Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hasan tahsin sanisoğluna gitmeyi düşünüyorum kısmetse ramazandan sonra tedaviye başlayacagım. Deniz hoca da aşılama denedim kendisinden cok memnundum ilgisi alakası herseyi. Ama tüp bebek konusunda Hasan hocayla da görüşmem istendi. Görüştüm Hasan hocayla devam edeceğim gibi görünüyor.Merhaba, ufuk beyi kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kendisinin ihmalkarlıkları yüzünden 3 yılım maddi ve manevi olarak heba oldu. Eğer düşünürseniz Gülşah Balık ve Deniz Kulaksızı araştırmanızı öneririm
Hasan hocaya çevremde giden çok vardı. Ve yorumlarda hep güzeldi. Herşey nasip kısmet tabi ama tıbben doktor da cok onemli. Kaç tlye mal oldu size. Malum bunun birde maddi boyutu var. Biz ramazan var arada ramazandan sonra başlarız tedaviye diye konuşmuştuk. İlaçlarla beraber ortalama 120 bin tl demişlerdiBen de bununla ilgili başlık açmıştım, kimse yazmadı dedim heralde hiç giden yok. Ben hasan hocaya gidiyorum, henüz sonucum belli olmadı.
Tupbebege baslama sebebiniz neydi acaba bende trabzon fakülte de negatif bi tupbebek yaşadım. Sonra diğer doktorlara da gitmekte tereddüt ettim esimde de sorun vardı. Istanbul bahcecide şuan eşim tedavi oluyo .Merhaba Trabzonda daha önce tüp bebek tedavisi gören veya tedaviye başlayacak olan arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz doktor var mı?
Yumurta rezervlerinde azalma başlamıştıTupbebege baslama sebebiniz neydi acaba bende trabzon fakülte de negatif bi tupbebek yaşadım. Sonra diğer doktorlara da gitmekte tereddüt ettim esimde de sorun vardı. Istanbul bahcecide şuan eşim tedavi oluyo .
Tupbebege baslama sebebiniz neydi acaba bende trabzon fakülte de negatif bi tupbebek yaşadım. Sonra diğer doktorlara da gitmekte tereddüt ettim esimde de sorun vardı. Istanbul bahcecide şuan eşim tedavi oluyo .
Amin inşaalh cümlemizinEvet aslında gidip de memnun olanların yorumlarını görmüştüm. Ben de memnundum şükür inş güzel sağlıklı sonuçlar olur. Masraf aynen o civarlarda oldu, ama dondurulmuş veya tazeye göre biraz değişebilir. Güzel sonuçlarınız olsun.
Kaşüstü bende düşündüm ilk etapta ama 3 aşılama gerekıyormuş tüp bebekten önce. O da beni yorar diye direk Hasan hocayla süp bebek sürecine başlayalım dedık. Şifa Allah'tan diyerekten. Allah bağışlasın sağlıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallahhSelam kızlar şuan 13 haftalık hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah10 sene üzerine tüp bebekle oldu benim de Kaşüstü tüp bebek merkezinde transferim yapıldı Recep Erin yaptı transferimi Ömür Erden de ilgilendi tek bir dktor olmuyor orada çünkü benim amh düşüklüğü vardi 0.78 rapor hakkı da kazanmıştım toplamda 36 bin TL ye denk gelmişti ilaçlar dahil. Medical Park da hiç gitmedim ama Hasan Tahsin hocayı çok duydum iyi olduğu konusunda
Amh değeriniz ne acaba bende de pkos var . Adetlerim duzensiz 45 50 günde adet oluyorumEşimde sorun vardı ileri hızında bende pcosum ama doktor normal yolla gebelik edebilrsin dedi fakat 2 bucuk yıl oldu olmayınca artık beklemeyelım tedaviye baslayalım dedık.