Evet sonunda ameliyatimi oldum ve taburcu da oldum. Artik evdeyim. Ama inanin benim hastane deneyimim cogu hastadan cok farkli. Hastaneden ayrilmak bana zor geldi resmen. Meme koruyucu cerrahi ve koltuk altlarimdaki lenf bezlerinden ornekleme yapildi. Dr. Pelin basim her asamada yanimdaydi. Uyandigimda ilk onun sesini duydum. Sanki muzik gibiydi. Gecmis olsun. Bu asama bitti
Koltuk altin temiz cikti dedi. 2 kez daha adinin dr cenk bey oldugunu ogrendigim bir cerrahi doktoruyla geldiler. Bana ve aileme guven verdiler. Ertesi gun pansuman acildiginda sok oldum. Yara dedikleri sey 3 veya 4 cmlik ve ozenle dikilmis. Mutlulugumu gorunce bu daha ne ki dediler. 1 2 ay sonra iz bile kalmazmis. Plastik cerrahi doktoru da gordu gayet kozmetik bir sonuc gerekirse yag enjeksiyonu da yapriz dedi. Bu kadar guzel bir ekip turkiyede olur muydu. Son derece amator ruhla empati kurarak calisiyorlar. Elleri dert gormesin. Bu ekinin bas yonetmeni ve benim koruyucu melegim artik dr. Pelin basim. Kendisini tum meme kanseri hastalara oneririm . Iyi dilekleriniz icin tesekkurler. Lutfen etrafinizdaki hastalari bilgilendirin. Ben sahsen artik bununla ugrasacagim.sevgiler