülme ya mutlaka çok düşükler bari ilaç iğne verirde saçlarımın dökülmesi durur 2 yılda saçlarımın yarısını kaybettim allahım inşallah hepsi çıkar saçlarımın çok mutsuzum.

ya sanki biraz daha hızlı bir uzama var...ve çoğu zaman dökülen saçlarım kalın telli..eskiden hep dökülenler ince telliydi..bunu farkettim...kesinlikle tüylenme falan da yok...inş işe yarar kızlar ya..ben saçlarım ince telli olduğu için de kaybediyorum biraz..:sinifsinif:

benim saçlarım da ince telli e haliyle kolay kırlıyo sonra da uzaması duruyo iştebenneyaptımki

kızlar bende almayı düşünüyorum acaba reçeteyle alabiliyormuyuz:çok üzgünüm: benim saç dökülmem 5 yıldır devam ediyo ve şu anda eski gürr saçlarımın 4 de birine sahibim insanların kafanıza bakması kdr kötü bişey yoktur hayatta:1closedeyes: eskiden saçıma gıpta edenler şuanda acıyarak bakıyolar... dr.a giitm hormonlar kan normall döklme de ileride old. içn genetik dendi ama ben inanmıyorum çünkü saç dökülmem ateşli bi hastalık sonucu başladı ve o zmnlar bahçede çalıştığımız için bi tür kaşıntılı mantar oldu :kızgın: şuanda da dökülen saç ların dibinde akneye benzer bişi oluyo:bbo: fırsat bulursam prof. oya oğuza muayene olmak istiyorum saç diplerindeki beyaz akne gibi olan şeyler ne ona baktırcam ve genetikse buna ikna olmak istiyorum.çünkü saçlarım çıkıyo çıkmıyo deill şuan yarı yarıya minik saç dolu kafam anlayamadığım dökülen saçlarım ve bu hızla dökülen saç dibindeki beyaz akneye benzer şeyler... uff çok uzattım biliyorum RABBİM kimseyi böyle bi eksiklikle sınamasın inşallah engelleriz şu illet dökülmeyi ve eski saçlarımıza kavuşuruz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

1 haftadır bende günde 5 mg medobiotin kullanıyorum ve bunun yanında zinco kapsül alıyorum hergün ve organicum şampuanla destekliyorum.ayrıca haftada 1 değişik yağlar barındıran barcelino marka bir karışım yağ ile uçlarına sürüp bekletiyorum.değişiklikleri farkediyorum.

ben pantagor günde 3 tane içiyorum saça çok faydalımış doktorum verdi ama kansızlığım var tabi işin ilginci ne demir ne b12 den dolayı kansızlık hepsi normal ne hikmetse hemoglamım düşük onun yanında 5 mg medoyu 10 gün içtim şimdi tam 15 gün oldu 2.5 mg şeklince devam ediyorum saçlarımda ışıltı güzel ama birde saçlarımın dökülmesi dursa,eski gürlüğüne ulaşsa ahhh ahh

Geçen yıl bende kullanmıştım canım. Ama ne yazık ki bende favorilerden aşağı doğru tüylenme yaptı. kafama yarasaydı gam yemezdim :( bir kutu bitince bırakmak zorunda kaldım

Ayrıca 1 diş sarımsakta 1 mg biotin varmış. ucuz yollu ve doğal tüketmek isteyenler yemeklerden sonra ve yatarken sarımsağı ikiye bölüp suyla hap gibi hemen yutabilirler. kokmuyor sadece soyarken elleriniz azıcık kokabilir. onada siz bi çare üretin canlarım delikafadulden

Back