• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Medela süt makinası kullananlar yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Shbo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Shbo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2010
40
0
36
Erzurum
Arkadaşlar medela ürünlerinin yedek parçalarını arıyorum.Medela elektirkli ve pilli mini süt pompasının biberon kısmına takılan sarı aparata ihtiyacım var.Sanırım mambran ismi hani o beyaz lastiğin takıldığı kısım.bebişim emmeyi bıraktı daha 5.5 aylık eltim dün gönderdi sanırım kargoda poşet değişimi yapılırken kaybolmuş.Nette araştırdım valf olarak yani o beyaz lastik sadece satılıyor sarı aparatı yok.Yedek parçalarını satan bi yer varmı yardım ederseniz çok sevinirim,küçük bi aparat için yeni makina almak istemiyorum.

ankara da olsaydın yardımcı olabilirdim.Şuan 4 aylık bebeğim var bende bu makinayı kullanıyorum.

ankara da olsaydın yardımcı olabilirdim.Şuan 4 aylık bebeğim var bende bu makinayı kullanıyorum.

Teşekkür ederim temin ettim netten.Biraz uzun sürdü temin etmesi ,sanırım sütte azaldı o zamana kadar.Makina çok çok iyi çekmiyorsen memnun musun bir seferde kaç ml çıkıyor?

bende tam göndereyim diyecektim bulmuşsun canım.ben 7 ay kullandım çokta memnun kaldım ilk altı ay sadece sağarak verdim anne sütünü ama 1 ay içinde nedenini bilmiyorum ama sütüm çekildi şimdi mama kullanıyorum başlarda çok üzülmüştüm ama napalım sağlık olsun en azından altı ay aldı diye teselli ediyorum kendimi.inşallah seninki 1 yaşına kadar gelir her 5 saatte bir sağ mutlaka az gelse bile sağmaya devam et. sağlıkla büyüt bebeğini..

Merhaba arkadaşlar benimde bebeğim 4 aylık emmeyi bıraktı sütümü sağıp vermek istiyorum.bi tanıdığım bana verdi medelanın elektrikli süt sağma makinesni fakat motor kısmı arızalıymış siz nerden temin ettiniz neolur banada yardımcı olun.Şevval sen gönderirim demişsin bana gönderebilirmisin ne olur:(((

Back