• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mecidiyeköy epilasyon görsel estetik

Ellibirincikisi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.481
1.039
373
İstanbul
kızlar ya gecen ay görsel estetikte çene altımdaki kıllardan dolayı lazer tedavim başladı biz sizi 1 ay sonra arayacağız dediler bugün tam 1 ay oldu aramadılar pztside aramazlarsa ben arayacağım.neyse sorun o değilde burda lazer yaptıran arkadaşlar varmı?nasıl memnun kaldınızmı yorumlarınızı bekliyorum.CADIARZU

ben gittiğim merkezden çok memnun kaldım ama bildiğim kadarıyla yüz için lazer yazın yapılmaması gerekli. sakıncalı.. ben kışın yaptırdım ve iyi sonuç aldım

görsel estetikte bildiğim kadarıyla lazer epilasyon yok,onlar ıpl yani foto epilasyon yapıyordu,daha kaliteli yerler araştırın,fiyatın ucuzluğuna kapılmayın 6 seansta bitmesi gerekirken 16 seans gidersiniz,heleki yüz bölgesi çok risklidir

sakın sakın :olmaz:
hiçbir şekilde önermiyorum orayı zaten kullandıkları makina IPL denen ağdanın bir üstü sayılan drların hiçbirşekilde tavsiye etmedikleri bir makina, bende deneme atışına gittim, çok ilkel bir yöntemle buz kalıbı koyup daha snr sanki fotoğraf çekiyormuş gibi ışık yayan bir makinayla yaptılar, ben yine de sözleşme yaptım daha snr sözleşmemi istedim herhangi bir ücret ödememe rağmen bana binbir türlü zorluk çıkardılar. 1 tane odası olan daha çok güzellik merkezi kıvamında bir yer. :uhm:
ben sağlık bakanlığından onayları,dr kontrolünde ve bir hastaneye bağlı olmaları gerektiğini sorduğumda bağlı olmamız şart değil sonuçta burası estetik merkezi olarak geçiyor diye bir cevap aldım:1shok: daha snr IPL in dr kontrolünde yada sadece lazer epilasyon yapan firmalardan daha düşük bir kalitede olduğundan bahsettiler.:uhm:
ben hiçbir şekilde önermiyorum bu merkezi bence hiç gitmeyin :umursamaz:

cnm bikeree iyi olmadıgını şurdan anladım.. kontrol seasnı olmalıı yani bugun gittiysen eger seaansına 20 gün sonra kontrol seasnı için çağırmaları lasımmm..seninki ayda bir agda mantıgıyla olmuşşş bence..

Back
X