Medilife Hastanesinde doğum yapan

Aynur hanimi degistirmeyin. Aynisini banada soyledi riske atmak istemiyor. Pisman olmazsiniz kari koca kadin dogum uzmanlari zaten. Rutin olarak bircok doktor 7. Aydan itibaren hareketleri azalsada gun boyu hic hareket etmezse diye uyariyor.

Canım bende Aynur hanıma gidiyordum.. bana biraz soğuk geliyor yanındaki asistan daha sıcak..
Bana da soruyor nasıl olduğumu yani alışmışlar her şeye sormak olsun sanki öle geliyor.. hala şüphelerim var..
4 ay önce bende doğum yaptım 5 aylıktı bebeğim erken suyum geldi bebeğim melek oldu..Ebe vardı bi tane mavi gözlü oo olmasaydı belki ne olurdum bilmiyorum beni çok rahatlatmıştı.. Canımı o kadar yaktı ki bazı konuşması bir acı haber verilirken nasıl diyimm o kadar normal bir şey söyler gibiydiki..
Bana hiç bir zaman kesin bir şey söylemiyor..bence her hamilelik aynı değil kime güvenicez ALLAHIM kimseye yaşatmasın !
Sen tüm hamileliğin boyunca onamı gittin ?

Ben Selda Hanım’a gitmeye başladım. Fazlası ile pozitif bir kadın.. Merak ettiğiniz her şeyi siz sormadan espirili bir dille anlatıyor. Odadan çıktığınızda kendinizi hafiflemiş ve rahatlamış hissediyorsunuz.. Şuan hamileliğimin çok başındayım ama Allah nasip ederse sonuna kadar kendisi ile devam etmek istiyorum..

Ben de beylikduzu medilife da ahmet beye gitmekteyim gebeligimin basindan beri.
Acikcasi randevulari bos diye gitmistim ilk basta. Sonra hep devam ettim.
Adam soguk falan yazmislar. Sicak olup da napicaz sorarim size
Yeter ki isini iyi yapsin. Hem zaten ben samimiyet beklemiyorum ki.
Beni tatmin ediyor konusmalari falan zaten bisuru soru soruyorum..
Hem ben zaten panik bi insanim. Ahmet beyin rahatligi beni de sakinlestiriyor diyebilirim.
Dogumum sezeryan olacak. Ahmet bey de dogum konusunda memnuniyetsiz olan görmedim duymadim simdiye kadar..
Benim icin onemli olan da bu.

yakın olduğundan dolayı beylikdüzü kolan doktor olarak nihan hanımı düşünmüştüm en son tabi nikokaya nın yazılarını görünce biraz fikrim değişmeye başladı şimdi medilife da düşünüyorum ama daha öne bu hastane adım bile atmadım kalabalıkmı, kadın doğum muyaneleri yoğun mu geçiyor ? muyane ücretleri nekadar bilgisi olan varmı? nikokaya aslında sen biliyorsundur bana yardımcı olabilrsen cok sevinirim şayet kolan da nihan hanım kalabalık oluıyor birde servet hn gitmiştim akşam sürekli nöbetçi doktoru belki akşam iş cıkışında gelişlerin daha kolay olması acısından olabilir oda cok kalabalıktı... gerçi bana ist özel hastaneler bile devlet hast yoğunluda geliyopr

ben doğum için fiyat araştrması yapıyorm normal doğum yapmayı düşünüyorum sigortalı doğum yapacağım medilifeta ne istiyorlar veya diğer bilindik hastanelerde normal doğum ne istiyorlar bilenler varsa yardımcı olurmusunuz lütfen

benim doktorum burcu betül kazdal memnunum muayne ücreti 05.12.2013 itibariyle 35 tl normal doğum 450 mecburi sezeryan 850 keyfi 1250 tl doktoru evden çağırtırsan 500 tl ek para nst 15 tl medilifede

merhabalar.ben de 6 aylık hamileyim, hemşire olmama rağmen doğum için hastane ve doktor olayı çok kafamı karıştırmakta. aslında medipol hastanesinde doğum yapmayı dünüyordum ancak büyükçekmecede oturduğum için yakınımda bir hastanede olması daha doğru geldi.en son medilife hastanesinde fuat beye muayene oldum. bir dahaki gidişimde burdaki önerilere bakarak selda hanım veya ahmet beye gitmeyi düşünüyorum.üçü arasında kafama yatan hangisi olursa ona devam edeceğim.

ben gebelikle ilgili değil ama aynur hnm la olan bir durumu anlatmak istedim.yaklaşık 1,5 yıl önce hamile kalamadığım için aynur hnma gitmiştim.ileri derece pko hastası olduğumu söyledi.bu zaten benim de bildiğim bişey.ve bana 1 yıl daha hamile kalamazsan gelirsin dedi.ben adet göremiyorum dediğimde bana söktürücü ilacı önerdi her gidişimde.yani ayda bir söktürücü ilaç içerek 1 yıl daha bekleyecektim.farklı bir doktora gittim bikaç ay sonra ve bu söylenenlere inanamadığını belirtti.boşu boşuna bekleyecektim yani.
şimdi hamileyim ama aynur hnmı dinleseydim ne olurdu bilemiyorum.

