Ay çok heyecanlııTabiki canım Allah bilir bugün kontrol vardi 20mm olmuş yumurtalar narkoz vericeklerinden oruç gibi gel dedi sabah 9 buçukta yapicaklarmis
Epey pahalıymışAz önce birisi yazmış memorialda genetik teste 20.000 vermişler
Amin inşallah sonra beklemesi kaliyo o daha zorAy çok heyecanlııumarım her şey mükemmel geçer
Banada öyle geliyo hersey aşırı pahali ztenEpey pahalıymışbizim hastahanede de aşağı yukarı öyledir herhalde. Bi sormak lazım
Kesinlikle ama her adımı aşa aşa güzel sonuca ulaşacağı inşallahAmin inşallah sonra beklemesi kaliyo o daha zor
Yok kız bugün değil pazartesiKesinlikle ama her adımı aşa aşa güzel sonuca ulaşacağı inşallahgüzel haberlerini bekliyorum bugün
Kac yumurta dondurmak gerekiyo kaç tane transfer yapiyolar biliyo musunKesinlikle ama her adımı aşa aşa güzel sonuca ulaşacağı inşallahgüzel haberlerini bekliyorum bugün
Ay kafam karışmışYok kız bugün değil pazartesi
Bildiğim kadarıyla kaç tane sağlıklı embriyo olursa doldurulabiliyor. Ama bazısının çok fazla sağlıklı embriyosu olduğunda bütçelerine göre karar veriyorlarmış tabi. Medikalde her tüp 2 bindi sanırım yanlış hatırlamıyorsam.. Mesela benim şu an 10 yumurtam görünüyor zaten. Kaçı sağlıklı olursa hepsini dondururuz inşallahKac yumurta dondurmak gerekiyo kaç tane transfer yapiyolar biliyo musun
İnşallah hepsi kalitelidir önemli olan o fazla olsa nolcakBildiğim kadarıyla kaç tane sağlıklı embriyo olursa doldurulabiliyor. Ama bazısının çok fazla sağlıklı embriyosu olduğunda bütçelerine göre karar veriyorlarmış tabi. Medikalde her tüp 2 bindi sanırım yanlış hatırlamıyorsam.. Mesela benim şu an 10 yumurtam görünüyor zaten. Kaçı sağlıklı olursa hepsini dondururuz inşallahama sende pcos olduğu için çok yumurtan çıkar. Embriyo sayına göre karar verirsiniz artık
Maşallah çok iyi görmüşİnşallah hepsi kalitelidir önemli olan o fazla olsa nolcakdün kontrolde hızlıca baktı yaklaşık 50 tane saymıştık
Yani öyle çok çocuk düşüncem yok ama 4 5 tane dondurmayı düşünüyorumMaşallah çok iyi görmüşyani bütçeniz yettiği kadar dondurun bence yıllar sonra da kullanılabilir çünkü.. tabi siz bilirsiniz
Merhaba hayırlı mutlu güzel sonuclu olsun inşallah nerde basladini,Merhaba biz bu hafta başladık. Bize yaklaşık 30bin ilaçlar tutar dendi. 31 bin hastahane alıyormuş. İlk muayene 1900 verdik. Yumurta toplama günü bu 1900 tl düşülerek 31 bin verilecek. 12.500 de 1 transfer ücreti. Sanırım dondurma ücreti de vardı her embriyo için ama unuttum onu şu an.. yani geldi gittisi her şey 80i rahat bulur diye düşünüyoruz. Umarım sonuçlarımız güzel olur
Medikal park Samsun’da başladık biz. Transfer için 2. Adeti bekliyoruz. Ocak başında transfer olacağız inşallah bi aksilik çıkmazsaMerhaba hayırlı mutlu güzel sonuclu olsun inşallah nerde basladini,
Teşekkür ederim Amin Allah isteyen herkese nasip eder inşallahHayırlı olsun insallahhh güzel sonuç olsuntransfer için adet günü bekleniyormuydu ya
Merhaba arkadaşlar öncelikle insallh güzel haberler alırsınız , bende dün başladım tedaviye fiyat olarak da dediğiniz gibi 80 i buluyor ama umarım güzel haberler alırızMerhaba biz bu hafta başladık. Bize yaklaşık 30bin ilaçlar tutar dendi. 31 bin hastahane alıyormuş. İlk muayene 1900 verdik. Yumurta toplama günü bu 1900 tl düşülerek 31 bin verilecek. 12.500 de 1 transfer ücreti. Sanırım dondurma ücreti de vardı her embriyo için ama unuttum onu şu an.. yani geldi gittisi her şey 80i rahat bulur diye düşünüyoruz. Umarım sonuçlarımız güzel olur
Yaklaşık 15 gün önce dondurduk 10 yunurtam vardi embriyo başı 2 bin istediler ama cift donduruyolar ondan 10 bin ödedik bizMedicalpark embriyo dondurma ücreti 7.500 tl arkadaşlar
Samsunda 2 şu an, şehirden şehire değişebiliyorMedicalpark embriyo dondurma ücreti 7.500 tl arkadaşlar