• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan mecburen ev nişanı:(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
benim isteme,söz,nişan aynı gün ve evde olmuştu..son derece de keyifli idi.kına ve düğünde inanın o kadar eğlenmemiştim rahat olun bence daha güzel..

Benim Nişanımda evimizde oldu bahçede yaptık ve o an ne toprağı düşünüosun ne topukları sen o günün keyfini çıkarmaya bak gerekirse çıkarırsın topukluları :)))
bahçeye 2-3 masa ayarladık mangal yaptık yanında sarmasydı pilavıydı börek fln vardı. bir tek pastamı dışardan yaptırmıştım herkes de memnun kaldığını sölemişti. zaten düğününe istediin herkesi çaırırsın nişanında en yakınların olsun yeter arkadaşların dediği gibi müzik fln da ayarlarsın eğlenirsiniz de hiç problem olmaz ;)
şimdiden mutluluklarrr :nazar:

Benim Nişanımda evimizde oldu bahçede yaptık ve o an ne toprağı düşünüosun ne topukları sen o günün keyfini çıkarmaya bak gerekirse çıkarırsın topukluları :)))
bahçeye 2-3 masa ayarladık mangal yaptık yanında sarmasydı pilavıydı börek fln vardı. bir tek pastamı dışardan yaptırmıştım herkes de memnun kaldığını sölemişti. zaten düğününe istediin herkesi çaırırsın nişanında en yakınların olsun yeter arkadaşların dediği gibi müzik fln da ayarlarsın eğlenirsiniz de hiç problem olmaz ;)
şimdiden mutluluklarrr :nazar:

sanırım böyle bişey olcak artık benimde.şehir dışından gelicekler yaklaşık 25 kişi ondan daha fazla biz oluruz zaten.bahçe daha iyi olucak yaz günü hem

kızlar mayıs sonu hazira başı gibi nişanım var.aslında bi cafede yapıcaktık nişanı ama bügun sevdiceğimle karar değiştirdik evde yakın akrabalarla takalım yüzükjleri diye.çünkü onun aileside benim ailemde maddi anlamda bize yardımcı olmuyolar.canımcım kredi çeker yaparım diyo ama bende daha nişan için kredi çekmesinden yana değilim çünkü 1 yıl sonra düğün yapıcaz kredi asıl o zman lazım olcak.o yüzden evde yapabileceğimiz en güzel nişanı yapıcaz artık

hic üzülme,nisan icin kredi almamakla en güzel karari vermissiniz
ne fark edecekki cafe yada ev?
evde misafirler daha rahat edecektir,ortam daha sicak ve samimi olacaktir
sizin gönülleriniz yeterki bir olsun...mekanin hic önemi yok.

hic üzülme,nisan icin kredi almamakla en güzel karari vermissiniz
ne fark edecekki cafe yada ev?
evde misafirler daha rahat edecektir,ortam daha sicak ve samimi olacaktir
sizin gönülleriniz yeterki bir olsun...mekanin hic önemi yok.

çok teşekkür ederim canım.arakadaşlarında tavsiyeleriyle evimizin bahçesini değerlendiricez artık.

ben de arkadaslara katılıyorum:) evde nişan daha güzel daha samimi olur bence düğünü gönlüne göre yaparsın inşallah canını sıkmaya değmez keyfini çıkarmaya bak sen:16: mutluluklar dilerim tatlımm:34:

tatlım benımde temmuzda ıns bende bahçede yapmayı dusunuorum yagmur rıskı war
bı org sıreketyle anlasıp masa sandalye gydrtmeyı dusunuorum,bırıne sordu masa 10 sandalye 5 dedı oda nerden baksan 300 400 u bulacak ama hersey kusursuz olsun ıstıorum böle çıplak sandalye masa guzel durumu bılmıorum
:19:

ben de arkadaslara katılıyorum:) evde nişan daha güzel daha samimi olur bence düğünü gönlüne göre yaparsın inşallah canını sıkmaya değmez keyfini çıkarmaya bak sen:16: mutluluklar dilerim tatlımm:34:

saol canım ya.nasılsa 2 düğün olcak onları istediğimiz gibi yaparız artk diyorm bende.teşekkür ederim..

tatlım benımde temmuzda ıns bende bahçede yapmayı dusunuorum yagmur rıskı war
bı org sıreketyle anlasıp masa sandalye gydrtmeyı dusunuorum,bırıne sordu masa 10 sandalye 5 dedı oda nerden baksan 300 400 u bulacak ama hersey kusursuz olsun ıstıorum böle çıplak sandalye masa guzel durumu bılmıorum
:19:

canım valla 300 400 çok tutmuş o öyle kaç kişilik düşünüyosun ki sen?ben bi cafede yapıcaktım okumuşssundur oraya 550 istemişlerdi masa sandalye süsleme falan dahil tabi.o zman orda yapmak daha mantıklı.o kadar parayı sadece masa sandalyeye veremem yani ben.ama çıplak da pek hoş durmayabilir doğru diyosun.bende bi ara bi sorayım bakalım bana ne kadar diyecekler.bu arada sen nerde sordun hangi şehir?

