- 20 Aralık 2015
- 3.490
- 12.498
- 30
Ya canim mutfak setleri satildi bibtek kahve makinasi var buyuk bebeklerde duruyoCanım oyuncakları kaça verirsin acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya canim mutfak setleri satildi bibtek kahve makinasi var buyuk bebeklerde duruyoCanım oyuncakları kaça verirsin acaba
biriiicik bana bir bakar mısın canim
Sana en guzel soyle yapabilirim en buyuk sari sacli ile kahve makinasi 50tl olurSatı sacli bebeklerin ikisini alsam en son kaç olur,çok fazla diyorsun ya biraz indirsen
Anladm cnm inanki bende bunlari verip ihtiyaclarini karsiliyorm kazak alacazCanım bebek olsun istedim benimde kızların çok var ama hep sıkıldılar bende verdim oraya buraya.Faklilik olsun demiştim .Ama bana göre pahalı.Tesekkir ederim genede.
Anladım canım hayırlı akşamlarAnladm cnm inanki bende bunlari verip ihtiyaclarini karsiliyorm kazak alacaz
Iyi aksmlar canim aslinda takasda yapabilirizAnladım canım hayırlı akşamlar
Peluş oyuncaklarim çok fazla,6aylik için.Benimde ortanca 8yasinda ve oyuncak delisi onun için istedim birazdaBana 6aylik bebek oyuncaklari lazim 7 aydan sonra kiz bebek kiyafeti lazim ve bana kazak lazim
Evet 7aylik bende veriyodum poset poset ama baktm 5 10 satiyomKüçüğü n yedi aylık mi,çok kıyafetinin var küçük gelen bende mi sarsam çok uygunsuz hem elimden cikarinan mevlutte giydikleri bile bir kez giydi.Keske yeni doğacak yada iki üç aylık olsa iooooooo doluuuuu
En iyisi vallaEvet 7aylik bende veriyodum poset poset ama baktm 5 10 satiyom