sağol canım teşekkür ederim sen nasılsın ? doğum yorgunluğunu attın mı ? hayır henüz çatı muaeyenesi olmadım ne kadar geç olursa o kadar iyi diye düşünüyorum konuyu açmıyorum :)
bebiş olsun da internet feda olsun değil mi ama :)
mrb siz kaçıncı haftanızdasınız? bende çatı muaynesi olmadım 35.haftamdayım.olmakta istemiyorum.çünkü kendimi biliyorum vücudum uygun değil benim.
3 yıllık evliyiz hala ilişkide canım çok acır.kasmaya gerek yok diyorum.yalnız bişey dikkatimi çekti benim arkadş medilife da gökhan beye sezeryan dogum yaptırdı.kızın karnını öle bi kesmişki standart
ebatları aşmış boyu.oysa bazı kişilerindeki baya ufak oluyor..
bende 36 haftalık hamileyim akşam medilifeda kontrolüm vardı.ne yazıkki oraya gündüz gitme şansım olmadı hiçiki keredir cihad bey diye bir doktora görünüyorum.doktor 38. haftanda gel sana gün vericem bebişin biraz büyük dedi.dogum %90 sezeryan olacak..yardımcı olaun lütfen bu dr hakkında bilginiz varmı?veya bana hangisini tavsiye edersiniz.doktor titiz işine sağlam biri olsun istiyorum
mrb siz kaçıncı haftanızdasınız? bende çatı muaynesi olmadım 35.haftamdayım.olmakta istemiyorum.çünkü kendimi biliyorum vücudum uygun değil benim.
3 yıllık evliyiz hala ilişkide canım çok acır.kasmaya gerek yok diyorum.yalnız bişey dikkatimi çekti benim arkadş medilife da gökhan beye sezeryan dogum yaptırdı.kızın karnını öle bi kesmişki standart
ebatları aşmış boyu.oysa bazı kişilerindeki baya ufak oluyor..
kızımız olacak bizim de :))
süt sorununun geçtiğine sevindim. herkes rezene çayı öneriyor hem sütü bollaştırıyormuş hem de bebeğe gaz yapmıyormuş :76:
canım ben 26 ay emziren bir anne olarak tecrübelerimi herkesle paylaşıyorum sanada yazmak istedim.günde en az 1 saat uyumaya çalış,sıcak zaten ama hergün banyo yap,bol bol komposto iç,dereotunu şiddetle tavsiye ediyorum hem bebişinde gaz problemini ortadan kaldırıyor,eti burçak bisküvisini çaya batırıp iç sütlerin fışkıracak:)ben boza çok içmiştim ama sanırım daha yoktur hava sıcak biraz serinleyince bulursunuz inanılmaz sütü artırıyor.bulgur pilavı ve soğan ye sevmiyorsanda bebişin için ye:)eti burçak ve bozada malt olduğu için piyasada satılan maltlı içecekler gibi benim göğüslerimden sızardı pet yetişmezdi hepside yenilip içilmesi güzel şeyler.sütünüz ve uykunuz bol gazınız az olsun canım
çok teşekkürederim cnm.hemn dediklerini yapıcam.buarada gaz sorunu için ne yapmalıyım.kakasını yaparken sanki zorlanıyo.hafif yeşil yapmaya başladı.bi sorun yoktur dimi.her emzirmeden sonra çok gaz sancısı oluyo bebişte.tecrübelerinzi paylaştığınız için teşekkürederrim..
rica ederim canım ben denedim faydasını gördüm herkeslede paylaşıyorum sanırım senden dolayı üşütüyor bebişin hem kakasının rengi hem gazının olması o yüzden olabilir.sen kendine dikkat edersen oda rahatlayacak annesi 2gündür dengesiz hava sen kolla kendini doktora gittiğinizde gaz için ilaç verebilir ben Omix kullandım çok rahatlatıyordu uykuda yapıyordu.dereotu ye bu ara rahatlatır onudazaten tüm gaz ilaçlarında dereotu kullanılıyor
ben de medilife da doğum yapacam doğum esnasında fotoğraf makinesiyle bir kişi doğuma alınabiliyor mu acaba merak ettim
çok teşekkürederim zeynep.dediklerini yapıcam.buarada gaz ilacı için zararlı dediler bana.o yüzden kullanmadım hiç.
cnm bn daha yeni doğum yaptım.annem giricekti ama almadılar.sen genede bi ısrar et.belki kabul ederler.çünkü biz ısrar etmedik.
ginevra bebişinin ismini buldunmu?buarada kaç haftalık oldu.
günaydın canım. maalesef hala karar veremedik biz :))) 33 haftalık oldu bebiş hala ismi yok :))))))) sana birşey soracağım, medilife NST için ek ücret istiyor mu ? yoksa muayene ücretine dahil mi ediyor ?
günaydın canım. maalesef hala karar veremedik biz :))) 33 haftalık oldu bebiş hala ismi yok :))))))) sana birşey soracağım, medilife NST için ek ücret istiyor mu ? yoksa muayene ücretine dahil mi ediyor ?
günaydın canım sanırım alıyordur ben medilife a gitmedim ama her girmemde alınıyordu benden ücreti.
günaydın canım sanırım alıyordur ben medilife a gitmedim ama her girmemde alınıyordu benden ücreti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?