• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Medilife Hastanesinde doğum yapan

evet genç anneler :) Ben de Medilife b.düzü Selda Hanıma gidiyorum.. Çok da memnunum . Şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım. Güzler yüzlü biri. İkili test yaptırdım sonuçlar temiz çıktı çok şükür. Adım adım ilerliyoruz. 25/02 de randevumuz var ama birşey yapılacakmı bilmiyorum.. Bu arada sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısı için ama sanırım 5 ayın dolması gerekiyormuş..

Bugün bizim eve geldiler sağlık ocağından 16. haftada dediler tetanoz aşısı için bekliyoruz diye yani 4. ayın sonunda. ayrıca bende artık medilife a gitmeye karar verdim 12. hafta ikili testlerle birlikte fakat daha doktor seçimimi yapamadım. Burcu hanım hakkında iyi yorumlar okudum sizde selda hanımı söylemişsiniz... kararsız kaldım vallahi :44:

Bayanlar medilife da doğum yapan var mı? Doğum ücretleri nedir normal veya sezaryen olmak üzere bilen varsa cevaplar mı? Şimdiden teşekkür ederim.. :49:

geçen hafta arkadaşım burda doğum yaptı. bildiğim kadarıyla paket fiyatı 2 gece oda+normal doğum 300 tl civarı, sezeryan+2 gece 860 tl.

Bayanlar bende b.çekmecede oturuyorum ve burası hastane bakımından oldukça kısıtlı bilen bilir. Adam gibi dev. hast.i yok test yaptırmak için taaa nerelere gönderiyorlar. Yazdıklarınızın üzerine medilife mantıklı gelmeye başladı hemde yakın peki bu hastanenin muayene ücretleri test ücretleri nasıldır??

Ben de Büyükçekmece'de oturuyorum. Medilife senem Hanım'a gidiyorum. Hastaneden de senem Hanım'dan da çok memnunum. Tavsiye ederim. Yalnız bugün arkadaşlarla konuştum hastane de yoğun bakım Ünitesi'nin olması çok önemliymiş. Medilife ta var mı bilmiyorum. Araştıracağım.

Senem hanım I'n muayenesi 50 tl ikili test bir de bulaşıcı hastalıklar için test yaptırdım kızamıkçık Tifo falan onlara da 265 tl verdim diğer doktorların muayenesi 30 tl ama ben senem hanım I'n tecrübesine çok güveniyorum aklımda hiçbir soru işareti bırakmıyor önemli olan insanın içine sinmesi benim çok sindi rahatım tavsiye ediyorum.

selam kızlar medilife yoğun bakım ünitesi yokmuş bende 28 şubatta selda hanıma gittim erken doğum riski var dedi bebeğin akciğer gelişimi için iğne verdi 12 şer saat arayla vuruldum.ALLAh korusun çok korkuyorum uzun yürüyüşler yasak dedi.5 hafta isterehat edeceksin dedi.inşallah bebeğim vakti zamanında gelir.selda hanım artık mesai dışı geliyormuş fakat ücret talep ediyormuş.ben herşey normal giderse normal doğum istiyorum ama epidural istiyorum onu da sordum ben sevmiyorum dedi ıkınması zor oluyor dedi tabi istersen tercihe kalmış dedi

selam kızlar medilife yoğun bakım ünitesi yokmuş bende 28 şubatta selda hanıma gittim erken doğum riski var dedi bebeğin akciğer gelişimi için iğne verdi 12 şer saat arayla vuruldum.ALLAh korusun çok korkuyorum uzun yürüyüşler yasak dedi.5 hafta isterehat edeceksin dedi.inşallah bebeğim vakti zamanında gelir.selda hanım artık mesai dışı geliyormuş fakat ücret talep ediyormuş.ben herşey normal giderse normal doğum istiyorum ama epidural istiyorum onu da sordum ben sevmiyorum dedi ıkınması zor oluyor dedi tabi istersen tercihe kalmış dedi

bütün dr lar mesai dışı ücret alıyor ki sadece selda hanım değil

ücretinin ne kadar olduğunu öğrendin mi pekii

ben sordum 300-350tl demişlerdii ama burcu hanımın ücretini sormuştu bi arkadaşım 500tl demişler acaba farkediyomu dr dr

bütün dr lar mesai dışı ücret alıyor ki sadece selda hanım değil

ücretinin ne kadar olduğunu öğrendin mi pekii

ben sordum 300-350tl demişlerdii ama burcu hanımın ücretini sormuştu bi arkadaşım 500tl demişler acaba farkediyomu dr dr

farkediyormuş canım bildiğim kadarıyla senem hanım daha fazla istiyor.senin doğuma da az kalmış inşallah normal doğum yaparsan epidural mi istiyorsun herkes çok memnun inşallah bende öyle istiyorum.doğumdan sonra yazarsan çok vakti olunca sevinirim merak ediyorum.darısı bizlere inşallah vakti zamanında doğması.

farkediyormuş canım bildiğim kadarıyla senem hanım daha fazla istiyor.senin doğuma da az kalmış inşallah normal doğum yaparsan epidural mi istiyorsun herkes çok memnun inşallah bende öyle istiyorum.doğumdan sonra yazarsan çok vakti olunca sevinirim merak ediyorum.darısı bizlere inşallah vakti zamanında doğması.

