ben de aynur hanıma gidiyorum. genel olarak memnunum ama son muayenede hareket hissetmezsen hemen gel deyip beni biraz korkuttu açıkçası. henüz 24. haftamdayım bu kadar erken bunu söylemesi beni şaşırttı . gerçi benim sağlık problemlerim de var ama dün gece sırf bu yüzden boşu boşuna acile gittim hareket hissetmediğim için, ve o hastanedeki doktor 34. haftaya kadar endişelenmene gerek yok dedi. şu an çok kararsızım kafam karıştı acaba aynur hanımda devam mı etsem başka bir doktora daha görünsem mi bilemiyorum
Bende medilife beylikduzunde sezeryan ile dogum yaptim doktorum aynur baysoy cemaloglu ve mukemmel bir doktor 4 ay oldu dogum yapali bebek doktorumuzda orda saadet hanim gereksiz ne tahlil ne ilac yaziyorlar sordugunuz en onemsiz soruya bile net cevap aliyorsunuz. Her karsilasmamizda nasil oldugumu soruyor. 40 im cikmadan gittim doktor parami iade edip geri eve yolladi senin problemin yok 40 ciksin gel dedi ki ondada ucret odemedim. Uyanik sezeryan oldum bebegimin dogum aninida izledim. Kesinlikle tavsiyede ederim.
ben de aynur hanıma gidiyorum. genel olarak memnunum ama son muayenede hareket hissetmezsen hemen gel deyip beni biraz korkuttu açıkçası. henüz 24. haftamdayım bu kadar erken bunu söylemesi beni şaşırttı . gerçi benim sağlık problemlerim de var ama dün gece sırf bu yüzden boşu boşuna acile gittim hareket hissetmediğim için, ve o hastanedeki doktor 34. haftaya kadar endişelenmene gerek yok dedi. şu an çok kararsızım kafam karıştı acaba aynur hanımda devam mı etsem başka bir doktora daha görünsem mi bilemiyorum
ben gebelikle ilgili değil ama aynur hnm la olan bir durumu anlatmak istedim.yaklaşık 1,5 yıl önce hamile kalamadığım için aynur hnma gitmiştim.ileri derece pko hastası olduğumu söyledi.bu zaten benim de bildiğim bişey.ve bana 1 yıl daha hamile kalamazsan gelirsin dedi.ben adet göremiyorum dediğimde bana söktürücü ilacı önerdi her gidişimde.yani ayda bir söktürücü ilaç içerek 1 yıl daha bekleyecektim.farklı bir doktora gittim bikaç ay sonra ve bu söylenenlere inanamadığını belirtti.boşu boşuna bekleyecektim yani.
şimdi hamileyim ama aynur hnmı dinleseydim ne olurdu bilemiyorum.
Merhaba hanımlar,
Bende 1 hafta sonra Burcu Hanım'a randevu aldım,bakalım methettikleri kadar var mıUmarım memnun kalırım,kısmetse normal doğum olur diye umudediyorum
Bu yakınlarda Burcu hanım'da doğum yapan var mı?
canıımmmm nasılsın???
mesajıma cvp vermedin. gitmedi mi acaba diye düşündüm ben de.
bi de iyi misin diye merak ettim.
neyseki herşey yolunda sanırım.
öptüm çookk
Umarim bulursun icine sinen bi dr.Canımm, iyiyiz çok şükür,sen nasılsın? Ne var ne yok? Belli oldu mu
Mesajını okudum,o an bişey çıktı cevap yazmayı unutmuşum canım kusura bakma ne olur...
Ben ısrarla normal doğumu destekleyen bir Dr. arıyorum,kime gitsem direk sezeryan gözüyl bakıyor çünkü :44:
Merhaba hanımlar,
Bende 1 hafta sonra Burcu Hanım'a randevu aldım,bakalım methettikleri kadar var mıUmarım memnun kalırım,kısmetse normal doğum olur diye umudediyorum
Bu yakınlarda Burcu hanım'da doğum yapan var mı?
bende seni merak ediyordum ne yaptın ikili test sonuçları için?
kolan hastanesine gittin mi?
Hayır gitmedim canım, neden dersen randevu ve bilgi almak için hastaneye telefon açtım ve karşımdaki bayan direk saymaya başladı "şu test yapılacak,şu ultrason yapılacak,şuna bakılacak vs vs vs " bende dedim ki " hanımefendi önce beni dinler misiniz?benim zaten Dr.um var o sadece sizin uzmanınıza muayene olmam için beni yönlendirdi,onun fiyatı ne kadar" dedim. "250 TL" dedi. Yuhh dedim içimden,ultrasonda ayrıntılı bakacak sadece sonuçta... Resmen para makinası gözüyle bakıyorlar bize... Daha önce kliniğinde yanında çalıştığım uzman bir radyolog var,hemen ona gittim durumu anlattım,ayrıntılı ultrasonda baktı uzun uzun,tek tek ölçümlerini yaptı meleğimin,kalbine baktı,uzun uzun dinledi.Beynine baktı ... Ve bana tek bir soru sordu kadın Dr u olmamasına rağmen, "2li testi yapmadan önce hiç kanaman oldu mu?" "Evet 1 hafta önce kanama ile acile kaldırıldım" dedim. "Kan değerlerinin yüksek ve riskli çıkma sebebi bu olmalı" dedi. Kanama bu kan değerinin yüksek çıkmasını tetikleyen bir nedenmiş. "Ben hiç bir sorun görmedim,herşey yolunda görünüyor "dedi. RahatladımSen nasılsın? Ne var ne yok?
ay çok sevindim senin adına gerçekten.çok merak etmiştim çünkü.
aslında dediğin gibi para makinası olarak görüyorlar özel hastaneler maalesef bizi.
bnm sağlık harcamalarım işyerinden tamamen karşılandığı için sorun etmiyorum. ne derlerse yaptırıyorum o yüzden para benden çıkmayınca.
iyi yapmışsın madem tanıdık var. demekki mantıklı bi açıklaması da varmış kanaman olduğundan olmuş demekki.
zaten fazla önemsemeyin diyorlar ya ikili test her zaman doğru söylemiyor.
benim de ikili testimin sonucu normal çıktı çok şükür. haftaya cmrtsi dr a kontrole gidicem. çok merak ediyorum bebeşimi.
inşallah iyidir. hareketlerini hissetmeyince daha çok merak ediyor insan.
dr işini naptın buldun mu kafana göre bi dr?
İşte Medilife Beylikdüzü Burcu hanıma gideceğim bu cuma günü,normal doğumu destekliyormuş ve çok ilgiliymiş,buradaki yazılardan öyle okudum. Sen hangi hastane ve Dr.a gidiyordun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?