Medilife Hastanesinde doğum yapan

bende 37.haftama girdim dün çatı muayyenesi oldum normal doğum yapabilirsin herhangi aksi bir durum olmazsa dedi.bende selda hanımla aşacağımı düşünüyorum çok uyumlu bir doktor kendisi.

Arkadaşlar bu ay başı için Selda hanımdan randevu almıştım ilk defa gidecektim ama randevumu arayıp iptal ettiler ki bir ay öncesinden almıştım çok moralim bozuldu, şimdi bakıyorum senem hanımda selda hanımda mayıs ve haziran ayında çalışmıyor gözüküyor acaba netten mi randevu alınmıyor yoksa doktorlar izinli mi oluyor anlayamadım bilgisi olan var mı?

Bir arayıp sor istersen canım... Genelde bir sonraki ayın randevuları ayın 25inden sonra açılıyor. Öncesinde baktıysan da alamamış olabilirsin...

Bir arayıp sor istersen canım... Genelde bir sonraki ayın randevuları ayın 25inden sonra açılıyor. Öncesinde baktıysan da alamamış olabilirsin...

cevabın için çok teşekkür ederim cnm, evet haklısın şimdi randevular gözüküyor ama ne selda hanım nede senem hanım mayıs başında müsait :S çapa şubesindeki doktor listesinde selda hanım gözüküyor ama randevuda gözükmüyor. çapa şubesinde varmış ama beylikdüzü şubesinde yenidoğan yoğun bakımı olmadığını öğrendiğim için vazgeçtim ben. Allahım ne zor şeymiş bu ya. Doktor bulamıyorum şaka gibi

kızlar ya 27. haftamdayım 10 kilo almışım Selda hanım bana bayağı bi kızdı toplamda 12 kılo almak gerekıyormuş. Aslında yemelerımde anormal bi artış yok neden boyle kılo aldım anlamadım

arkadaşlar bende beylikdüzü medilife ta muayene oluyorum gebeliğimin başından beri halil bey ilgileniyor sağolsun çok ilgili bi dr bana herşeyin normal gittiğini 38.haftama geldiğimde çatı muayenesi yapacağını söyledi ona görede doğum şeklini seçeceğiz şuan 33 haftalık gebeyim çatı muayenesini nasıl yapıyorlar 2 parmak sokarak değilmi bazılarından duyuyorum komple elini sokuyor dr falan diyorlar korktum açıkçası.
birde kızlar ben normal doğum derse dr epidural isticem fiyatını sormadım bileniniz varmı ayrıca hastane bu doğum şeklinde başarılımı?

Beylikdüzü medilife da Selda Hn.a gittim ama kan değerlerime falan bakmadı. Bi iki yerde de muayenesinden memnun olmadığını yazmışlar endişeliyim

