- 20 Aralık 2015
- 3.490
- 12.498
- 30
Kiz bunlar kucuk benceDaha çok pijama takımları ve badiler var elimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz bunlar kucuk benceDaha çok pijama takımları ve badiler var elimde
Valla benim kız prematüre doğduğu için Ta sekiz dokuz aylıkken giydiKiz bunlar kucuk bence
Hangilerini diyorsun canimBu kıyafetleri toplu almak istiyorum hala Satılık mi
Burda gördüğüm bebek kiyafetleri elinizde ne varsa hala satiyorsan almak isterim 3çocuğum var ne olur indirim yapın lütfen durumuMDA iyi değilHangilerini diyorsun canim
İyi günler bebek kiyafetlerinden elinde kalan varsa almak isterim hepsini toplu olarakBunlar tek fiyat canm birden fazla alirsan fiyat oynar yarinda kargom.var sabah veririm yani alirsan
Vay beeree hızlısın ,masAllah.Benimkiler daha duruyorGerci bı bı yerede koymadım dahaBenim elimdekiler satildi hepsi uzgunum..
Bir şey sorcam bu tür alışverişlerde önce para yatıp sonra mı kargoluyoruz.Kargoyu karşı taraf ödüyor degil miBenim elimdekiler satildi hepsi uzgunum..
Evet once para sonra gonderiosun kargoyuda anlasiyisunBir şey sorcam bu tür alışverişlerde önce para yatıp sonra mı kargoluyoruz.Kargoyu karşı taraf ödüyor degil mi
Sağolasın canım, teşekkür ederimEvet once para sonra gonderiosun kargoyuda anlasiyisun
Süt pompası duruyor mu
- Gögus ucu slikonu avent (buyuk boyu) 15tl
- Gogus kalkanı avent 6parca 45tl
- Medela süt sagma pompasi elektirikli 300tl
- Avent süt sagma pompasi elektirikli 100
- Avent biberonlar kucuk ve orta boy 35tl
- Bebek yikima filesi 15tl
- Ana kucagı 40tl]
- Hepsi temiz kullanildi ve cok az kullanildi emziremem korkusu ile aldim dursunlar die ama Allahima cok sukur gerek kalmadi ihtiyaci olanlar o kadar para vermelerine gerek yok..sorularinizi ozelden cevaplayabilirim ayrintili
- Arkadslar ayrica buzdolabi susleri yada mevlut nisan nikah susleri yapiyorum paylastim linkini bakabilirsniz
- https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/susler-siparis-uzerine-yapabilirim.1094534/[
DuruyorSüt pompası duruyor mu