Kizlar Merhaba :) 8 Nisan sabah 08:20 de oglum Baris Ruzgar dunyaya geldi cok sukur...Makat gelis oldugu icin zorunlu sezeryan oldum.Doktorum Belgin Harzadin 39+0 a randevu vermisti.1 hafta once nisanim geldi ama oglum supriz yapmadi bekledi :) 8Nisan Sabah 6 da hastaneye giris yaptik,Yatis islemleri oldu odamiza yerlestik.Ameliyat onlugu giydirildi.Nstye baglandim odamda. Sabah 8 de odamdan yatagimla beraber ameliyathaneye dogru goturulurken Belgin Hanim geldi, her zamanki guleryuzlu ve rahatlatici haliyle hadi bakalim hersey guzel olacak seklinde ameliyathaneye dogru bakicilarla beraber gittik.Esiniz ameliyathanenin kapisina kadar gelebiliyor. İceri girdik ameliyat masasina aldilar, daha once dogum yapanlarin cok anlattigi anestezi uzmani geldi kisa sari sacli gozluklu muthis eglenceli bir kadin :) Ben gerildim bir ara spinal olacagim belime igne vurulacak diye geldi saclarimi oksuyor :) Doç. Dr. Arzu İrban adi ...Surekli makara yapti benimle kafami dagitmak icin. Sakin Korkmayin igne zerre acimiyor..Hemen uyusuyorsunuz ve en ufak aci hissetmiyorsunuz.15 dk snra Oglumu cikardilar hemen bana gosterdiler.Dr dikislerimi tamamliyordu sanirim,oglumu yanda temizliyorlardi fotolarini cekiyorlardi ben tabi salya sumuk hickiriklara bogulmustum :) Koca burunlumu diye sorduumu hatirliyorum :) Herkes koptu tabi. Hersey cok sukur yolunda gitti.Oglum 3400kg 48cm. Hastane hemsireler fiyat hersy cok iyi. Belgin Harzadin , Suna hanima gore cok cok ilgili ve pozitif.Suna Hanima da aylarca gitmis biri olaral soyluyorum.Cilgin anestezi dr Arzu İrban cok keyifli. beni ameliyathanede rahatlatan ikisi oldu. Hic korkmayin ve dua edin... Oglum suan yanimda uyuyor,agrilar sizilar gecip gidiyor :))