Değiştirniz mi peki şampuanınızıBende Bir aydır kullanıyorum ama şampuanı çok kötü saçlarımı keçe gibi yapıyor .ama kepek sorunumu çok kısa sürede çözdü .dökülme azaldı ama bitti denemez !
Hayır Yen'i bitti doktoruma ulaşmaya çalışıyorum neye devam edeyim diye sormak için bakalım müsait olsun görüşeceğiz .tabletlerden hala var günde bir tane içtiğim için ,şampuan da hep ikili satılıyor nette tablet +şampuan ne önerecek bakalımDeğiştirniz mi peki şampuanınızı
Ne önerirse burayada yazar mısınızHayır Yen'i bitti doktoruma ulaşmaya çalışıyorum neye devam edeyim diye sormak için bakalım müsait olsun görüşeceğiz .tabletlerden hala var günde bir tane içtiğim için ,şampuan da hep ikili satılıyor nette tablet +şampuan ne önerecek bakalım
Olur yazarımNe önerirse burayada yazar mısınız
Teşekkür ederim canımOlur yazarım
Sordum aynısından devam et sadece şampuanı da satılıyor dediTeşekkür ederim canım
Anladım canım bende işe yaramadı o şampuan yanlız 3 ay kullanınca etkisi olur dedilerSordum aynısından devam et sadece şampuanı da satılıyor dedi
Bende krem yağ tarzı yumuşatmak saçı açmak için birşeyler kullanmayı istemiyorum çok çabuk yağlanıyor o zaman da saçım ama onlarsız da taranmıyorAnladım canım bende işe yaramadı o şampuan yanlız 3 ay kullanınca etkisi olur dediler
Canım duş sonrası durulanmayan kremler var onlardan kullanBende krem yağ tarzı yumuşatmak saçı açmak için birşeyler kullanmayı istemiyorum çok çabuk yağlanıyor o zaman da saçım ama onlarsız da taranmıyor
Canim bende daha önce panplus kullanmıştım 2 kutu ve aşırı tuylenme yaşadım bu ilacla tuylenme yaşadın mı? ?Düğün stresi nedeniyle ciddi saç dökülmesi başladı ve cildiyeye gittim. Doktor, erkek tipi saç dökülmesi olduğunu söyledi ve bu gıda takviyesini önerdi. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez kullandım ve kısa sürede dökülme azaldı. Saç diplerimde kısa kısa saçlar çıktığını farkettim. Ancak sıkıntı stres gibi psikolojik durumlar herkeste farklı açığa çıkar. Ne zaman stres yaşasam dökülme başlıyor. 6 ay düzenli kullanmam lâzım zaten ve şimdi 3. kutuyı sipariş ettim. KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM
Ilac tuylenme yaptı mı ??ben 6 ay kullandım düzenli biesekilde kullandıgım sürece sac dökülmem durdu yeni saclarımda cıktı hapın yanında minoksilde kullanıyodum hangisi etkili oldu bilmiyorum. kullandıgım dönem saclarım baya toparlandı seyrek olan yerler falan kapandı ama bıraktıktan 1 kac ay sonra eski haline geri döndü saclarımdaki parlaklık gitti dökülmeler eskiye oranla daha fazlalastı. bu tarz haplar kullanıldıgı sürece etki ediyo galiba ben öyle düşünüyorum
Bu ilacı saç dökülmesi için mi kullandınız?Canim bende daha önce panplus kullanmıştım 2 kutu ve aşırı tuylenme yaşadım bu ilacla tuylenme yaşadın mı? ?
Evet saclarıma da çok iyi etki etti 1 buçuk ay düzensiz kullanmama ragmen ama tuylenme yaptığı için bırakmak zorunda kaldım biraz daha kullansam sakallarim olurdu heralde:/Bu ilacı saç dökülmesi için mi kullandınız?
Ne güzel benimde dökülmem var umarım bende de işe yararEvet saclarıma da çok iyi etki etti 1 buçuk ay düzensiz kullanmama ragmen ama tuylenme yaptığı için bırakmak zorunda kaldım biraz daha kullansam sakallarim olurdu heralde:/
ben 6ay kullandim ama tuylenme yapmadi sadece kaslarimin rengini koyulastirdi. Diger bolgelerde oyle biseyle karsilasmadim.ama herkeste ayni etkiyi birakmayabilirtuylenme
Diger vücut tüylerine de yaricak iyi dusun derimNe güzel benimde dökülmem var umarım bende de işe yarar
Yarasın canım yeter ki saçım çıksın yanlız 1,5 ay oldu malesef bende işe yaramadı sonraki doktorum erkeklik hormonumda artış olduğunu ve demir eksikliğini bulduDiger vücut tüylerine de yaricak iyi dusun derim
Peki onun yerine ne kullandınızDüzenli kullandığım zaman zarfında hiç bir faydasını göremedim.
Üzerinde bitkisel kapsül diye yazmasına rağmen içeriğinde kaynağı belirsiz proteinler var.
Ayrıca takviye edici gıda onayı yokmuş, bu sebeple güven vermeyen bir ürün. Ona harcadığım paraya hala acıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?