Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayıt ı ne amaçla kullanacaksın canım . benim bildiğim kadarı ile kadın hastalıklarında falan iyi geliyor .
hayıt tohumunu daha önce kullandım ama suyunu kullanmadım araştırdım kadaın has. bagırsak. menepoz dönemin. kadınlara iyi geliyormuş herşeyi denedik birde bunu deneyim dedim kadının biri 9 yıldan sonra bununla hamiş kalmış kk da okudum eşime dedim alayımmı al ne varki dedi akşama elimde olur bakalım
ben bir dönem adet düzensizliği yaşamıştım kullanmıştım 15 gün . ama iyi gelmedi . şunu söyleyebilirim ki bunu düzenli içtikten sonra migren ağrılarımı unuttum :):)
Benim migrenime çok iyi geldi . Gerçi bunu kullanmak menepozu falan geciktiriyorumuş , Kadınlar için şifalı bir bitki . içimi biraz zor oluyor :)) sakın sulandırmadan içme canım çok keskin bir kokusu ve tadı var . Emeklerin boşa çıkmaz inşl![]()
tş canım inş. zor olsun ne yapalım deneyelim bakalım 1 lt sipariş verdim
bu su nasıl içiliyor lçüleri falan lütfen acil cavp
tatlım ben hamile kalmak için kullancam.......bir su bardağının 4 te biri nekadar oluyor yahu..üzerinde içme talimatı yazıyomu...bide tohumumu bu mu etkili acababir su bardağının 4/1ine hayıtsuyunu koy üzerinede ılık su ilave et sabah akşam aç karnına deniliyor ama ben genelde aç -tok dikkat edemeden içiyorum..içme suyunu kaynatın demiyor kutusunun üzerinde ama ben kaynatıp ılık bi şekilde içiyorum...daha önce akarın hayıtsuyunu kullanıyordum bu ay mecitefendininkini aldım aralarında 5tl fiyat farkı var...sen niçin kullanıcaksın hayıtsuyunu?
tatlım ben hamile kalmak için kullancam.......bir su bardağının 4 te biri nekadar oluyor yahu..üzerinde içme talimatı yazıyomu...bide tohumumu bu mu etkili acaba
tatlım ben hamile kalmak için kullancam.......bir su bardağının 4 te biri nekadar oluyor yahu..üzerinde içme talimatı yazıyomu...bide tohumumu bu mu etkili acaba
merhaba bu yazıyı yeni okudum bende hayıt suyu içmeyi düşünüyorm siz bununla mı hamile kaldınız lütfen cevap verin benm tüpümün biri yok birde pcos varda bende kullanayımmı sizce cevap verirseniz çok sevinirim hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inş
Merhaba acaba kullandınız miBende mecit efendi hayıt suyu aldım 25 tlye dün başladım kullanmaya etkisi olur da hamile kalırsam mutlaka yazacağım ama yarın ovülasyon günüm adette başlanıyormuş buna bu ay kalamazsam bile umarım öbür ay hamile kalırım
Kullandım evet ama kalamadım hamile geç başlamıştım şimdi tekrar başladım bugün adetim bitti bakalım işe yarayacak mı bu ay soğan kürüne de başladım Allahım verirde kalırsam yazacağım burayaMerhaba acaba kullandınız mi