• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mecit efendi hayıt suyu kullanan varmı

giz1978

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
3.837
40
683
Ankara
arkadaşlar araştırırken gördüm bu nu birde bunu kullanma istedim pahalı degil 12 lira nelere para vermedik

merak ettigim kullanan varmı aranızda

hayıt ı ne amaçla kullanacaksın canım . benim bildiğim kadarı ile kadın hastalıklarında falan iyi geliyor .

hayıt ı ne amaçla kullanacaksın canım . benim bildiğim kadarı ile kadın hastalıklarında falan iyi geliyor .

hayıt tohumunu daha önce kullandım ama suyunu kullanmadım araştırdım kadaın has. bagırsak. menepoz dönemin. kadınlara iyi geliyormuş herşeyi denedik birde bunu deneyim dedim kadının biri 9 yıldan sonra bununla hamiş kalmış kk da okudum eşime dedim alayımmı al ne varki dedi akşama elimde olur bakalım

hayıt tohumunu daha önce kullandım ama suyunu kullanmadım araştırdım kadaın has. bagırsak. menepoz dönemin. kadınlara iyi geliyormuş herşeyi denedik birde bunu deneyim dedim kadının biri 9 yıldan sonra bununla hamiş kalmış kk da okudum eşime dedim alayımmı al ne varki dedi akşama elimde olur bakalım

ben bir dönem adet düzensizliği yaşamıştım kullanmıştım 15 gün . ama iyi gelmedi . şunu söyleyebilirim ki bunu düzenli içtikten sonra migren ağrılarımı unuttum :):)
Benim migrenime çok iyi geldi . Gerçi bunu kullanmak menepozu falan geciktiriyorumuş , Kadınlar için şifalı bir bitki . içimi biraz zor oluyor :)) sakın sulandırmadan içme canım çok keskin bir kokusu ve tadı var . Emeklerin boşa çıkmaz inşl :(

ben bir dönem adet düzensizliği yaşamıştım kullanmıştım 15 gün . ama iyi gelmedi . şunu söyleyebilirim ki bunu düzenli içtikten sonra migren ağrılarımı unuttum :):)
Benim migrenime çok iyi geldi . Gerçi bunu kullanmak menepozu falan geciktiriyorumuş , Kadınlar için şifalı bir bitki . içimi biraz zor oluyor :)) sakın sulandırmadan içme canım çok keskin bir kokusu ve tadı var . Emeklerin boşa çıkmaz inşl :(

tş canım inş. zor olsun ne yapalım deneyelim bakalım 1 lt sipariş verdim

Ben de yaklaşık 22 gündür kullanıyorum hayıt suyunu,hamilelik için faydalı olduğunu duydugum için.Önümüzdeki bikaç gün içinde adetimin gelmesi lazım ve inşallah gelmez de bu bitki vesilesiyle muradıma ermiş olurum.Bu arada herkesin söylediği gibi içimi çok zor evet ama burnunuzu tıkayarak bardağı dikip bikerede içerseniz ve ardından burnunuzu hiç açmadan tatlı bi bonbon şeker falan atarsanız hayıtın tadını hiç almıyosunuz.Ben her defasında öyle yapıyorum :) Allah herkese acil şifalar versin

Selam,

bende kullaniyorum hayit tohumunu. Benim annem bana gecen yil türkiye`de toplamisti. Ben Almanya`da kaliyorum. Hayit tohumu burada sadece eczanelerde bulunuyor. Ben Civanpercemi ile beraber cayini almistim. Simdi ise sadece hayit tohumu cayini iciyorum, icine iki karanfil atiyorum, biraz tarcin (toz degil) ve, calistigim icin, siyah cayla beraber kaynar suda cektiriyorum. Her sabah iciyorum. Adet esnasinda olan stresimi azaltti. Umarim birgün adetim söyle 9 ay bir kesilir insallah.

Hayit tohumu kadinlara bire bir, yani menopoz`u rahat gecirebilmek, rahimi güclendirmek, adet esnasinda olan sikintilari kaldiriyor. Hergün icin, hatta toplayabilirseniz toplayin.
Erkeklere de Keci boynuzu icirin veya yedirin. Benim esim pek sevmedi.

