rica ederim, yardımcı oldumsa ne mutlu bana. doğum şeklin için orda dr.selda hanım veya ebe sündüz hemşireden bi fikir al derim. benim ilk doğumumdu ve normal oldu, şu an doğurmamış gibiyim, şimşek çaktı, yağmur yağdı ve bir anda herşey bitti, bu kadar üstelememin sebebi bu. benim normal doğumda ısrarlı olmamda da bu iki kişi etkili oldu, iyi de olmuş:) Allah yar ve yardımcın olsun canım.
rica ederim, yardımcı oldumsa ne mutlu bana. doğum şeklin için orda dr.selda hanım veya ebe sündüz hemşireden bi fikir al derim. benim ilk doğumumdu ve normal oldu, şu an doğurmamış gibiyim, şimşek çaktı, yağmur yağdı ve bir anda herşey bitti, bu kadar üstelememin sebebi bu. benim normal doğumda ısrarlı olmamda da bu iki kişi etkili oldu, iyi de olmuş:) Allah yar ve yardımcın olsun canım.
kızlar anladığım kadarıyla medilife ve selda han dan memnun olan çok ben hala doktor bulamadım kolan'a gidiyordum ama okadar çok bekliyorum ki sıra gelsin diye saatlerce okula giden birde oğlum var her seferinde okul çıkışına zor yetişiyorum sorun oluyordu vazgeçtim oraya gitmekten acaba selda hn da sıra bekleme olayı nasıl randevu sistemimi çok bekleniyor mu ordada ????
aminnnn hepimizin..
selda hanıma gidiyorum sorarım ama alcağım cevabı biliyorum.
ya açıkcası normal olsun isterdim ama rahatsızlığım sebebiyle olmadı ama inan ben herhangi bi problem yaşamadım sezeryandan dolayı ne ameliyata ilgili ne bebekle ilgili vucut olarakta yok göbek kalır falan filan diyolardı göbeğim dümdüz olmuştu bence yapısal normal doğum yapan arkadaşımın vucudu daha deforme oldu
kısmet diyelim çok sağol sende güle güle büyüt fındığını...
Arkadaşlar bende yenı hamıleyım kolana gidiyordum iş çıkısı ama dr çok ılgısız benı ve eşimi hiç bilgilendırmedı bende medılıfe hastanesine gitmey ı planlıyorum ama hangı dr dan randevu alsam bılemıyorum
Arkadaşla merhaba,
hamileliğimin 14. haftası içerisindeyim ve yaşadığım lekelenme problemleri nedeni ile derdimi iyi anlayabilecek sorduğum her soruya geçiştirmeden cevap verebilecek güleryüzlü bir doktora ihtiyacım var. Hastane olarak medilifeyi tercih ediyorum ama Burcu hanım ile Selda hanım arasında kararsız kaldım...Selda hanımın bebeği olması nedeni ile mesai dışında doğuma gelememesi beni ayrıca düşündürüyor...
Burcu hanıma devam eden arkadaşlar var ise bilgi almak isterim...
kendi doktorum selda hanım kesinlikle mükemmel, o doğum iznindeyken burcu hanıma gittim o da süperdi,doğumum akşam olduğu için nöbetçi doktr doğurttu serdar sarı, tek kelime ile harika bir adam. tecrübelerim böyle bol şans...
selda hn. ocaktan sonra mesai dışında gelecek, ama burcu hanım da çok iyidir, ben serdar bey ve selda hanım ı tek geçiyorum...iyi şanslar.
İki doktorada gittiğiniz için aradaki farkı en iyi siz anlarsınız benim aradığım güler yüzlü ve sorduğum soruları önemsememezlik yapmadan net bir şekilde yanıtlayacak ve özellikle detaycı bir doktor. Bu aradıklarımı selda hanım da mı yoksa burcu hanımda mı bulabilirim ikisininde yorumları bir birine çok yakın gözüküyor çok kararsız kaldım
daha bugün burcu hanıma ilk defa gittim. Selda hn. nasıldir bilmem ama Burcu hanıma soru sorduğunda azarlar gibi cevaplıyor.. Sorduğuma pişman oldum :) ayrıca muayene olmak içinde yarım saatten fazla bekledim
İki doktorada gittiğiniz için aradaki farkı en iyi siz anlarsınız benim aradığım güler yüzlü ve sorduğum soruları önemsememezlik yapmadan net bir şekilde yanıtlayacak ve özellikle detaycı bir doktor. Bu aradıklarımı selda hanım da mı yoksa burcu hanımda mı bulabilirim ikisininde yorumları bir birine çok yakın gözüküyor çok kararsız kaldım
* Doktoru siz sevdiniz diye bende seveceğim veya laf söylemeyeceğim diye bir kural yok..
* Güleryüzden kastım Cem Yılmaz olsaydı; doktor komik değil derdim.. Kladı ki güleryüzün anlamını bilmeyen biri (!) olduğunuzu da sanmıyorum
* Çalıştığım için sabah ilk randevuyu aldım, hastaneye gittiğimde doktor henüz gelmemişti, geldğinde de yatan hastalarını kontrol ettikten sonra beni muayeneye aldı. Trafiğe takılmış, geç uyanmış veya sabah acil işi çıkmış olabilir. Buna birşey diyemem fakat hastane personelinden bazılarının "doktor 5-10 dk. içinde gelecek" diye çocuk oyalar gibi oyalamaları hiç hoş değil...
* Burcu Betül doktora kötü demedim, ilk yorumumu okuyup doktora kötü dediğimi düşünenler lütfen tekrar okusunlar yorumumu..
* Ayrıca Facebook üzerinde muayene olmak, soru sormak yerine doktor ile birebir görüşmeyi tercih edenlerdenim..
Nasıl ki bazı arkadaşların bazı doktorlar ile elektriği tutmuyor ise benimde tutmamış olamaz mı? Burada doktor hanım ile hem iyi hem kötü yorumlar var. Kendisini tercih etmek isteyen arkadaş bunları okuyup ona göre kendi insiyatifini kullanabilir.[/QUO
Cem Yılmazdan kastım bana göre Burcu hanımın güleryüzlülüğünün ötesi komiklik olur. Bende hamileliğim süresince çalıştım. Ayrıca bahsettiğiniz problem hastane personeliyle ilgili. Teknoloji çok gelişmiş olsada henüz facebook üzerinden muayene olmak gibi bir şansımız yok. Ancak hamilelik o kadar özel bir süreçki aklınıza takılan birçok konuda muayene olmadan bilgi alabiliyorsunuz. En azından yaptırdığınız test sonuçlarını beklemek yada bir problem yoksa 2.kez gitmek zorunda kalmıyorsunuz.
Umarım sizde memnun kalacağınız elektriğinizin tutacağı doktoru en kısa sürede bulursunuz.
Arkadaşlar Aynur Baysoy Cemaloğlu'na muayne olan yada daha önce kendisi için referans alan var mı peki aranızda???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?