Merhabalar. Yılbaşı sonrası hastane ücretlerine zam gelmiş. Dün muayeneye gittim. Muayene ucretleri 40 tl, normal doğum 500, sezeryan 1000 tl olmuş.

aralık ayında doğumumu aynur hn yaptırdı sıkıntılı bir hamilelik dönemi oldu ama sağolsun çok ilgilendi, onun sayesinde meleğimi sağ salim kucağıma aldım. biraz korkutmuştu beni ama haklıymış sonradan öğrendim. bence gebelik süresince çok iyi bir doktor ama kadın hastalıklarında nasıl bilemiyorum tabi. hayırlı doğumlar dilerim

Merhaba hanımlar,
Bende 1 hafta sonra Burcu Hanım'a randevu aldım,bakalım methettikleri kadar var mı Umarım memnun kalırım,kısmetse normal doğum olur diye umudediyorum
Bu yakınlarda Burcu hanım'da doğum yapan var mı?

canıımmmm nasılsın???
mesajıma cvp vermedin. gitmedi mi acaba diye düşündüm ben de.
bi de iyi misin diye merak ettim.
neyseki herşey yolunda sanırım.
öptüm çookk

canıımmmm nasılsın???
mesajıma cvp vermedin. gitmedi mi acaba diye düşündüm ben de.
bi de iyi misin diye merak ettim.
neyseki herşey yolunda sanırım.
öptüm çookk

Canımm, iyiyiz çok şükür,sen nasılsın? Ne var ne yok? Belli oldu mu
Mesajını okudum,o an bişey çıktı cevap yazmayı unutmuşum canım kusura bakma ne olur...
Ben ısrarla normal doğumu destekleyen bir Dr. arıyorum,kime gitsem direk sezeryan gözüyle bakıyor çünkü :44:

Umarim bulursun icine sinen bi dr.
İyiym ben de bi degisiklik yok canim. Erken gelmesse reglim 20 si var daha yani:)
Aman sen ve bebegin ii olun da mj falan onemli diil

Son düzenleme:

bende seni merak ediyordum ne yaptın ikili test sonuçları için?
kolan hastanesine gittin mi?

bende seni merak ediyordum ne yaptın ikili test sonuçları için?
kolan hastanesine gittin mi?

Hayır gitmedim canım, neden dersen randevu ve bilgi almak için hastaneye telefon açtım ve karşımdaki bayan direk saymaya başladı "şu test yapılacak,şu ultrason yapılacak,şuna bakılacak vs vs vs " bende dedim ki " hanımefendi önce beni dinler misiniz?benim zaten Dr.um var o sadece sizin uzmanınıza muayene olmam için beni yönlendirdi,onun fiyatı ne kadar" dedim. "250 TL" dedi. Yuhh dedim içimden,ultrasonda ayrıntılı bakacak sadece sonuçta... Resmen para makinası gözüyle bakıyorlar bize... Daha önce kliniğinde yanında çalıştığım uzman bir radyolog var,hemen ona gittim durumu anlattım,ayrıntılı ultrasonda baktı uzun uzun,tek tek ölçümlerini yaptı meleğimin,kalbine baktı,uzun uzun dinledi.Beynine baktı ... Ve bana tek bir soru sordu kadın Dr u olmamasına rağmen, "2li testi yapmadan önce hiç kanaman oldu mu?" "Evet 1 hafta önce kanama ile acile kaldırıldım" dedim. "Kan değerlerinin yüksek ve riskli çıkma sebebi bu olmalı" dedi. Kanama bu kan değerinin yüksek çıkmasını tetikleyen bir nedenmiş. "Ben hiç bir sorun görmedim,herşey yolunda görünüyor "dedi. Rahatladım Sen nasılsın? Ne var ne yok?

ay çok sevindim senin adına gerçekten.çok merak etmiştim çünkü.
aslında dediğin gibi para makinası olarak görüyorlar özel hastaneler maalesef bizi.
bnm sağlık harcamalarım işyerinden tamamen karşılandığı için sorun etmiyorum. ne derlerse yaptırıyorum o yüzden para benden çıkmayınca.
iyi yapmışsın madem tanıdık var. demekki mantıklı bi açıklaması da varmış kanaman olduğundan olmuş demekki.
zaten fazla önemsemeyin diyorlar ya ikili test her zaman doğru söylemiyor.
benim de ikili testimin sonucu normal çıktı çok şükür. haftaya cmrtsi dr a kontrole gidicem. çok merak ediyorum bebeşimi.
inşallah iyidir. hareketlerini hissetmeyince daha çok merak ediyor insan.
dr işini naptın buldun mu kafana göre bi dr?

İşte Medilife Beylikdüzü Burcu hanıma gideceğim bu cuma günü,normal doğumu destekliyormuş ve çok ilgiliymiş,buradaki yazılardan öyle okudum. Sen hangi hastane ve Dr.a gidiyordun canım

İşte Medilife Beylikdüzü Burcu hanıma gideceğim bu cuma günü,normal doğumu destekliyormuş ve çok ilgiliymiş,buradaki yazılardan öyle okudum. Sen hangi hastane ve Dr.a gidiyordun canım

iyi bakalım inşallah memnun kalırsın yeni dr undan.
bende avcılar medicana yavuz beye gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…