Allah gönlünüze göre versin, hayirli ramazanlar,

bu su nasıl içiliyor lçüleri falan lütfen acil cavp

bir su bardağının 4/1ine hayıtsuyunu koy üzerinede ılık su ilave et sabah akşam aç karnına deniliyor ama ben genelde aç -tok dikkat edemeden içiyorum..içme suyunu kaynatın demiyor kutusunun üzerinde ama ben kaynatıp ılık bi şekilde içiyorum...daha önce akarın hayıtsuyunu kullanıyordum bu ay mecitefendininkini aldım aralarında 5tl fiyat farkı var...sen niçin kullanıcaksın hayıtsuyunu?

bir su bardağının 4/1ine hayıtsuyunu koy üzerinede ılık su ilave et sabah akşam aç karnına deniliyor ama ben genelde aç -tok dikkat edemeden içiyorum..içme suyunu kaynatın demiyor kutusunun üzerinde ama ben kaynatıp ılık bi şekilde içiyorum...daha önce akarın hayıtsuyunu kullanıyordum bu ay mecitefendininkini aldım aralarında 5tl fiyat farkı var...sen niçin kullanıcaksın hayıtsuyunu?
tatlım ben hamile kalmak için kullancam.......bir su bardağının 4 te biri nekadar oluyor yahu..üzerinde içme talimatı yazıyomu...bide tohumumu bu mu etkili acaba

tatlım ben hamile kalmak için kullancam.......bir su bardağının 4 te biri nekadar oluyor yahu..üzerinde içme talimatı yazıyomu...bide tohumumu bu mu etkili acaba

iyi bende yumurta rezervi için kullanıyorum zaten ;) tohumunu daha önce denedim hem yapması zor geldi hem içmesi zor geldi hemde faydasını görmedim yumurtamda artış olmadı bu seferde suyunu alayım dedim faydası oluyormu bilmiyorum ama adeti daha akıcı hale getirdiği kesin farklılık olarak bunu farkettim yumurta takibine girmediğim için bilmiyorum.
bir su bardağını yarısının yarısına yani çeyreği kadar olucak hayıt suyu bardağın dibinde yani ;))

merhaba bu yazıyı yeni okudum bende hayıt suyu içmeyi düşünüyorm siz bununla mı hamile kaldınız lütfen cevap verin benm tüpümün biri yok birde pcos varda bende kullanayımmı sizce cevap verirseniz çok sevinirim hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inş

Kızlar hayit suyu fsh hormonunu düşürüyor, yani yumurta rezervlerini artiriyor. Fsh sorununuz yoksa kullanmayın bence. Ben doğal olması için hayit tohumu kullandim, bu tohumlari ezerek sicak suya atiyorsunuz ve demleniyor. 2 ayda çok faydasini gördüm. Aynı amacla kullanan bir arkadasimdan cildine de çok iyi geldiğini duydum.

merhaba bu yazıyı yeni okudum bende hayıt suyu içmeyi düşünüyorm siz bununla mı hamile kaldınız lütfen cevap verin benm tüpümün biri yok birde pcos varda bende kullanayımmı sizce cevap verirseniz çok sevinirim hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inş

canim ben incir ve havuc kuuruyle hamile kaldim 2 ay kullandim ve eyki etti esimede kecibounuzu icirdim bunun yaninda.. yotube de seda sayan ve ibrahim saracoglunun nu kurle ideosu var ordan not al ve uygula umarim fayda eder bende de pko vardi ama olldi ranbim isteyrn herkze verain

Bende mecit efendi hayıt suyu aldım 25 tlye dün başladım kullanmaya etkisi olur da hamile kalırsam mutlaka yazacağım ama yarın ovülasyon günüm adette başlanıyormuş buna bu ay kalamazsam bile umarım öbür ay hamile kalırım

Bende mecit efendi hayıt suyu aldım 25 tlye dün başladım kullanmaya etkisi olur da hamile kalırsam mutlaka yazacağım ama yarın ovülasyon günüm adette başlanıyormuş buna bu ay kalamazsam bile umarım öbür ay hamile kalırım
Merhaba acaba kullandınız mi

Back
X