How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Medipol hastanesi dr. Pelin Basim

ebrueren34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2017
7
6
1
42
Arkadaslar acil yardima ihtiyacim var. 34 yasindayim 2 gundur mememde elime kitle geliyor. Agrim sizim yok ama cok korktum. Medipol bagcilar hastanesinden dr. Pelin Basim adinda bir doktoru tavsiye etti akrabalarim. Onda ameliyat olan 2 meme kanseri akrabam var. Cok guleryuzlu ve isinde cok iyi diyorlar. Aranizda bu doktora muayene ya da ameliyat olan var mi. Lutfen yardimci olur musunuz?

Merhaba,
Sakin kalmaya çalışın öncelikle ,dr u tanımıyorum maalesef ama referansınız da varmış vakit kaybetmeden alın randevunuzu , önce parça almadan müspet menfii bi sonuç söyler size tahlillere dayanarak belki..
sonrasında operasyon gerekecekse de estetik kaygınız olmasın sonradan hepsi hallediliyor öncelik sağlığınız fakat işinde uzman birini bulursanız doğru kısımlardan doğru teknikle operasyon yapması daha garanti olur

Eğer sonuç meme kanseri olduğunuzu gösterirse de hangi aşamada olursanız olun 4. Aşama ve agresif türler dahil artık en kolay iyileşen tür meme kanseri

Sadece moralinizi asla bozmadan beslenmenize dikkat ederek kullanıyorsanız sigarayı bırakmaya çalışarak özellikle şekerden (kanserli hücreleri besliyor)paketli gıdalardan uzak durup doğal beslenerek ph seviyenizi ingiliz karbonatıyla üst seviyede tutarak(kanseri böyle yenenler de var)hayatınıza sağlıkla huzurla devam edin

Çook geçmiş olsun günümüzde bir çok kadın bunu yaşıyor artık, sakin kalın moralle yenin

Sevgiler

Mesajiniz icin tesekkurler. Yarin ogleden sonra icin dr. Pelin basimdan randevu aldim. Aslinda icimde kotu bir his var ve genelde hastaneleri de sevmem. Galiba korku olsa gerek. Umarim doktor guleryuzludur ve yarin sonuclanir umarim bu can sikici durum.

Mesajiniz icin tesekkurler. Yarin ogleden sonra icin dr. Pelin basimdan randevu aldim. Aslinda icimde kotu bir his var ve genelde hastaneleri de sevmem. Galiba korku olsa gerek. Umarim doktor guleryuzludur ve yarin sonuclanir umarim bu can sikici durum.
Süreci paylaşırsanız yine, olumluysa beraber seviniriz, olumsuzsa beraber atlatırız ,yarına almanız çok iyi olmuş,
Herşey gönlünüzce olsun iyi sonuçlarla gelin ❤️

Dun hayatimda yasadigim en zor gundu sanirum. Doktor pelin hanim inanilmaz guleryuzlu ve pozitif birisi. Bana cok guven verdi. Muayenemden sonra kitleye ultrasonla bakilacagini soyledi. Acil olarak ultrason yapildi. Kategori 4 yani supheli bir kitleymis. Biyopsi yapmak gerekiyormus. O kadar acik ve net bir doktor ki hemen yaptirmaya karar verdim. Sagolsunlar 2 saat icinde biyopsimi de yaptirip ciktim . Bana yarin sonucu vereceklerini soylediler. Doktorumun soyledigine gore yuksek suphe varmis ama tedavi ile halledilebilirmis. Simdilik fazla yorum yapmadi ama sanirim iyi bir sonuc almayacagimizi dusunuyor. Yine de o kadar guven dolu ve yumusak kalpli birisi ki cikarkem nirkez daha tedavisi olan hastaliklardan korkmak yersiz dedi. Sonucu yarin yazarim. Umarim olumlu olur

Dun hayatimda yasadigim en zor gundu sanirum. Doktor pelin hanim inanilmaz guleryuzlu ve pozitif birisi. Bana cok guven verdi. Muayenemden sonra kitleye ultrasonla bakilacagini soyledi. Acil olarak ultrason yapildi. Kategori 4 yani supheli bir kitleymis. Biyopsi yapmak gerekiyormus. O kadar acik ve net bir doktor ki hemen yaptirmaya karar verdim. Sagolsunlar 2 saat icinde biyopsimi de yaptirip ciktim . Bana yarin sonucu vereceklerini soylediler. Doktorumun soyledigine gore yuksek suphe varmis ama tedavi ile halledilebilirmis. Simdilik fazla yorum yapmadi ama sanirim iyi bir sonuc almayacagimizi dusunuyor. Yine de o kadar guven dolu ve yumusak kalpli birisi ki cikarkem nirkez daha tedavisi olan hastaliklardan korkmak yersiz dedi. Sonucu yarin yazarim. Umarim olumlu olur
Dün girmemiştim şimdi açtım çok sevindim içinize yüreğinize sinen bi hekime denk gelmişsiniz
Sonucu umutla bekliyorum

