Medipol mega hastanesinde normal Doğum yapan var mı?

beloved34

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
12
1
2.5 aylık hamileyim. Bahçelievler'de oturuyorum. Doktor ve hastane arayışı içindeyim. Medipol hastanesini düşünüyordum ama hep sezeryan yaptırdığını söylüyorlar. Normal doğum yapan var mı acaba? Kaç gün beklediler Doğum yapmanızı hemen sezeryana mı aldılar? Veya önerebileceğiniz doktor/hastane var mı bu civarda?

Merhaba, medipol hastadan ziyade eline düşen hastayı nasıl söğüşlerimi düşünür. Kontrollerde sana gerekli gereksiz tüm tahlilleri yazarlar arkadan da istersen bunları dışarıda da yaptırabilirsin diye güya bak zorunlu tutmuyoruz havası verirler. Doğum anına kadar doktor normal doğum der, doğuma girdiğin anda hemşire grafik sonuçlarına gore sezeryana almamız lazım bebeğin kalp ritmi bozuluyor suyu azaldi vs. seni ve eşini tamam size bırakıyoruz demeye zorlar.. Şu şekilde yapabilirsin hastaneye öğleden önce gidip yeni doğan katına çıkıp orda 4 ,5 anneyle görüşmeye çalışabilirsin.. Sonra kaç yeni doğan var kaçı normal kaçı sezeryan bakıp fikir edinebilirsin..

Çok teşekkür ederim Trafficxxx. Peki hangi hastaneyi tercih etmeliyiz ozaman. Hep kalabalık buradaki hastaneler. Hep güvensiz geldi.

2.5 aylık hamileyim. Bahçelievler'de oturuyorum. Doktor ve hastane arayışı içindeyim. Medipol hastanesini düşünüyordum ama hep sezeryan yaptırdığını söylüyorlar. Normal doğum yapan var mı acaba? Kaç gün beklediler Doğum yapmanızı hemen sezeryana mı aldılar? Veya önerebileceğiniz doktor/hastane var mı bu civarda?
Doğan hastanesi Serdar kayın a gidebilirsiniz. Ben süreçten de hastaneden de çok memnun kaldım. Hastane normal Doğum taraftarı. Bikaç Doğum yapmış arkadaşla konuştum tesadüfen normal Doğum yapmışlar. Doktorum gece 3 te bile sancın suyun kanaman olsa beni arayacaksın dedi. Şu an bende normal doğumu bekliyorum. 3-4 gün hastanede olmayacağım başka doktora emanet edeyim seni dedi ben istemedim. Haftaya Pazartesi'ye kadar doğmazsa bebiş suni sancı alacağım. Gebeliğim riskli olmasına rağmen çok fazla test istemedi gerek duymadı. Hatta son kontrolde bana dediği şey senin daha önce kayıpların var operasyonlar geçirmişsin seni sezeryana bile alsak zorunlu sezeryan olmuş olur ama istersen önce bir şansımızı deneyelim dedi. Bende kabul ettim. Detaylı bilgilendirmem istedim. Açıkçası başta Serdar bey e gitmek aklımın ucundan bile geçmemişti tesadüf eseri gittim ve çok memnun kaldım.

Medipol megastar kontrol için gittim -hamile değilim- kadın Doğuma. Fitil ve antibiyotik yazacaktı doktor. Tutturdu gebelik testi diye... ben eminim hamilelik olmaz, zaten adet zamanım geldi, eğer olursam bitince kullanırım olmazsa da ilaçları kullanmam dedim. Israrla gebelik testi istedi. Daha önce başka hastanelere kaç sefer gittim böyle bişey olmadı. Testi yaptırmadım ilaçları da alamadım. 70 lira bağışlamış oldum

Sonrasında benim dediğim oldu...

Çok teşekkür ederim Trafficxxx. Peki hangi hastaneyi tercih etmeliyiz ozaman. Hep kalabalık buradaki hastaneler. Hep güvensiz geldi.
Medipoldeki doktorun kendisi bana söyledi burda normal doğum yaptırmak için gerekli techizat yok diye , bence özel hastanelerin çoğu bu şekilde. Normal doğum için zeynep kamile gitmelisin eğer macera yasamak istersen. Ama daha öncede dediğim gibi özele gidersen yüzde 99 son ana kadar normal diyecekler doğum esnasinda sezeryana zorlayacaklar.. 7 ay sonra deneyimini paylaşırsın burda..

X