medicalpark fatih hakkında bilgi istiyorum.

ecrin1001

BIR KIZI BIR OGLU VaRMIS
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
10.386
15
medicalpark fatih hakkında bilgi istiyorum gebelik takibi için ayşegül hanıma gidiyorum hastane hakkında ve dogum yapanlardan bilgi istiyorum nasıldır nasıl davranıyorlar...vs...

merhaba medical park fatih'te mayıs ayında doğum yaptım. doktorum leyla ercan'dı. tıbbi nedenlerden dolayı sezeryanla oldu. leyla hanım bana hep güven verdi. iki gün boyunca benimle ve bebekle ilgilenen hemşireler ayrıydı ve hepsi işinin uzmanıydı. yanımda kalanlara hiç iş yaptırmayıp herşeyi kendileri yaptılar. ilk günler süt az geldiği için bebek hemşireleri devamlı bebeğimi kontrol ediyorlardı yeterli besleniyor mu diye. göbek bakımı, emzirme, banyo vs. konularda bilgi verdiler( bunlar hastanenin paket programında varmış) doğumdan çıkıp odama geldiğimde kapımda pembe süsü asmışlardı (zaten hamileliğim boyunca ağlamaya meraklı ben bunu görünce de ağladım tabi) oda hergün iki kere temizleniyordu. yemekleri gayet güzeldi, benim için ve bebek için gerekecek hijyenik ürünler hastanede mevcuttu (doğum çantama onları boşuna koyup kalabalık etmişim.) ayrıca bebeğimin kontrolleri için hastaneye gittiğimizde leyla hanım hala aynı güler yüzüyle hatrımızı soruyor. kısacası ben çok memnunum...

ablamın eltisi yeni doğum yaptı ayşegül hanımda çok memnun kaldılar normal doğum onunki. bende ayşegül hanıma geri dönmeyi düşünüyorum.

canım doğum fiyatları nasılmış sordun mu ben de halen hastaneye karar vermedim sürekli değiştiriyorum doktorumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…