• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MediLife Beylikdüzünde Epidüral Yapan var mı

muka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2010
42
0
36
İstanbul
Kızlar ben canı çok tatlı olan birisiyim. Hatta hastane fobim var ve dört aylık hamileyim. Ama hamileliğimi öğrendiğim an düşündüğüm tek şey ben bu çocuğu nasıl doğururum, oldu. Beni en iyi bu korkuyu yaşayan anlar, kocam bile yetersiz kalabiliyor. Çok korktuğum için epidüral sezeryan düşünüyorum. Ancak, onun da ilk iğneyi belden yaparlarken acısından çok endişe ediyorum. Ve o korkuyla hareket etmekten çok korkuyorum. İnsanlar iğne korkumu abarttığımı düşünüyor ama elimde değil. Ben diş çekimimi bile narkozlu yaptırmıştım, çünkü her dişçi koltuğuna oturduğumda bayılmıştım en son mecbur kalmıştık. Peki şimdi ben bu çocuğu nasıl doğuracağım? Korkmaktan hamileliğin tadını çıkaramıyorum

Kızlar ben canı çok tatlı olan birisiyim. Hatta hastane fobim var ve dört aylık hamileyim. Ama hamileliğimi öğrendiğim an düşündüğüm tek şey ben bu çocuğu nasıl doğururum, oldu. Beni en iyi bu korkuyu yaşayan anlar, kocam bile yetersiz kalabiliyor. Çok korktuğum için epidüral sezeryan düşünüyorum. Ancak, onun da ilk iğneyi belden yaparlarken acısından çok endişe ediyorum. Ve o korkuyla hareket etmekten çok korkuyorum. İnsanlar iğne korkumu abarttığımı düşünüyor ama elimde değil. Ben diş çekimimi bile narkozlu yaptırmıştım, çünkü her dişçi koltuğuna oturduğumda bayılmıştım en son mecbur kalmıştık. Peki şimdi ben bu çocuğu nasıl doğuracağım? Korkmaktan hamileliğin tadını çıkaramıyorum

merhaba Muka,

öncelikle hamileligin hayirli olsun... Inan bende senin gibi cok korkan birisiyim.. ben hamile oldugumu ilk ögrendigimde agladim "ben bu cocugu nasil dogururum, doguramam... diye, cünkü normal dogumda canli canli bulunmustum, yengem dogum yaptiginda.. o gün bugündür korkuyorum.." Ilk bebegimi malesef düsükle kaybettim ve aradan 1 yil gecmesine ragmen, hamile kalmaya cesaretim yok.. insallah cesaretlenir bende bebek sahibi olabilirim..

Yurt disinda ikamet ediyorum, o yüzden sana herhangi bir hastane tavsiye edemeyecegim, ama duygularini anladigim icin sana yazmak istedim...

Umarim sag salim alirsin bebegini kucagina...

selam...:nazar:

slm bende snedne farklı dgeılım 3 aylık hamıleyım ve nerdeys eher anım dogumu dusunmekle gecıyo..bırde ben vajınusmustum normal dogumdan aklım cıkıyo sen gıbı epudıral sezeryan dusunuyorum ama yapılan ıyı her asmaası benı korkutuyo cnaım cok tatlı...napıcagımı bende bılmıyorum ..ruyalarımda dogum yaptıgımı goruyorum...epıdurals sezeryan olan arkadaslar bıze yardımcı olabılrımı ..

En azından yanlız olmadığımı bilmek de güzel. Evet belki de epidüral sezeryan yapanlar tecrübelerini paylaşırsa biraz daha cesaret alabiliriz biz korkaklar :))

Back