ah canım kıyamam ben minik Nehir'e. çok teşekkürler paylaştığın için. özellikle normal olmasına çok sevindim gerçekten. darısı başıma artık :66
.normal herşeyden iyi.3 günde ayağı kalktım.sezeryan olsaydı hala yataktaydıım.inş normal doğum yaparsıın
,
elbette normali iyidiraman sakın benim gibi şartlandırmayın kendinizi hep normale hazırladım beynimi kendimi son anda kontrolde ters dönmüş sezeryan denilince 3 saat kendime gelemedim öldüm ağlamaktan tansiyonum çıktı.halbuki ne cahillikmiş ne olur çok şükür sağlıkla gelsinde ama hiç pişman değilim sezeryan olduğuma ameliyattan çıktıktan 8saat sonra yürüdüm bir ayaklandım bir dahada yatmadım sadece annem kızım uyu dinlen dediği için yattım yoksa evde temizlik bile yaptım.sakın sakın nasıl olursa olsun bebeğiniz sağlıkla doğsun gerisi ayrıntı.
Ne kadar guzel actigim konu herkeze faydali olmus ben 2.bebissi bekliyorum selda hnm gittim ama pek beyenmedim hic alakali degil bebegin kalp atisini gordum duymadim tahlil istsdigin zaman yap getir dedi yani birde kolan hastanesi gidicem bana yakin bilgi veririm memnuniyetimi
normal herşeyden iyi.3 günde ayağı kalktım.sezeryan olsaydı hala yataktaydıım.inş normal doğum yaparsıın
,
aynı ümidi taşıyorum :) gelişmeleri paylaşırım artık :)
elbette normali iyidiraman sakın benim gibi şartlandırmayın kendinizi hep normale hazırladım beynimi kendimi son anda kontrolde ters dönmüş sezeryan denilince 3 saat kendime gelemedim öldüm ağlamaktan tansiyonum çıktı.halbuki ne cahillikmiş ne olur çok şükür sağlıkla gelsinde ama hiç pişman değilim sezeryan olduğuma ameliyattan çıktıktan 8saat sonra yürüdüm bir ayaklandım bir dahada yatmadım sadece annem kızım uyu dinlen dediği için yattım yoksa evde temizlik bile yaptım.sakın sakın nasıl olursa olsun bebeğiniz sağlıkla doğsun gerisi ayrıntı.
işte ben de aynen bundan korkuyorum :) sezaryen seninki gibi zorunlu olmadıkça asla bir seçim olmamalı. şanslıymışsın ki bünyen güçlüymüş :) mecbur kalırsam 10 kere de kessinler beni önemli değil :)
sağlıklı doğsun gerisi ayrıntı evet..
işte ben de aynen bundan korkuyorum :) sezaryen seninki gibi zorunlu olmadıkça asla bir seçim olmamalı. şanslıymışsın ki bünyen güçlüymüş :) mecbur kalırsam 10 kere de kessinler beni önemli değil :)
canım sezeryan da çok kötü birşey değil halk arasında bilinçsizce yapılan konuşmalar bizi etkiliyor.sanki normal doğum çok mu kolay en nihayetinde ondada operasyon var ve en hassas bölgede bence.bizim ailede 2.nesil hepimiz sezeryanlıyız 6 kişi hiçbirimizinde bir şikayeti olmadı 3 tanesi keyfi sezeryanlı hepimizde evimize çıktığımızda normal hayatımıza dönmüştük burada operasyonu yapan dr çok önemli tabiki bünyede.allah hayırlı bir biçimde kucağına almayı nasip etsin canım o muhteşem anı yaşayınca ne normal ne sezeryan inan hiç önemi yok
canım sezeryan da çok kötü birşey değil halk arasında bilinçsizce yapılan konuşmalar bizi etkiliyor.sanki normal doğum çok mu kolay en nihayetinde ondada operasyon var ve en hassas bölgede bence.bizim ailede 2.nesil hepimiz sezeryanlıyız 6 kişi hiçbirimizinde bir şikayeti olmadı 3 tanesi keyfi sezeryanlı hepimizde evimize çıktığımızda normal hayatımıza dönmüştük burada operasyonu yapan dr çok önemli tabiki bünyede.allah hayırlı bir biçimde kucağına almayı nasip etsin canım o muhteşem anı yaşayınca ne normal ne sezeryan inan hiç önemi yok
