Bebek İkinci El medela ve philips avent göğüs pompalari ve süt saklama kaplari/satıştan vazgeçildi

pekcok fonksiyonu olan bu kopek malesef yuruyemiyor. diger tum fonksiyonlari calisiyor kumanda uzerinde bak a bilirsiniz.. sarki soyleyip matematik ve genel kultur sorulari sorar.15tl. kullanilmadi.

hotwheels colour shifters flame fighter var elimde ancak parcasi eksik kullanilmamistir. resim ekleyecegim

ayrica lamaze marka oyuncaklar listeleyecegim ozellikle bebekler icin

Kitap duruyor mu. Projektörunun duvardaki kalitesi nasıl. Öyle bi foto atsanız çok iyi olur

kitabi biri ayirtmisti sonra ses cikmadi evet duruyor projektor oyle buyuk projektorler gibi olmaz tabikide benim gordugum kadariyla iyi ama gece karanlikta cekip atarim buraya

mrb iyi satışlar hotweels araba parkurunun parçaları eksik olabilir demişsiniz. Kesin bilgi verebilirmisin? En önemli parçası eksiktir kullanılmaz o yüzden kesin detaylı bilgi alabilrmiyim.

evet haklisiniz ama ben hangi parcasi eksik anlayamadim kurmak gerek kuramadim su en yukardaki sari parcasi yok onu farkettim. isterseniz tum parcalarin resmini toplu cekmistim eklerim bakarsiniz. o kuleler falan var su tanklari var itfaiye arabasi ve renk degistiren araba var sadece turuncu rampalardan emin degilim ama rampaarin en basindaki sari parca yok oda onemli degil. birde bu seti mutlaka kapak resmindeki gibi kuracaksiniz diye bisi yok farkli farkli kurmuslar nette gordum. ben en iyisi resimleri ekliyim.
mrb iyi satışlar hotweels araba parkurunun parçaları eksik olabilir demişsiniz. Kesin bilgi verebilirmisin? En önemli parçası eksiktir kullanılmaz o yüzden kesin detaylı bilgi alabilrmiyim.

yarin gunduz isiginda resimlerini cekip eklerim malesef evde bebek olunca firsatiniz olmuyor kusura bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…