Medipol Mega ikiz bebeklerim için normal doğum taraftarı doktor tavsiyesi

Bericom

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
42
11
34
Arkadaşlar merhaba Bağcılar Medipol mega hastanesinde tüp bebek tedavisinden sonra ikiz bebeklere hamile kaldım tüp bebek doktorum bana yine ayni hastanedeki Dr.Derya Yaşar'ı önerdi şimdi zaten zor süreçlerden sonra kavuştugumuz ikiz bebeklerimizi en iyi şekilde takip edip saglikla kucagimiza verecek bir doktor araştırıyoruz sizce hangi doktor daha iyi yaşadığınız deneyimlediginiz her şeyi burada benimle paylasirsaniz cok minnettar olacağım.simdiden tesekkur ederim

İkizleri pek normal Doğum yapma taraftarı olmuyor diye biliyorum doktorları. İnstada okumuştum. İkizlerin ilkini normal Doğum ile dünyaya getiren ama ikincisine sıra geldiğinde içeride geniş alanı görünce sekil değiştiren bebek yüzünden 2.yi yüzünden sezaryen olan bir anne görmüştüm. O yüzden çok da ısrar etmemek gerek ikizlerde normal icin, doktorlar en doğru ve benekler&anne icin en sağlıklı olan kararı verecektir.

Benim doktorum da tam olarak aynisini soyledi. Normal dogumda israrci olmak seni ve ikinci bebegi riske sokabilir. Bu riske hic gerek yok dedi.
Bence sizde normal dogumda israrci olmayin. Onemli olan saglikla gelmeleri. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Cevaplarınız için çoook teşekkür ederim ama yine de medipol mega da işinin ehli bir doktor tavsiyesine ihtiyacım var ya da Derya Yaşar a gidenlerin yorumlarına.

Merhaba bende aynı hastanede Nagihan kaya sayesinde ikizlerine kavuştum kendisi mükemmel bir Dr tanışmanın tavsiye ederim hayirlisi olsun rabbim ikizlerini sağlığıyla kavustursin

Merhaba bende aynı hastanede Nagihan kaya sayesinde ikizlerine kavuştum kendisi mükemmel bir Dr tanışmanın tavsiye ederim hayirlisi olsun rabbim ikizlerini sağlığıyla kavustursin
aa cevabiniza cok sevindim cok tesekkur ederim sizin de tup bebek tedavisiyle mi oldu.Ben medipol megada ayşe hocaya gittim simdi pazartesi Derya hanima gidecegiz ama hic tanımıyorum iste bir tavsiye üzerine gitmek istedim.Siz normal dogum mu yaptiniz takipleriniz nasildi.

Evet benimde tüp bebek kontrol ozel muayene yaptırmıştır doğum Nagihan hocadan oldu çünkü anı başladı 31 haftalık bitanesi normal yolla doguyordu diğeri yukarıda doğum odada başladı mecbur sezeryanla alındı ama şuan turp gibiyim korkma sakin normal doğumda ısrarcı olma zaten kararı sen vermeyeceksin bebisler ne derse o

onlar ne derse i tabiki keske saglikli dogsunlar .sizin evlatlarinizi da Allah hayirli etsin.Cevap icin de tesekkur ederim aslinda ikizlar hakkinda dahaa coook bilgiye ihtiyacim var.aklima geldikce buraya ugrarim madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…