bunları dıymak da ayrı bir rahatlama sebebi :) çoooook teşekkür ederim
bunları dıymak da ayrı bir rahatlama sebebi :) çoooook teşekkür ederim
rica ederim canım inan her anın keyfini çıkar çünkü hayatta sık rastlanan bir süreç değil gebelik hepimiz nasıl dünyaya gelmişsek onlarda bir şekilde geliyorlar kalan 10 haftanın keyfini çok değerli harcasonra senyorucu ama hayatındaki en dolu dolu geçecek mutlu günler bekliyor canım
rica ederim canım inan her anın keyfini çıkar çünkü hayatta sık rastlanan bir süreç değil gebelik hepimiz nasıl dünyaya gelmişsek onlarda bir şekilde geliyorlar kalan 10 haftanın keyfini çok değerli harcasonra senyorucu ama hayatındaki en dolu dolu geçecek mutlu günler bekliyor canım
öyle bir anda gördüm ki mesajını, nasıl denk geldi anlatamam. çok ama çok teşekkür ederim, çok ihtiyacım vardı bunları duymaya
ama mazeretim var, hamilelik hormonlarının gücüne inanıyorum artık, boş laf değil yani - insanı bambaşka biri yapıyor
aaaa ciddimisin canım sende hızlılar kervanındasın demek allah tamamına erdirsin inşallah bellimi cinsiyeti bebişin?kaç haftalıksın?bizde yeni yıldansonra inşallah istiyoruz.arkadaşımın doğumunu kolanda fatma hanım yaptırdı doğumu ama hastaneden memnun kalmadı bilgin olsun.sen ilkinde avcılara fatma hanıma gelmiş hizli olxutin değilmi?görüşelim bir aracanım ben b.düzüne sık sık geliyorum anneme avcılara gelirsen senide bekl
Evt oyle oldu kardesi olsun dedik ins goruselim zcnmbakalim hastahaneicin de mutlaka goruselim bana numaraniat
ozelden ararim seni
ginevra nasılsın??çatı muaynesi oldun mu cnm.buarada artık bebişten fırsat kalmıyo interneti açmaya:)))
sağol canım teşekkür ederim sen nasılsın ? doğum yorgunluğunu attın mı ? hayır henüz çatı muaeyenesi olmadım ne kadar geç olursa o kadar iyi diye düşünüyorum konuyu açmıyorum :)
bebiş olsun da internet feda olsun değil mi ama :)
feda olmazmı.nehirime cnm feda:))doğru söylüyosun.bnm 37 haftalıkken bakıldı.buarada Allaha şükür attım üzerimden biraz süt sorunu yaşıyodum ama şimdi şimdi gelmeye başladı sütüm.buarada kızın kızmı erkekmiydi?
ben de medilife gidiyorum selda hanıma memnunum.doğum yapanlar fiyat hakkında bilgi verebilirler mi bir de hastaneye doğum için yanınıza neler alacaksınız ,hastane neleri karşılıyor bilgi verirmisiniz
feda olmazmı.nehirime cnm feda:))doğru söylüyosun.bnm 37 haftalıkken bakıldı.buarada Allaha şükür attım üzerimden biraz süt sorunu yaşıyodum ama şimdi şimdi gelmeye başladı sütüm.buarada kızın kızmı erkekmiydi?
merhaba :)
normal doğum 300 (1 gece yatış dahil), sezaryen 600 tl(2 gece yatış dahil)
kendi doktorunu doğum mesai saati dışında gerçekleşiyorsa ve mutlaka gelsin istersen 300-400 tl civarı bir fark veriyorsun
ayrıca epidural istersen 300 tl fark daha veriyorsun
beybine sağlıkla ve çabucak kavuşman dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?