- 2 Kasım 2015
- 2.498
- 5.895
- 158
Ya ama çok komikahxjshxjshjssh cidden adam dugunden bahsetti ve konu sahibi de kendini cahil zannedip boyle kivrandiysa cok gulerim
bi de adama bak 2020 yilina gircez milletvekiline mebus diyor jdmdjdmdhdd

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ama çok komikahxjshxjshjssh cidden adam dugunden bahsetti ve konu sahibi de kendini cahil zannedip boyle kivrandiysa cok gulerim
bi de adama bak 2020 yilina gircez milletvekiline mebus diyor jdmdjdmdhdd
İstanbul kökenliaha adam milletvekili düğününde miymiş yani:))))
hallem sakaryalı mı dede?
Anlayamadim yorumunuzu dusmanlik benim yorumumun neresinde![]()
Evet tabiki bu cezbetti. Bende ona iyi geldiğimi düşünüyorum saatlerce muhabbet edebiliyoruz benim bilgim olmadığı halde bunları öğrenmeye açık olduğumu farkettiği için saatlerce anlatabiliyor. Yani karşılıklı 2 muhabbet edilebilen kaç insan var etrafımızda o yüzden değerli şeyler benceYani?
Sizi cezbeden bu sanırım.
O da sizinle konuştuğuna göre sizde de ona cazip gelen şeyler olmalı.
Ya ama çok komikMesela bunu normal bir mesleği olan biri söylese ‘aman ne diyosun güncel konuş allasen dedem gibisin cık cık cık’ denir, holding sahibi söyleyince kk da konu açıldı ve herkes alengirli bişeylere yordu
Bu garibim zenginlerde ne yapsa olay
![]()
cidden öyle ve herkes sebepsiz yere üstüme saldırdı
Aşık olmamaya çalışacağımben saldırmadım iki eğlendik..
ama uyarımda ciddiydim.
aşık olursun dikkat et. valla çiğ çiğ yer kart zampara seni...
Aşık olmamaya çalışacağımçok büyük değil öyle ya 30 larda bir şey
En üst dediğiniz cemiyete üye adamın sizin gibi cahilliğin dibine vurmuş biriyle ne işi olsun? Bi düşünün bence...Ya bakın siz 3 kişi cemiyet kurmuşsunuzdur bundan kimene ? Bunu kim bilir ? Anladınızmı ama bir cemiyet vardır bilmeyen yoktur böyle varmı diye sordum yoksa siz arkadaşlarınızla buluşup kısır gününde cemiyet yapın. Nedir bu ya insan gibi soru sorduk cevaplara bak
Havada jetten jete mi atlıyorsunuz buluşmak için, anlamadım.Ya hayır bayadır konuşuyoruz buluşuyoruz falan acaba mebus değildide başka birşeymiydi hatırlayamıyorum
20lisen kaç yaşındasın?
20 falansan yine de ayağını denk al.
25 üstü isen sal gitsin..
dede dede dedik bebe çıktı:))
Kimse size akılsız, zeki demedi zaten, cahil dediKarşımda yaşıma göre çok zeki ve akıllı bir kız olduğumu söyleyen başarılı bir iş adamı diğer karşımdada siz. Sizce şu an beni cahil bulmanız ne kadar umrumda olabilir bir kahve bile içmeden sizinle ? Ki bu adam sevgili olarak değil daha çok arkadaş abi gibi düşünürsek :)
Ben bunun cevabını biliyorumEn üst dediğiniz cemiyete üye adamın sizin gibi cahilliğin dibine vurmuş biriyle ne işi olsun? Bi düşünün bence...
Herkes cahildi 50 olsak bile bazı konularda cahil olacağızKimse size akılsız, zeki demedi zaten, cahil dedi
Zaten oralarda tanışmadıkHavada jetten jete mi atlıyorsunuz buluşmak için, anlamadım.
Yoksa holding bakkallar zinciri falan mı
Çünkü öyle dizilerdeki gibi holding sahiplerini cafe, avm falan filan göremezsiniz de.
Bende onda hayranlık oluşturduğumu düşünüyorum ama ya. Bilemiyorum ama dikkat edeceğim zaten üzüleceğim bir adım atmam gibiaşık olayım deme son tavsiyem.
adam zaten sende hayranlık uyandırmış çok acı çekersin dikkat et.
Siz sanki falanca ülkeyle ilgili yanlış bilgi verse anlayacak sevidesiniz...mebus meclisi diye meclisi bile soran insana ben muz cumhuriyetini dünyanın en güzel ülkesi diye yutturabilirimHayır çok bilgili bir adam bilmem hangi ülkenin hangi tablosundan bile muhabbet edebiliyoruz ki ben daha ülkeye gitmemişim o gitmiş gezmiş ve tabloları bile incelemiş başka ülkeden konu açıyorum üniversiteyle alakalı gitmek istiyorum diye adam benden çok şey biliyor orayla alakalı