- 28 Mart 2018
- 5.140
- 12.540
Şükür beni anlayan biri çıktı sorsan tavsiye veren linçler yedim burda. Hayatında kendi kapısının önü.haric çıkmayan ama sürekli eleştiren yada çıkmış ama vizyonu olmayan insanlardı bunlar.Bence yerleşmeden önce turist olarak gitmeniz çok isabetli olur. Biz de Almanya ya göç etmeye karar verdik ve öncesinde turist olarak gideceğiz. 3 tane şehir için bilet vs aldık. Bize en uygun şehiri seçeceğiz, sonra başvurularımızı o bölgede yoğunlaştıracağız.
Biz göçmenlerle konuşacağız, eğitim sistemi hakkında bilgi alacağız ve yerel halkın bizlere karşı olan tavır ve davranışlarını ölçeceğiz. Çocuklar için olan imkanları araştıracağız. Şehiri beğenip begenmediğimize karar vereceğiz.
Bence çok yerinde bir karar, neden bilinmeze gidelim ki. Yaklaşık 2 haftalık bir gezi planladık bunlar için.
Farklı ülkede olsa aynı süreçteyiz size de kolaylklar dilerim. Bizim 2 ayımız var dolu dolu daha önce gittigim Bournemouth ve ev işlerimizi ayarlyck olan arkadsmn olduğu Londra gidcgz nasip olursa.
Geçen hafta İngiltere elçiliği Türkiye gezi konusunda vatandaşlarını uyarınca vizede bir sorun çıkarırlar mi diye çok düşündük ama nasip her şey
Çocuğunuz var mı Almanca biliyr msnz? Genelde sağlıkcilar Almanya seçiyor umarım hayırlısı ise size de nasip olur