Mebus cemiyeti ne demek ?

Zaten oralarda tanışmadık 😊
İş amacıyla tanıştıysanız zaten vay halinize ama görüşmek için onun gittiği otel vip bölümlerinde takılıyor iseniz, bir cemiyete kabul edilmiş olmanız gerekirdi zaten, değil mi?

Aman çok da şey etmeyin işte, o da bir insan.
Ama farklı galaksi gibi, dolayısıyla yaşamadan öğrenilmeyecek kültürden bahsediyorsunuz.
Burada kk da yalıda oturan, bünyesinde binlerce insan çalıştıran, müştemilatı ağzımızın suyu akacak villa olan ve en basit aktivitesi için uçağına atlayıp ülke dışına giden bir kesim olabilitesi sıfır kere sıfır ise, hangi cemiyette olduğunu bilemeyeceğiz valla.

Siz sanki falanca ülkeyle ilgili yanlış bilgi verse anlayacak sevidesiniz...mebus meclisi diye meclisi bile soran insana ben muz cumhuriyetini dünyanın en güzel ülkesi diye yutturabilirim😂😂
Peki ya dediği gibi bir adamsa bana gösterdiği gibi bir adamsa bunu en kolay nereden anlayabilirim ? O ülkelerdeki fotoğraflar yeterlimi ? Ya da annesi kuzeni bilmem nesi hep bir arada canları sıkılınca gidip gezdikleri fotoğrafı tesadüfen görmem falan ?

Bende onda hayranlık oluşturduğumu düşünüyorum ama ya. Bilemiyorum ama dikkat edeceğim zaten üzüleceğim bir adım atmam gibi
İlahi çok komiksiniz, ancak dizilerde olur öyle hikayeler. Ne demişti hacı sabancının annesi; oğlumun evlilik için yaşı çok genç. Bi kaç yıl gezdi tozdu manken sevgilisiyle. Sonra kızcağız sümüğünü çeke çeke çıktı hayatından.

Y
İş amacıyla tanıştıysanız zaten vay halinize ama görüşmek için onun gittiği otel vip bölümlerinde takılıyor iseniz, bir cemiyete kabul edilmiş olmanız gerekirdi zaten, değil mi?

Ama farklı galaksi gibi, dolayısıyla yaşamadan öğrenilmeyecek kültürden bahsediyorsunuz.
Burada kk da yalıda oturan, bünyesinde binlerce insan çalıştıran, müştemilatı ağzımızın suyu akacak villa olan ve en basit aktivitesi için uçağına atlayıp ülke dışına giden bir kesim olabilitesi sıfır kere sıfır ise, hangi cemiyette olduğunu bilemeyeceğiz valla.
Var öylesi burada

Onlarca zengin tanıyorum eşimin işi sebebiyle, afedersiniz de hiçbiri çulsuz biriyle evlenmiyor, onlar da dengiyle evlenmek istiyor, onun dışındakileri eğlence aracı görüyorlar, ben olsam ben de dengimi isterim, başımı yastığa koyunca " acaba param için mi benle" diye düşünmek istemem. Genç kızlar da biraz paralı adam görünce ağızlarının suyu akıyo. "Parayı o adamdan alın, geriye ne kalır"

Villada oturan, trilyonluk var, biliyorum.
Ben villa demedim, müştemilatı bile bizler için villa olan dedim.
E tabi vardır, trilyonluk olmak şuan zenginlik değil ki.
Normal bir apartman dairesi olmuş 1 1 buçuk milyon.
Onlar artık orta üst denilen b grubu oluyor.
Ben hakikaten bir çantaya 100bin tl vermek için sıra bekleyenlerden bahsediyordum, malum holding olunca konu:)

Bende onda hayranlık oluşturduğumu düşünüyorum ama ya. Bilemiyorum ama dikkat edeceğim zaten üzüleceğim bir adım atmam gibi

Ah be cocugum seni cig cig yer bu adam
Sana cahil diyenlere kizma , akilli olabilirsin ama belli ki erkekler konusunda tecrubesizsin yani cahilsin
Boylelerinin tek derdi olur , o da seks , sevistikten sonra sen ona asik olacaksin onun gozu seni gormeyecek
Lutfen kendini kaptirma
Ani yasamak istiyorsan yasa , sevismek istiyorsan sevis ama asik olup hayallere kapilma sakin

Var burda , sende kk yi amma asagiladin kuzum
Bu aradq dalga gecmiyorum gercekten var oyle uyelerimiz

Ben villa demedim, müştemilatı bile bizler için villa olan dedim.
E tabi vardır, trilyonluk olmak şuan zenginlik değil ki.
Normal bir apartman dairesi olmuş 1 1 buçuk milyon.
Onlar artık orta üst denilen b grubu oluyor.
Ben hakikaten bir çantaya 100bin tl vermek için sıra bekleyenlerden bahsediyordum, malum holding olunca konu:)
Her holding patronu bir çantaya o kadar vermiyor, sendenn benden daha cimri patronlar var, üstelik her holdingin sermayesi aynı değil, sınırlı bütçeli holdingler de var, filmlerin beynimizdeki algı yanıltması bunlar.

Her holding patronu bir çantaya o kadar vermiyor, sendenn benden daha cimri patronlar var, üstelik her holdingin sermayesi aynı değil, sınırlı bütçeli holdingler de var, filmlerin beynimizdeki algı yanıltması bunlar.
Cimrilik ayrı bir şey, holding ayrı.
Her baba yiğidin harcı değil kurabilmek.
Ama emin olun hepsinin bir çantaya o kadar verme alım gücü oluyor.
Yoksa holding kuracaklarına ayrı şirketler olarak devam ederler yollarına.
Aman zenginin malı gene benim çeneme vurdu😂😂

Onlarca zengin tanıyorum eşimin işi sebebiyle, afedersiniz de hiçbiri çulsuz biriyle evlenmiyor, onlar da dengiyle evlenmek istiyor, onun dışındakileri eğlence aracı görüyorlar, ben olsam ben de dengimi isterim, başımı yastığa koyunca " acaba param için mi benle" diye düşünmek istemem. Genç kızlar da biraz paralı adam görünce ağızlarının suyu akıyo. "Parayı o adamdan alın, geriye ne kalır"
Bu adamda çok şey kalır işte 😊 amacım evlenmek değil zaten onunla

Var burda , sende kk yi amma asagiladin kuzum
Bu aradq dalga gecmiyorum gercekten var oyle uyelerimiz
Yok artık, hayatta inanmam.
Bu ülkede öyle bir hayata sahip zümreler belli, aileler belli.
Özel uçak sayısı belli, o cemiyet hayatından düşüp de kk ya mı giriyor, vallaha inanmam billaha inanmam.

Bir beni mi korkutuyo acaba zengin erkek. Bunla ne işin olur kızım senin manyakmısın diyip kaçtım hep. Çogu kadın kendi durumuna gelir seviyesine bakmadan neden holding sahibi istiyor anlamış değilim.
Ben de mi bir tuhaflık var acaba aşagılık kompleksim falan mı var ki?

Back
X