benim 9 da günüm doluyor güzelimm ama hiç doğacak gibi durmuyo şu anda bebeğimm

erkek bi de erkek bebekler daha gec doğuyo diye konuşuluyo hep cevremde aynı zamanda olan arkadaşım kızdı gecen hafta burcu hanımın hastası doğurduu walaa biz bekliyoruzz

günün doldukdan sonra max 1 hafta bekliyebiliriz dedi selda hanımm sonra suni sancı ile başlatıcaklar doğumuu

bakalım kısmett

ben epidural düşünmüyorum güzelim bel kemiğine vurulan iğne olayı beni daha cok korkutuyorr
ben bildiğin normal düz doğum istiyorumm allah neyi nasip eder bilememm ama canım cok dadlı değill cok motive ettim kendimii
ağrım olsada bu bişi değil daha kötü olcakk diye :D

Ben de Selda Hanıma devam ediyorum 25. haftamdayım, başından beri de hep ona gittim... İlk başlarda acaba çok mu yoğun, ilgilenemiyor mu diye düşünmüş olsam da, sonradan gördüm ki esas kısımlar bebek büyüdükçe başlıyormuş ve ilgilenmesi gerektiği kadarf ilgileniyormuş. Kısacası ben memnunum doktorumdan. Hem çok da sevimli bir bayan, esprili, güleryüzlü falan...

Benim de hastane ile ilgili teredditlerim var işte, yoğun bakım ünitesinin olmayışı falan, inşallah bir sıkıntı olmaz da gerek kalmaz diyorum bir yandan, bir yandan da risk bu diyorum, bilmiyorum ne olacak böyle...

Bir de medilife beylikdüzü doğumda ne gibi olanaklar sağlıyor bileniniz var mı acaba... Kimi hastane birçok şeyini karşılıyor, hatta oda süslemesinden, şerbetine, bebeğin kıyafetlerine, fotoğrafçısından kuaförüne kdr... Bunlar hakkında pek bir fikrim yok Medilife ile ilgili...

benim 9 da günüm doluyor güzelimm ama hiç doğacak gibi durmuyo şu anda bebeğimm

erkek bi de erkek bebekler daha gec doğuyo diye konuşuluyo hep cevremde aynı zamanda olan arkadaşım kızdı gecen hafta burcu hanımın hastası doğurduu walaa biz bekliyoruzz

günün doldukdan sonra max 1 hafta bekliyebiliriz dedi selda hanımm sonra suni sancı ile başlatıcaklar doğumuu

bakalım kısmett

ben epidural düşünmüyorum güzelim bel kemiğine vurulan iğne olayı beni daha cok korkutuyorr
ben bildiğin normal düz doğum istiyorumm allah neyi nasip eder bilememm ama canım cok dadlı değill cok motive ettim kendimii
ağrım olsada bu bişi değil daha kötü olcakk diye :D

evet canım erkek çocukları gününü dolduruyormuş bende öyle duydum.ama bende de eren doğum riski var benimde vakti zamanında gelir inşallah.ALLAH hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

medillife çapa ya gıden yokmu varsa hangı dr gıdıyosunuz ben fahrıye hnm gıdıyorum memnunmusun veya fahrıyede dogum yapan varmı fıkır ıstıyorumm yardımcı olun

merhaba arkadaşlar. 34 haftalık hamileyim. bende selda hanımına gidiyorum başından beri. güleryüzlü, ilgili sana soru bırakmadan her şeyi anlatan ve dinleyen bir dr. bende medilife da yapacağım doğumu mu normal istiyorum amamuayeneden sonra belli olcak bakalım :) yeni doğan bakım ünitesi ben hamileliğimin başlarındayken yapım aşamasında denmişti. duyduğuma göre yakın zamanda açılacakmış. mart başında kontrole gittiğimde kat planı tabelasına yazıldığını da gördüm. Rabbim muhtaç etmesin ama olması tabi ki önemli. insanın içi biraz daha rahat eder. hepinize sağlıklı hamilelikler sağlıklı doğumlar diliyorum.

kızlar yenilerde doğum yapan varsa anlatsın lütfen benimde az kaldı.çok tedirginim.sizleri dinlemek beni rahatlatıyor.

Evet kızlar Medilefi çapada yenidoğan yoğun bakım ünitesi varmış fakat beylikdüzünde malesef yokmuş :( ama çalışmalar sürüyormuş yaza kadar yetiştirmeye çalışacağız diyorlar. Bende Selda hanımın hastasıyım. Telefonla görüştüm hastaneyle eğer Allah korusun oyle bi ihtiyac halınde anne ve bebeği çapaya sevk ediliyormuş...

yakın zamanda normal doğum yapan var mı? ben de selda hanımın hastasıyım. doğuma ek olarak yenidoğan bakımı muayenesi fln masraflar toplamda ne kadar tutuyo bilgi verebilir misiniz?

merhaba ben de selda hnmın hastasıyım. 38.haftamdayım ama şimdiye kadar hep normal dogum olcak diye dusunurken çatı muayenesinde catım dar cıktı. selda hanımla normal dogum yapan var mı, ozel hastane olunca insan brz tereddutte kalıyor acıkcası, acaba seryana mı yonlendiriliyorum diye :(

arkadaşım medilife beylikdüzünde zorunlu sezeryan oldu 860 lira almışlar bence gayet uygun çok ilgili olduklarını söyledi :34:

Back