- Konu Sahibi ebrunazlxix
-
kızlar bende bunun lahana yağını kullanıyorum sonuçlarını paylaşırız:asigim:
kızlar bu yağı nereden alıyorsunuz ve fiyatı ne kadar acaba
Çoğu aktarlarda bulabilirsin arkadaşım.
Benim alışveriş yaptığım aktara sordum bi dönem sattığını ama müşterilerin memnun kalmadığını söyledi. Daha getirtmiyormuş o yüzden. Başka bir marka söyledi güya daha iyiymiş ama onun yalancısıyım alıp denemedim daha. Fiyatlarıda bu yağların sanırsam üç aşa 5 yukarı aynı 10 ila 15 arası.
Kullanan arkadaşlar gelişmeleri yazın haberimiz olsun.
Merhaba
Mecitefendinin anti selülit yağınını geçen hafta 12,5 liraya aldım. iki gündür aşağıdan yukarıya doğu hareketlerle ve yuvarlak şekilde masaj yaparak sürüp streçle sarıp spor yapıyorum. spordan sonra duş yaparken kese ile masaj yapıyorum.
İnşallah faydası olur.
Benim varislerim var bir sorun olurmu?
Yağ içinmi soruyosun bilmiyorum ama eğer varis problemin varsa yağlar zarar vermez aksine selülit daha da varise sebep oluyomuş dolaşımı bozduğundan o yüzden onlardan kurtulmalı. kese yapıyorum demişsin işte o sorun yaratıyo özellikle kılcal varislere sebep oluyo başıma geldiğinen biliyorum o yüzden varis derdi olan sert keseler yapmamalı,biraz sert davranırsan hemen belirginleşiyolar bi süre sonra belki herkesde olmaz ama bende oldu selülit için kese yaparken o bölgelerde şimdi bide kılcal varislere sahip oldum,yani kaş yaparken göz çıktıdikkatli olmak lazım ....
aynı dert bende de oldu sert masaj maalesef kılcal damar oluşturdu[/QUO
çok sinir bi durum gerçekden ,önceden bilseydim hiç böyle yapmazdım ,bi de heryerde iyice keselleyin kızarana kadar bilmem napın diyip duruyolar hiç o kısmından bahsetmiyolar ben iki kere keseledim dedikleri gibi hemen çıkardı damarları valla çaresi varmı şimdi hiç bilmiyorum ama baktıkca sinir basıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?