Medipol Üniversitesi mi Maltepe Üniversitesi mi?

reckless9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
92
47
merhaba. tercih yapıcam, ingilizce halkla ilişkiler okumak istiyorum ama medipol mü maltepe mi çok kararsız kaldım. şuan okuyan ya da mezun olan var mı? farklı üniversiteler de önerebilirsiniz.

Yeditepe tutmuyor ama diğerleri tutuyor, onları da bölüm Türkçe olduğu için yazmak istemiyorum. Okumuşken İngilizce olsun istedim.

Medipol sağlık alanında kendini geliştirmiş başarılı sayılabilecek bir vakıf üniversitesi ancak Maltepe tercihine daha uygun duruyor bence.

maltepeye ünlü diyolar ama bi tek benmi adını cok duymadım ? bu arada sonuc ne nasıl tercih yaptın

yanıtınızı çok geç gördüm kusuruma bakmayın lütfen, maltepe üniversitesine kaydımı yaptırdım

yanıtınızı çok geç gördüm kusuruma bakmayın lütfen, maltepe üniversitesine kaydımı yaptırdım
Merhaba, ben de şuanda aynı ikilemdeyim. Maltepe üniveristesi Ingilizce halkla ilişkilerden memnun musunuz? Teşekkür ederim şimdiden yanıtınız için. Tercihlerde son iki gün, görüşleriniz çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…