Gebeliğe Hazırlık MEDİCAL PARK BAHÇELİ EVLER uyarmak isterim.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yenianne59

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2017
1.421
983
Arkadaşlar 2 ay önce adet düzensizliğim ve çocuk düşündüğüm için Medical Park Bahçelievler hastanesi Figen Kırşahin hanıma gittim gittiğimde ilk defa diye bir fikrim yoktu rahim yarası için bana antibiyotik verdi sonra bana ilaç ağır gelince aradım kullanma o zaman yada mide bulantısı hapı ic dedi gelişi güzel kullandım o ay adet olamadım adetimin 3. Günü çağırmıştı aradım söyledim olamadım diye test yap dedi negatifti daha sonraları defalarca arayıp not bırakmama ramen geri dönüş yapılmadı. Adet olduğımda gittim bana dediki neden adet söktürücü kullanmadın acaba ben kendi kafama göre nasıl alabilirimo ilacı. Beni hatırlamadı açıp bilgisayardan yapılan işlemlere bakmadan kültür yapalım smear yapalım diyor sekreteri geçen ay yapmıştık diyor hiç birşeyden haberi yok hormon testlerimle gitmiştim diyoki ben sana iyi sonıcların demişmiydim bana soruyor bi doktor nasıl böyle olur anlayamıyorum ve Özel bir hastane bir daha asla gitmeyeceğim.

Kesinlikle hastane yönetimine şikayet etmelisin. Geçmiş olsun. Avrasya Hastanesinde Gamze Baykan var. 15 yıllık doktorum. Tavsiye ederim.

Ben de detaylı ultrason için gittim.Hastayla olan iletişimi oldukça zayıf. Bir daha olsa onu tercih etmem.

Ben Florya Medical Park DR. Seval zereni öneririm uzun yıllardır aile doktorumuz çok bilgili ve güler yüzlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…