• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Medipol mega hastanesi ayfer özbek

Muzdaripinsan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2019
5
0
1
31
Selam arkadaşlar medipol mega hastanesinde kadın doğum doktoru Ayfer ÖZBEK’ e muayene olan var mı daha önce Suna Özdemire gidiyordum klomen verdi kullandım yumurta takibine gittiğimde suna hanımın ayrıldığını öğrendim. Ayfer hanıma yumurta takibi yaptık ama canımı çok acıttı bunun yanında yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamadı. Bilgisi olan var mı? Bu arada yeni üye oldum desteklerinizi bekliyorum

Selam arkadaşlar medipol mega hastanesinde kadın doğum doktoru Ayfer ÖZBEK’ e muayene olan var mı daha önce Suna Özdemire gidiyordum klomen verdi kullandım yumurta takibine gittiğimde suna hanımın ayrıldığını öğrendim. Ayfer hanıma yumurta takibi yaptık ama canımı çok acıttı bunun yanında yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamadı. Bilgisi olan var mı? Bu arada yeni üye oldum desteklerinizi bekliyorum
ben ilk çocuğumda ona gitmiştim 8 senedir halen ona gidiyorum ve cok memenunum

Ayfer hanima yaklasik 6 yildir giderim.2 dogumumu da o yaptirdi.Normal dogum yaptim.Gercekten cok iyi isinin ehli birdoktor.Gonul rahatligiyla gidebilirsiniz.Cok ilgili ve ayni zamanda güzel takip eden bir doktor

Back