Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm testlerim normal cıktı ama gebe kalamıyorumSonuç ney canım
Merhaba sizde kürtaj oldunuz sorum olacaktiBen ankara dr sami ulus kadın ve çocuk hastanesınde yaptırdım cnm.Sonuclarımız temiz geldineden düşük oldu bilemiyorum ama bendede prolaktın hormonu yüksekliği vardı ama bu sekıldede dogum yapan bırcok kişi var.Ama genel anlamda bebekte kromozom anormalidi veyada genetık olarak annesı düşük yapanlar düşük yapanılıyor dedi doktor
Evet oldum malesef dinliyorumMerhaba sizde kürtaj oldunuz sorum olacakti
Bende kürtaj oldum Nisan'da kontrole gittim enfesiyon dediler bidaha olurmu yine korkuyorum genetik test yapmıyoruz 3kurtaj sonrası yapıyorlarmış. Nasıl bir yol izlemem lazimEvet oldum malesef dinliyorum
Enfeksyıyonu vajınal muaynedemi anladılar canm ultrasonla?Canım bir tane düşük oldu diceksin 1 tanede evde test yaptım 2-3tane kan vermeye gıttım kanda gorunmedi kimyasal gebelik yasamısım diceksin mecburen.Ve kendin diceksin ben genetik testi yaptırmak istiorum zor hamıle kalıorum die yönlendirme yapmalarını isteyeceksınyada onlar der direkt git genetik bölümüne sıra al diye .Bende kürtaj oldum Nisan'da kontrole gittim enfesiyon dediler bidaha olurmu yine korkuyorum genetik test yapmıyoruz 3kurtaj sonrası yapıyorlarmış. Nasıl bir yol izlemem lazim
Cnm testlerim normal cıktı ama gebe kalamıyorum
Teşekkür ederim Kuzucum çok patoloji rapruda enfesiyon çıkmış o yüzden kalbi durmuş neden oluyor sizce ben anlamadım. Kafam çok karışıkEnfeksyıyonu vajınal muaynedemi anladılar canm ultrasonla?Canım bir tane düşük oldu diceksin 1 tanede evde test yaptım 2-3tane kan vermeye gıttım kanda gorunmedi kimyasal gebelik yasamısım diceksin mecburen.Ve kendin diceksin ben genetik testi yaptırmak istiorum zor hamıle kalıorum die yönlendirme yapmalarını isteyeceksınyada onlar der direkt git genetik bölümüne sıra al diye .
Belirli enfeksiyonlar düşüğe sebep oluyor canım üzüldüm senin adınaİnş allah tekrarını hıcbırımıze yasatmazTeşekkür ederim Kuzucum çok patoloji rapruda enfesiyon çıkmış o yüzden kalbi durmuş neden oluyor sizce ben anlamadım. Kafam çok karışık
Amin kuzum inşallah 3 ay korun dedi banaBelirli enfeksiyonlar düşüğe sebep oluyor canım üzüldüm senin adınaİnş allah tekrarını hıcbırımıze yasatmaz
Banada öyle demişlerdi canım bende korundum ama benim hamıleyken kasıgımda ara ara vajınamda batma hissi oluodu o his kaldı bende kürtajdan sonrada anlamadımAmin kuzum inşallah 3 ay korun dedi bana
Çok geçmiş olsun kuzum benimBanada öyle demişlerdi canım bende korundum ama benim hamıleyken kasıgımda ara ara vajınamda batma hissi oluodu o his kaldı bende kürtajdan sonrada anlamadım
Sanada canımÇok geçmiş olsun kuzum benim