Medikalpark Karadeniz

Merhabalar. Geçen sene Amh düşüklüğü sebebiyle Medical Karadenizde Hasan hocada tüp bebek tedavisi gördüm ve 2 kez yumurta toplattıktan sonrada transfer oldum. Şu an bebeğim 4 aylık. Hasan hoca bu işin en iyisidir fakat doğumuda aynı hastanede yapmış biri olarak hastane imkanları özel hastaneye göre yetersiz. Tek eksik yanı bu olabilir yinede tüp bebek servisi embriyolog hemşireler hasta bakıcılar hepsi harika insanlar.
Merhaba. Öncelikle maşallah diyelim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :) Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Sorduklarıma cevap alayım da gerisi önemli değil çok detaylarda da şahsen boğulmak istemiyorum :)

Bana biraz iletişimi zayıf geldi, sen sormadıkça konuşmuyor, yazınca çok açıklayıcı cevap vermiyor. Ama iyi bir insan ona sözüm yok, yumuşak huylu. Benim ilk transferim taze oldu , çok güzel de beta değerim artıyordu, sonra değer çok az artmaya başladı. Muhtemelem olumsuz sonuçlanacak.
Bilmediğim için soruyorum ilk transfer taze ne demek. Birde tedavi öncesi aşamaları bilgilendirme yapacaklar değil mi.

amh en son 11-12 değer aralığındaydı. 45-50 yine de çok kötü değil 5-6 ay adet göremeyenler varmış. Nasip kısmet bakalım ne olur. Ramazandan sonra ilk adetimde gideriz doktora
Amh değerimiz ayni sizinle. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız

Bana biraz iletişimi zayıf geldi, sen sormadıkça konuşmuyor, yazınca çok açıklayıcı cevap vermiyor. Ama iyi bir insan ona sözüm yok, yumuşak huylu. Benim ilk transferim taze oldu , çok güzel de beta değerim artıyordu, sonra değer çok az artmaya başladı. Muhtemelem olumsuz sonuçlanacak.
Evet siz sormadıkça gerek görmediği hiçbirşey söylemiyor başlarda bende bundan çok şikayetçiydim hatta pozitifi gördükten sonra kesinlikle değişirim dedim.Sonradan anladım ki stres yapmamak için zaten herşeyi bilmemize gerek yokmuş. Sakinliği sezaryen olursanız orada bile işinize çok yarıyor öyle keyifli ameliyat süreci yaşadım ki bir daha çocuğum olsun yine ona giderim.

Bir de size transfer öncesi birtakım işlemler yapıldı mı, rahime çizik atma, embriyo glue veya farklı şeyler, ilaçlar filan?
Hayır gerek görmedi ama benim tek problemim amh düşüklüğüydü ondan kaynaklı olabilir herkesin tedavi süreci farklı ilerliyor tabiki

Evet siz sormadıkça gerek görmediği hiçbirşey söylemiyor başlarda bende bundan çok şikayetçiydim hatta pozitifi gördükten sonra kesinlikle değişirim dedim.Sonradan anladım ki stres yapmamak için zaten herşeyi bilmemize gerek yokmuş. Sakinliği sezaryen olursanız orada bile işinize çok yarıyor öyle keyifli ameliyat süreci yaşadım ki bir daha çocuğum olsun yine ona giderim.
Ah yaa inanın ne düşüneceğimi bilemez haldeyim. Çünkü çok zor bir süreç geçirdim. Farklı şehirde olduğum için hocaya telefondan mesajla soruyorum tabi zaten sakin ve çok konuşmayan biri, bir de mesajlarda daha sıkıntı oldu. Sanki çok yalnız kaldık gibi hissettik. Benim tuttu ama bhcg çok zayıf arttı, dış gebelik şüphesi oldu, ama hiçbir şey görülemedi tüplerde veya rahimde. hem dış gebelik için iki kere iğne oldum hem de kürtaj oldum. O kadar zor iki hafta geçirdim ki.. geçen yıl da doğal yoldan olan gebeliğimi kaybetmiştim. Şimdi geride kalan embriyo transferinden önce hocanın daha temkinli ilerlemesini istiyorum. Ama hoca çoğu şeye gerek yok diyor. Ne yapacağımı şaşırdım..

Hayır gerek görmedi ama benim tek problemim amh düşüklüğüydü ondan kaynaklı olabilir herkesin tedavi süreci farklı ilerliyor tabiki
Tek problemim derken? Eşinizle genetik testler, pıhtılaşma testi gibi şeyler yaptırmış mıydınız? Onlar da sorun yok muydu?

Tek problemim derken? Eşinizle genetik testler, pıhtılaşma testi gibi şeyler yaptırmış mıydınız? Onlar da sorun yok muydu?
Hayır benden istemedi yaptırmadı açıkçası. Ama dediğiniz gibi iletişimi çok zayıf. İnsan her adımı bilmek istiyor çünkü haklısınız.

Back
X