Kürtaj materyalinden kromozom analizi genetik test yaptiranlar yardim edin..

Ne kadar kolay soyleyebiliyorlar baska kayiplar olursa diye, evet mutlaka baska doktora gidecegim. sonuclarimiz birebir ayniymis bu arada
Malesef normal karşılıyorlar, hatta biz eşimle genetik test vereceğiz dediğimizde de gerek yok aslında demişti ama bu süreçler insanı çok yıpratıyor bir kaybı daha göze almak mümkün değil… o yüzden tedbiri almak en iyisi

İnşallah sorunsuz agrisiz sıkıntısız cektirmek ve guzel sonuclar almak nasip olur.. ne zaman cektirceksiniz ben mayisin 1 veya 2si gibi dusunuyorum adetimin 2. Veya 3. Gunu ama ramazan sonrasi dolayisiyla belki bir iki gun oynar diye randevu olusturmadim henuz gorustum adet zamanı ararsiniz dediler detaylari konusuruz dediler anestesi olmadan 7000 dediler bana radyoloji kliniginde cektircem siz arastirdiniz mi fiyat bilgisi vs
Adet olmayi bekliyorum canim ben de istanbul kadikoyde sanomede sordum 6000tlymis. Ama uskudar zeynep kamil hastanesinde de cektirebilirim orada ucretsiz. Hic korkmuyorum ya yeter ki sonucu guzel olsun. Hamile kalayim bebegim saglicakla dogsun tek dilegim bu ☺️

Adet olmayi bekliyorum canim ben de istanbul kadikoyde sanomede sordum 6000tlymis. Ama uskudar zeynep kamil hastanesinde de cektirebilirim orada ucretsiz. Hic korkmuyorum ya yeter ki sonucu guzel olsun. Hamile kalayim bebegim saglicakla dogsun tek dilegim bu ☺️
Aminn aminn inşallah canım benim inşallah o guzel haberleri alırız

Back
X