Evet maalesef kotu haberi aldim. Meme kanseriymisim. Birkac gundur buna alismaya calisiyorum. Tumorun vucudumda yayilip yayilmadigini gormek icin pet filmi cektiler. Sukur bir sicrama yok. Doktor hanimin en erken sali gunune ameliyat randevusu mumkundu. Ailemin israriyla prof. Dr vahit ... e gittik. Unlu bir meme cerrahiymis. Keske olmasaymis dedim. Sanki gozlerinde dolar isareti dolasiyor. Yuzume bakmadan sanki insan degilmisim gibi konustu. Sahte kibarligi da cabasi. Neyse ben pet sirasinda dr. Pelin hanima ameliyat olmus 4-5 hastayla tanistim. Hepsi de ona bayiliyordu. Hele biri 4 yil once ameliyat olmus simdi kiz kardesini getirmis. Hic dusunme bu dunyada bazi insanlar bazi isleri yapmak icin gelmis,pelin hanim da bunu yapmak icin yasiyor dedi. Artik eminim. Dualarinizi esirgemeyin. Gorusmek uzere

Benim babama kanser demişlerdi sonra tüm sonuçları temiz çıktı. Doktor bitkisel bir şeyler kullanıp kullanmadığını sordu. O dönemde çörek otu yağı, balık hapı kullanmıştı. Doktorunuza danışın isterseniz, konunuzu okuyunca yazmak istedim. Çok geçmiş olsun, en kısa sürede atlatmanız dileğiyle.

Cok tesekkur ederim. Oyle olsaydi keske ama patoloji raporum cikti bile. Artik ameliyatimi bekliyorum. Mememin bir kismi alinacak ama doktorum mumkun oldugunca estetigime de dikkat edeceklerini soyledi. Saglik 1.planda ama yaninda mumkun mertebe estetigin de onemli oldugunu konustuk. Doktorum gercekten cok merhametli ve anlayisli. Bu aksam telefonda konustuk biraz daha rahatim simdi. Sakinlestim kabullendim. Kac gundur neden ben diyordum. Pelin hanim bunun sacma bir soru oldugunu soyledi. Hastaliklar ceza degildir onumuze bakalim beraber atlatalim dedi. Vallahi nasil bir enerjisi var. Koridorda yururken bile insanlar onunu kesip tesekkur ediyor. O da herkesle durup 1-2dakika konusuyor. Ck umitliyim ben. Hersey iyi olacak inaniyorum

Evet sonunda ameliyatimi oldum ve taburcu da oldum. Artik evdeyim. Ama inanin benim hastane deneyimim cogu hastadan cok farkli. Hastaneden ayrilmak bana zor geldi resmen. Meme koruyucu cerrahi ve koltuk altlarimdaki lenf bezlerinden ornekleme yapildi. Dr. Pelin basim her asamada yanimdaydi. Uyandigimda ilk onun sesini duydum. Sanki muzik gibiydi. Gecmis olsun. Bu asama bitti
Koltuk altin temiz cikti dedi. 2 kez daha adinin dr cenk bey oldugunu ogrendigim bir cerrahi doktoruyla geldiler. Bana ve aileme guven verdiler. Ertesi gun pansuman acildiginda sok oldum. Yara dedikleri sey 3 veya 4 cmlik ve ozenle dikilmis. Mutlulugumu gorunce bu daha ne ki dediler. 1 2 ay sonra iz bile kalmazmis. Plastik cerrahi doktoru da gordu gayet kozmetik bir sonuc gerekirse yag enjeksiyonu da yapriz dedi. Bu kadar guzel bir ekip turkiyede olur muydu. Son derece amator ruhla empati kurarak calisiyorlar. Elleri dert gormesin. Bu ekinin bas yonetmeni ve benim koruyucu melegim artik dr. Pelin basim. Kendisini tum meme kanseri hastalara oneririm . Iyi dilekleriniz icin tesekkurler. Lutfen etrafinizdaki hastalari bilgilendirin. Ben sahsen artik bununla ugrasacagim.sevgiler

