Medipol mega hastanesi doğumla ilgili merak ettikleriniz ve 2014 doğum fiyatları

Simon2014

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
14
2
34
Merhaba kızlar doktorum nagehan Kaya daha doğum yapmadım ama gidip her şeyi didik didik araştırdım işte bilgiler
normal doğum:650 tl
sezeryan: 1450 tl
epiduralli normal isterseniz 350 tl daha veriyorsunuz
sezeryanda ise epidural fiyatın içinde
Hastaneye özel doğum fotoğrafçısı var derin fotoğrafçılık bunun dışında dışardan fotoğrafçı getiremiyorsunuz
kendiler kapı süsü yapıyorlar ve şerbet getiriyorlar ama bunlar istemez kendiniz ben odamı süsleyeceğim yada firmaya süsleyeceğim derseniz izin veriyorlar her türlü, ayrıca kendi anlaşmalı firmalarında var lida organizasyon diye...
veee gelelim odalara
3 suit, ve doğum katında küçük, orta, büyük olmak üzere standart odalar var
eğer suit boşsa ve isterseniz 450 tl gecelik 2 odadan oluşmakta
standart oda ise şansınıza hangi boy gelirse ama 2 tane küçük var gerisi büyük ve orta bu yüzden büyük yada orta gelme şansı fazla
odaların içi harika, temiz ve hastane çok lüks
diyelimki sezeryanda yaptınız gelip odanıza valizleri bırakıp hazırlanmak için girebiliyorsunuz
ama normal doğumda çocuk kesin Doğan'a kadar oda belli olmuyor sizinkiler bekleme salonunda bekliyor, doğum kesinleşince oda da kesinleşiyor bunlar süsleme yapacak olanlar için yazıyorum süsleme zamanınız normalde daha az oluyor
genel olarak hastane çok güzel temiz ve büyük ayrıca yeni
otopark ücreti:1-3 saat 3 tl
bunların dışında soracaklarının var ise cevaplarım 8 Mart'ta annelik eğitimi var 12:00-17:00 arası 7. Kat konferans salonu eşler katılabilir.
bu arada eşler doğuma giremiyor bilg....

O hastanede suda doğum da yapılıyor olması lazım.Suda doğum fiyatı ya da prosedürleri hakkında bilginiz var mı?

X