Hastane ve dr arayışları hamilelikte hep bir sıkıntı. normal zamanda bu kadar titizlenilmez ama konu bebiş olunca başka oluyor. ben Medilife Beylikdüzün de doğum yaptım doktorum Selda hanım idi. Dr bulmakla başlıyım. Selda hanımı nerden buldum Kadınlar Kulübünden. Ben hakında 1 olumsuz yazı okudum gerisi hep memnuniyet doluydu. ee herkesi memnun edemezsiniz. Yazılanların hepside doğruymuş. İyi ki bu siteyi bulmuşumda Selda hanımla tanışmışım. Neyse ben Selda hanımdan dr olarak çok memnundum. Hasta dr uyumuna inanan briyim ve biz gayet uyumlu olduk. Çok mu özel mi ilgileniyor hayır ama nedir sorunuz cevapsız kalmıyor yada tlf cevapsız ultarasonda size her şeyi detaylı anlatıyor ders verir gibi vs. bunlarda yeterli bence. Normal doğumu çok istememe rağmen çatımın kemikli olmasından dolayı sezeryan oldum. Son haftaya kadar da bekledik. Hemen sezeryan demedik. Olmayınca oluyor. Abartı demeyin ama ameliyathaneye güle oynaya gittim desem. Yani o kadar rahat ve o kadar güvenerek gittim ki dr ve hastaneye. Selda hanım doğumun sabah olsun dedi. hem uzun süre aç kalmazsın bende dinç olurum. ok dedim. Girişimizi yaptık, odama çıktım. Hemen hasta bakıcı geldi giydirdi beni. Sonra ebe geldi nts ye bağladı sonra ameliyat için hazırladılar falan derken indik ameliyat odasına. Anestezi uzmanı epidural için kandırmaya çalıştı beni hemşireyle birlikte yok şöyle rahat olur böyle olur falan. Selda hanım dedi ki durun arkadaşlar hasta kendisi karar vericek :) Ben genel anestezi ye hazırladım kendimi. Edidural olacak da ne olacak hemen kucağına mı veriyorlar sanki bebeği. Birde onda uyandıktan sonra yürümenin daha zor olduğunu duymuştum gerçi hekesde farklı olur ama. Selda hanım ameliyetta bir anlatmaya başladı ne yaptığını :) Ben uyudukan sonra başlıyacağını şimdi batikon sürüyorum biraz ürpertir güzel şeyler düşün güzel uyan dedi. Bende oğlumu düşüneyim dedim gerisi yok :)))) Uyandığımda odamda herkes başımda bebeğim yanımdaydı. İşte bu kadar. Hastane çok iyi. Ebelerin hemşirelerin ve bebek hemşirelerinin ilgisi o kadar güzeldi ki. Çok şükür her şey yolunda gitti. Dkişlerimde gayet iyi. Çabukda iyleşip kalktım ayağa. Şimdi doğum yapıcaklar için daha iyi neden Yeni Doğan Yoğun Bakımı açıldı ve artık Medilife Hastane oldu.
Herkesin doğum hikayesi farklı sizin enerjinizlede iligili iyi düşünün iyi olsun. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. Umarım sağlıklı bir şekilde bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.

Bende 17.05.2013 doğum yaptım doktorum selda hanımdı.spinal aneztezi oldum.sohbet ede ede bir doğum gerçekleşti.cok memnunum ikinci olursa da inşallah selda hanıma giderim yine.çok iyi bir doktor

Ben kolon hast gidiyorum Nihan hm ama memnun değilim.Çok bekliyorum hast devt hast beter olmuş, artı güvensizlik var içimde neden bilmiyorum ama baska dok bulmam gerektiğini düşünüyorum sanırım ısınamadım :) asistanı zaten suratsız bişi sinirlenmemek için zor tutuyorum kendimi.

Merhaba arkadaşlar. Yıllardır forumu takip etsem de üye olmak bugüne nasipmiş. Ben de Beylikdüzü Medilife'a gidiyorum. Doktorum Aynur hanım. Genellikle Selda hanım hakkında yorum yapılmış bende ekleyeyim dedim. Selda hanım ilgili birisi gerçekten konuşkan biri ama mahremiyete çok önem vermiyor gibi geldi bana. Hamileliğimden önce kontrollere gidiyordum kendisine. Bir gün tahlil sonuçlarımı göstermek için gitmiştim. İçeride başka bir çift varken adetin düzeldi mi, bebek denemeye devam ediyor musunuz gibi soruların bir erkeğin yanında bana sorulması çok rahatsız etti ve Aynur hanım ile yola devam etmeye başladım.