Evet sonunda ameliyatimi oldum ve taburcu da oldum. Artik evdeyim. Ama inanin benim hastane deneyimim cogu hastadan cok farkli. Hastaneden ayrilmak bana zor geldi resmen. Meme koruyucu cerrahi ve koltuk altlarimdaki lenf bezlerinden ornekleme yapildi. Dr. Pelin basim her asamada yanimdaydi. Uyandigimda ilk onun sesini duydum. Sanki muzik gibiydi. Gecmis olsun. Bu asama bitti
Koltuk altin temiz cikti dedi. 2 kez daha adinin dr cenk bey oldugunu ogrendigim bir cerrahi doktoruyla geldiler. Bana ve aileme guven verdiler. Ertesi gun pansuman acildiginda sok oldum. Yara dedikleri sey 3 veya 4 cmlik ve ozenle dikilmis. Mutlulugumu gorunce bu daha ne ki dediler. 1 2 ay sonra iz bile kalmazmis. Plastik cerrahi doktoru da gordu gayet kozmetik bir sonuc gerekirse yag enjeksiyonu da yapriz dedi. Bu kadar guzel bir ekip turkiyede olur muydu. Son derece amator ruhla empati kurarak calisiyorlar. Elleri dert gormesin. Bu ekinin bas yonetmeni ve benim koruyucu melegim artik dr. Pelin basim. Kendisini tum meme kanseri hastalara oneririm . Iyi dilekleriniz icin tesekkurler. Lutfen etrafinizdaki hastalari bilgilendirin. Ben sahsen artik bununla ugrasacagim.sevgiler
Lenflere sıçramamış ve Herşeyiniz yolunda gitti çok şükür ... Şansınız daim olsun..

Oncelikle cok gecmis olsun diyorum. Doktor seciminde ne kadar sansli oldugunuzu bilemezsiniz. Ben de ayni doktora ameliyat olan sansli azinliktayim. Kemoterapi sureci boyunca beni hic yanliz birakmadi. Hep moral verdi. Odasindan hep gulerek ciktim zaten sizin hastaliginiz tahminimce erken evre. Pelin hanim meme kanseri hastalari icin buyuk sans. Yalniz bir tek sey konusunda uyarayim kontrollerde ugramazsaniz mutlaka size bir soyleniyor. Siz siz olun kontrolere zamaninda gidin. Yoksa benim gibi evden aranip fircayi da yersiniz. :).onkolojiye de ihtiyac olursa dr omer fatih bey benim hekimim. Ozelden yazisip konusabiliriz. Allah tum bu guzel insanlarin yolunu acik etsin acil sifalar

Herkese iyi dilekleri icin teseķkur ederim. Doktorumla ilgili yazdiklariniz icin cok mutlu oldum. Evet gercekten de bugun 2. Kontrolume gittim. Sik sik gorelim dedi. Benim onkologum sanirim ahmet bilici bey olacak. Ama omer fatih bey icin de cok guzel seyler duydim. Kimbilir belki karsilasiriz bile.

Herkese iyi dilekleri icin teseķkur ederim. Doktorumla ilgili yazdiklariniz icin cok mutlu oldum. Evet gercekten de bugun 2. Kontrolume gittim. Sik sik gorelim dedi. Benim onkologum sanirim ahmet bilici bey olacak. Ama omer fatih bey icin de cok guzel seyler duydim. Kimbilir belki karsilasiriz bile.
Geçmiş olsun

Benide Ekim 10nunda Bakırköy Sadi konuğa gittim elime gelen kitle icin memografi çekildi,sonrasında ultrason ve biyopsi istediler.ben bunları devlet Hastanesi'nde zaman kaybetmek için özel hastanede yaptırdım.dun biyopsi sonucunu aldım ve meme kanseri olduğumu ogrendim.
Tetkikleri yaptırdığımız dr.tam kapsamlı bir fakülte hastanesini önerdi.medipol Hastanesi'nde pelin hanıma yönlendirdi.heme randevu alıp öğleden sonra kendisine giitk koridorda beklerken bir tatlis kadın bizi odasına davet etti bu nasıl bir enerji nasıl pozitiflik.yaklasimi güler yüzü bizimde yüzünüzü güldürdü...pet cekmege karar verdi.bu sabah gidip çektirdim çok şükür sadece memede ki sıkıntılı çıktı ..ve ameliyata karar verdik inşallah haftaya ameliyat olup doktorumun tabiriyle istenmeyen misafiri yolluyucaz inşallah.ama beni sonrası çok endiselendiriyo lütfen ameliyat sonrası tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim.tekrar geçmiş olsun

Back