Mebus cemiyeti ne demek ?

Bir beni mi korkutuyo acaba zengin erkek. Bunla ne işin olur kızım senin manyakmısın diyip kaçtım hep. Çogu kadın kendi durumuna gelir seviyesine bakmadan neden holding sahibi istiyor anlamış değilim.
Ben de mi bir tuhaflık var acaba aşagılık kompleksim falan mı var ki?
Ben de öyleyim valla.
Garip bir dünya çünkü.
Çevremizden dolayı tanıdığım birkaç zengin aile var, ama öyle uçurum şeklinde değil.
Ama biri var ki zaten dünyada işleri dolayısıyla tanınıyorlar.
Ve o hayatın yanına yaklaşmayı geçin, fotoğraflarına bakarken içiniz tuhaf oluyor😂

Ben de öyleyim valla.
Garip bir dünya çünkü.
Çevremizden dolayı tanıdığım birkaç zengin aile var, ama öyle uçurum şeklinde değil.
Ama biri var ki zaten dünyada işleri dolayısıyla tanınıyorlar.
Ve o hayatın yanına yaklaşmayı geçin, fotoğraflarına bakarken içiniz tuhaf oluyor😂
Kendimi o dünyanın içinde hayal bile edemiyorum. Ruhum fakirse demek😝

kucuk bir sakacikti milanacigimla aramizda ndmxbdms yali yok ozel ucak da yok :KK66:
Olsun olsun, görmeden öldüm demem😂
Bu yalı da bizim sassyassyy ındı diye havamız bile olur.

Şaka bir yana, ben dediğim zümreye gerçekten inanmıyorum çünkü yaşam biçimleri farklı.
Şöyle bir fark oluyor kazanılmış zenginlikle soylar boyu gelmiş zenginlik arasında insanlık mı kaybediliyor nedir, ya da insan pek ter dökmeden ulaşınca başka bir hayata, burnu düşse ‘aman 4.ye yaptırırım ne olacak’ tripleri doğuyor.
Yani sizin durumunuz bambaşka, lafım size ve ailenize değil☺️

Bir beni mi korkutuyo acaba zengin erkek. Bunla ne işin olur kızım senin manyakmısın diyip kaçtım hep. Çogu kadın kendi durumuna gelir seviyesine bakmadan neden holding sahibi istiyor anlamış değilim.
Ben de mi bir tuhaflık var acaba aşagılık kompleksim falan mı var ki?
Bende korkuyorum

Benim ruhum sahip olduğumun 100de 1 hatta😂
O kadar gönlüm fakir ki, parasıyla edindiğim şey bile üzerimde emanet😂
Sahip oldugum sey bile üzerimde emanet dedinizde benim de bir anım aklıma geldi. Üni de bizim sınıf hep gariban ya da orta kesimden gençlerin oldugu bir sınıf. Ben de garibanım tabi ama bir tel almıştım motorola pembe kapaklı. Yabancı damat dizisi vardı o sıra ben aldıktan sonra o diziye de sponsor olmuşlar herhal hepsinde benim telden. O telefon bana zul oldu. Sınıfta çıkarmaya utanıyordum. Pembe cafcaflı bir şey. Çok hoşuma gitmişti alırken ama bana uygun değil. Başkası olsa hava atar göstere göstere konuşur eder ben iki büklüm kimseye görünmeden konuş sonra telden kurtul yaparken zaten sıramın altında unutup çaldırmıştım.
Ole böle ruhum far değil yani sen kullanamayacagın şeyi neden alırsın ki işte . hanımkızımız da o adamı kullanamayacaksa hiç etiketine osuna busuna aldanıp almasın. 😝😝( kullanmak burada mecazi anlamdadır)

Back
X