canım valla 300 400 çok tutmuş o öyle kaç kişilik düşünüyosun ki sen?ben bi cafede yapıcaktım okumuşssundur oraya 550 istemişlerdi masa sandalye süsleme falan dahil tabi.o zman orda yapmak daha mantıklı.o kadar parayı sadece masa sandalyeye veremem yani ben.ama çıplak da pek hoş durmayabilir doğru diyosun.bende bi ara bi sorayım bakalım bana ne kadar diyecekler.bu arada sen nerde sordun hangi şehir?

ya bızım erkek tarafı 10 kısı falan ama bızden gelıcek ck olacak ya 30 40 kısı olur bıde bahceye olunca sncta komsularda cagrılır sıte cunkı afyon cnm bende napıcam halen karasızım:5:

bende evde yaptım, hem söz, hem nişan hepsi birlikte. çok da kalabalık oldu.
benim için nişan çok önemli deildi zaten, ama şimdi çok büyük bir düğün yapıyorum çok mutluyum.

buarada benim tarafım 15 kişi falandı ama erkek tarafı 60-70 kişi geldi. eve sığılmayınca nişanlımın arkadaşları gençler aşagıda terasta oturdu

Son düzenleme:
benim için nişan çok önemli deildi zaten, ama şimdi çok büyük bir düğün yapıyorum çok mutluyum.

buarada benim tarafım 15 kişi falandı ama erkek tarafı 60-70 kişi geldi. eve sığılmayınca nişanlımın arkadaşları gençler aşagıda terasta oturdu

haylrı olsun canım benım ıns bızde sorunsuz sıkınrtısz atlatırız ya
:52:

ya bızım erkek tarafı 10 kısı falan ama bızden gelıcek ck olacak ya 30 40 kısı olur bıde bahceye olunca sncta komsularda cagrılır sıte cunkı afyon cnm bende napıcam halen karasızım:5:

anladım canım.o zman şöyle bişey yapabilirsin masayı daha az tutabilirsin sadece büyükler oturur arkadaşların gençler falan zaten oturma ihtiyacı duymazlar heralde ya da benim aklımda onları oturtmamak olduğu için böyle düşünüyorum:) o zman masadan ve sandalyeden tasarruf etme durumu olabilir belki

hayırlı olsun canım ne güzel nişanı atlatmışsn.zaten o gün gelse herkes kendine biyerler bulur gibime geliyo ama şimdi nası olcak diye stres yapmamak elde değil

anladım canım.o zman şöyle bişey yapabilirsin masayı daha az tutabilirsin sadece büyükler oturur arkadaşların gençler falan zaten oturma ihtiyacı duymazlar heralde ya da benim aklımda onları oturtmamak olduğu için böyle düşünüyorum:) o zman masadan ve sandalyeden tasarruf etme durumu olabilir belki

valla bılmıorumkı cnm ya sızın kaç kısılık olavcak kı ? bu konuda cok stres yapıorum bıde balon fln dusunuomusn mesela nasıl yapmayı dusunuosn=:18:

valla bılmıorumkı cnm ya sızın kaç kısılık olavcak kı ? bu konuda cok stres yapıorum bıde balon fln dusunuomusn mesela nasıl yapmayı dusunuosn=:18:

cnm bizim erkek tarafı 25 kişi gibi gelcek bizde sanırım bi 30 oluruz 55 kişi yaptı tabi komşular yok bunun içinde sadece akrabalar.komşularda bahçede olcağı için gelirler dediğin gibi.rahat 75 olur yani.

ben şöyle düşünüyorum canım zaten etrafı duvarlarla çevrili bi bahçemiz var o duvarların önüne 3-5 masa ayarlarım sandalyeleri daha çok tutucam tabi mecbur.üstü kapalı küçük bi alan var oraya da ikramların olduğu bi masa koyarım diye düşündüm.balon istiyorum ben aslında yerde istiyorum balon ama toprak olduğu için yerde olmaz küme halinde asarım artık etrafa farklı renklerde 3-4 balon bi yerde olcak şekilde.tülden büyük kurdelalar yapıp duvarlara asmayı düşünüyorum.bi portakal bide erik agacı var bahçemizde onları da süslücem tabi hani şu yılbaşı ağaçlarındaki gibi.dünden bu yana bunları bulabildim ben daha da araştırıyorum canım bulursam paylaşırım seninle

Back