Aynur hanımdan çok memnunum, çok güler yüzlü sizinle heyecanlanan bir kadın. Bebeğin hareketlerini görünce neşeyle tepki vermesi beni çok mutlu etmişti. Ama hastane ile ilgili çekincelerim var. Öncelikle ameliyat olan hastalar ile kontrole gelen hastaların aynı asansörü kullanması beni çok endişelendiriyor. Doğumum kışa gelecek ve bebeğimin belkide gripli kişilerle aynı asansörü kullanacak olması beni düşündürüyor. Ayrıca acil kısmı ile ilgili tecrübeleri olanlar paylaşabilir ise çok sevinirim. Ben 5 ay önce bir dikiş pansumanına gitmiştim ve dikişlerim mikrop kapmıştı Anlayacağınız ben de nerede doğum yapacağını bilemeyenler kervanına katıldım
:84::84:

bende kontrol için bu hastaneye gidiyorum evimin hemen yakınında olduğu için tercih ettim doğumuda inş bu hastanede yapacağım taksi ile 5 dk da hastane olurum düşüncesiyle ayrıca doktorum halil bey den çok memnunum doğumumda orda olurmu bilmiyorum ama cmt günü konuştuk epidural istiyorum dedim güzel karar vermişsin kesinlikle öneririm dedi şimdilik bi aksilik olmazsa epidural normal doğum gibi gözüküyor 38 haftalık oldum bu arada fiyatıda uygun geldi bana 710 tl birde çevremden duyduğum kadarıyla anestezi uzmanı bu işi biliyor inş rahat sorunsuz bi doğum geçiririm hepimizin hakkında hayırlısı.

ben de aynur hanıma gidiyorum. genel olarak memnunum ama son muayenede hareket hissetmezsen hemen gel deyip beni biraz korkuttu açıkçası. henüz 24. haftamdayım bu kadar erken bunu söylemesi beni şaşırttı . gerçi benim sağlık problemlerim de var ama dün gece sırf bu yüzden boşu boşuna acile gittim hareket hissetmediğim için, ve o hastanedeki doktor 34. haftaya kadar endişelenmene gerek yok dedi. şu an çok kararsızım kafam karıştı acaba aynur hanımda devam mı etsem başka bir doktora daha görünsem mi bilemiyorum

arkadaşlar bende 3-4 haftalık hamileyim aylardır doktor araştırıyorum sitenizden beylikdüzü medilife a gitmeyi düşünüyorum çünkü evime çok yakın ama doktor konusunda kararsız kaldım Burcu hanım mı Selda hanım mı karar veremedim sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var
lütfen yardımcı olun

merhaba , beylikdüzü civarında oturuyorum gebelik düşüncemden dolayı hastane ve doktor araştırması yapıyorum ayrıca özel sigorta yaptırmalımıyım kararsızım aranızda özel doğum sigortası yaptıran varmı ve hastaneler hakkında doğum ücretlerini nasıl öğrenebiliriz özellikle medicana-medilfe-kolon ve acıbadem hastanelerin ücretlerini bilen varsa benide bilgilendirirseniz cok sevinirim.

Medicana normal dogum 6000 tl sezaryan6500 tl
Kolan beylikduzu normal 840tl sezaryan 1500 tl
Medilife normal 410 tl sezaryan 820 tl
Herkese iyi dogumlaar

Medicana normal dogum 6000 tl sezaryan6500 tl
Kolan beylikduzu normal 840tl sezaryan 1500 tl
Medilife normal 410 tl sezaryan 820 tl
Herkese iyi dogumlaar

canım cok tşk ler bilgiler için bu hastanelerden birine mi gidiyorsunuz, şayet gidiyorsanız yorumlarınıza paylaşırsanız sevinirim

Bende medilife beylikduzunde sezeryan ile dogum yaptim doktorum aynur baysoy cemaloglu ve mukemmel bir doktor 4 ay oldu dogum yapali bebek doktorumuzda orda saadet hanim gereksiz ne tahlil ne ilac yaziyorlar sordugunuz en onemsiz soruya bile net cevap aliyorsunuz. Her karsilasmamizda nasil oldugumu soruyor. 40 im cikmadan gittim doktor parami iade edip geri eve yolladi senin problemin yok 40 ciksin gel dedi ki ondada ucret odemedim. Uyanik sezeryan oldum bebegimin dogum aninida izledim. Kesinlikle tavsiyede ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…