Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr dr. reçetesiyle alınamıyomu bu vitaminlerrfisfisfis
arkadaşlar bu ilaç diğer kıl köklerini de güçlendirmiyor mu bide maymuna benzemeyelim saç için
ben yaklaşık 10 gün 5mg olarak içtim ondan sonraki günler 2 günde bir olmak üzare içiyorum yani 2.5 mg eş değer geliyor onun yanında hergün 3 tane pantagor da içiyorum oh valla yarasınn.
hiçbir şekilde başka yerlerimde tüylenme yapmadı ama kirpik ve kaşlarım hariç maaşallah diim saçlarımında telleri çok ince kalınlaştığını hissediyorum ,aslında 5mg olarak devam etmek istiyordum ama zaten pantagor içiyorum birde onu 5mg içersem sonra nolurum bilmem inş çok iyi sonuçlar alırım eski saçlarımın hepsi gelir sizlere de her türlü destek olurum o günleri bir görsemm.
göricem biliyorum.
medobiotin yazılmaz, her eczane de bulunmaz ayrıca depolardan istetin eczaneniz getirsin kızlar.
ben 2 ay önce 32ye aldım 60 tabletini, ilk ay hergün 5mg aldım 2. ay 2.5 yani yarım tablet içtim
faydasını görüyorum ben
saçlarım kalınlaşıyo, nerden anladın dersen canım mesela banyoda tararken dökülen tellerime bakıyorum kök kısmına doğru yaklasık 1 cm uzunlugundaki kısım diğer kısımlardan daha koyu ve kalın telli duruyo.saçlarına ne gibi olumlu etkisi oldu ?ben pantagor içtiğim için medoyu da 2.5 mg düşürdüm.
ya kızlar bi bana mı yaramadı bu medobiotin.1 kutu kullandım ama maalesef bir kalınlaşma olmadıı.tüylenmede olmadı uzamada
3 aydan sonra etkiliymiş genelde canım, kişiden kişiye değişir 1 kutu yetmemiş olabilir.
inşallah bi yan etkisi olmuyodur ya bende yutup duruyorum ama bakalım...