Bu konuda bnm cnm ck skkin ya aldigim iki haber sonucu sanirim hastaneyi degistircem halbuki evime cok yakindi,gecen hafta oda gormek istedim tum odalar dolu sadece bu oda bos dendi ve iceride iki hasta yatagi ve iki refakatci koltugu vardi,dedimki neden iki yatak yogun olunca dedi bi odaya iki hamile veriyoruz,neeeee dedim ne munasebet ya devlet hastanesinde bile dedim boyle bi durum hamilelikte kalmadi artik daha nelwr dedim,gogsumuz acik sut vericez yeri gelicek alttan kanama varmi diye bakilcak elalemin yaninda dedim yok artik,suit oda olmuyormu dedim yada extra para ile daha buyuk oda,hep hayir cvbi aldim,sansiniza dediler,sonra birde dun bu hastanede sexeryanla dogum yapmis arkadasima gittim 20 gun once yapti,sezerysna girmesine yrm saat kalaya kdr musait oda yokk yokkk denilmis,allahtan onun sansina tek yatakli oda dusmus ama dedilerki 14 oda vardi 9 u cift hastaliydu denilincee artik hic umidim kalmadi o hastane icin,ben kendi adima 9 ay bu stresle malesef bekleyemem,sanirim sizde b.duzunde yasiyorsunuz