Amin inşallah o kadar olumsuz yorum yapanlar var ki gözüm çok korktu Allahim inşallah çektiğimiz çilenin sefasını da sürmeyi nasip ederSiz daha çok gençsiniz eşinizin sperm sayısı da öyle çok düşük değilmiş inşallah çok güzel sonuçlar alırız siz de biz de
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Medical park tüp bebek fiyatı 2023-2024
- Konu Sahibi melek5755
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebek fiyatı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben çevremde kimseye söylemedim sadece eşimle benim ailem biliyor, olumsuz her şeyi engellemek için internette olumsuz şeyler okuyunca da çok kötü oluyorum çok haklısınız.. ama herkesin süreci bambaşka ve kendine özgü sanırım.. isteyen herkes anne baba olur umarım çünkü maddi manevi çok zor süreçlerAmin inşallah o kadar olumsuz yorum yapanlar var ki gözüm çok korktu Allahim inşallah çektiğimiz çilenin sefasını da sürmeyi nasip eder
Bende eşim ve sadece annem biliyo kimsenin cocugu olmuyo diye arkamdan konuşmasını istemiyorum bu beni daha çok üzüyo tabiki öyle Allah ne nasip ederse o gerçektenBen çevremde kimseye söylemedim sadece eşimle benim ailem biliyor, olumsuz her şeyi engellemek için internette olumsuz şeyler okuyunca da çok kötü oluyorum çok haklısınız.. ama herkesin süreci bambaşka ve kendine özgü sanırım.. isteyen herkes anne baba olur umarım çünkü maddi manevi çok zor süreçler
Kesinlikle mesajlaşmak çok iyi geldi, bu süreçte ne zaman isterseniz yazabilirsiniz bana, ben de size aklıma bi şey takılırsa yazmak isterim birbirimize güzel haberler verebiliriz umarımBende eşim ve sadece annem biliyo kimsenin cocugu olmuyo diye arkamdan konuşmasını istemiyorum bu beni daha çok üzüyo tabiki öyle Allah ne nasip ederse o gerçekten
Tabiki istediğiniz zaman yazabilirsiniz inşallah bu sureci en iyi sekilde atlatırız banada iyi geldi konusmak Allaha emanet olun ❤Kesinlikle mesajlaşmak çok iyi geldi, bu süreçte ne zaman isterseniz yazabilirsiniz bana, ben de size aklıma bi şey takılırsa yazmak isterim birbirimize güzel haberler verebiliriz umarım
Çok teşekkür ederim güzel haberlerde görüşmek üzereTabiki istediğiniz zaman yazabilirsiniz inşallah bu sureci en iyi sekilde atlatırız banada iyi geldi konusmak Allaha emanet olun ❤
Canim naptin belli oldu muÇok teşekkür ederim güzel haberlerde görüşmek üzere
Bana yine opu gününü söylemedi yumurtaların boyutlarına baktık. 10 tane yumurta saydı. Biraz sayısı az geldi bana ama umarım sağlıklılardır boyutları yakın büyümüş, bu istediğimiz bi şey dedi. Bi kutu daha gonal f yazdı. Bi kutu da tarlusal yazdı. Cuma günü tekrar gideceğim bakacağız boyutlarına ben içerde hazırlanırken eşim sormuş ne kadar daha devam ederiz iğnelere diye, aşağı yukarı 10-12 gün olur toplam demiş. Yani sanırım haftaya çarşamba perşembe gibi olabilir benim opu günüm sen naptın, nasıl gidiyorCanim naptin belli oldu mu
Seninki ilaç bittikçe cagiriyo demekki bana baştan 2 kutu yazdı sonra kontrol oldu şimdi iki kutu daha yazdı direk opu günü verdi ama aramızda çok fark yok sanırım yaninda tarlusol falan kullaniyo musunBana yine opu gününü söylemedi yumurtaların boyutlarına baktık. 10 tane yumurta saydı. Biraz sayısı az geldi bana ama umarım sağlıklılardır boyutları yakın büyümüş, bu istediğimiz bi şey dedi. Bi kutu daha gonal f yazdı. Bi kutu da tarlusal yazdı. Cuma günü tekrar gideceğim bakacağız boyutlarına ben içerde hazırlanırken eşim sormuş ne kadar daha devam ederiz iğnelere diye, aşağı yukarı 10-12 gün olur toplam demiş. Yani sanırım haftaya çarşamba perşembe gibi olabilir benim opu günüm sen naptın, nasıl gidiyor
Evet bu sefer verdi tarlusol, bi yarım saat kadar önce içtim ilkini evet aslında benzer süreçler sadece yöntemleri birazcık farklıSeninki ilaç bittikçe cagiriyo demekki bana baştan 2 kutu yazdı sonra kontrol oldu şimdi iki kutu daha yazdı direk opu günü verdi ama aramızda çok fark yok sanırım yaninda tarlusol falan kullaniyo musun
Yumurta çatlaması onluyomus ama benim akintim olmaya başladı sorun yok dedi ama korkuyorum yineEvet bu sefer verdi tarlusol, bi yarım saat kadar önce içtim ilkini evet aslında benzer süreçler sadece yöntemleri birazcık farklı
Sorun yok dediyse bence korkmayın ilaçlar epey güçlü çünkü, kullanırken çatlamaz bence.. opu gününe çok var mıYumurta çatlaması onluyomus ama benim akintim olmaya başladı sorun yok dedi ama korkuyorum yine
Pazartesi günü dedi cumartesi catlatma iğneleyici olucam inşallah hersey çok güzel ilerler ikimiz içindeSorun yok dediyse bence korkmayın ilaçlar epey güçlü çünkü, kullanırken çatlamaz bence.. opu gününe çok var mı
İnşallah çok güzel geçer siz gen testine göndermeyi düşünüyor musunuz embriyoları?Pazartesi günü dedi cumartesi catlatma iğneleyici olucam inşallah hersey çok güzel ilerler ikimiz içinde
Dusunmedim aslında daha önce hiç gebelik yaşamadım ne yaşarız onuda bilmiyorum siz gondericek misiniz gerekli mi sizceİnşallah çok güzel geçer siz gen testine göndermeyi düşünüyor musunuz embriyoları?
Eşim ve annem gönderelim dediler, benim de hiç aklımda yoktu aslında. Ücret olarak da pahalıymış diye okudum ama ne kadardır hiç bilmiyorum yani gerekli mi dersek, allahtan gelen her şey kabul dersek gerekli değil bi noktada ama bu süreçlerde insan her şeyi düşünüyor işteDusunmedim aslında daha önce hiç gebelik yaşamadım ne yaşarız onuda bilmiyorum siz gondericek misiniz gerekli mi sizce
Tabiki ne olursa olsun Rabbım nasip ettikten sonra kabalumuz ama içiniz rahat edicekse tabi yaptırın bende pahalı diye okumuştumEşim ve annem gönderelim dediler, benim de hiç aklımda yoktu aslında. Ücret olarak da pahalıymış diye okudum ama ne kadardır hiç bilmiyorum yani gerekli mi dersek, allahtan gelen her şey kabul dersek gerekli değil bi noktada ama bu süreçlerde insan her şeyi düşünüyor işte
Tabiki canım Allah bilir bugün kontrol vardi 20mm olmuş yumurtalar narkoz vericeklerinden oruç gibi gel dedi sabah 9 buçukta yapicaklarmisHayırlısı olsun bakalım hakkımızda ne desek de olacak olana engel olunmaz
Az önce birisi yazmış memorialda genetik teste 20.000 vermişlerİnşallah çok güzel geçer siz gen testine göndermeyi düşünüyor musunuz embriyoları?