Çok teşekkürler canım.Allah herkesin gönlüne göre versin.Çok iyi okullar etkin Ankara'da olunca seçenek bol tabi :)
Allah gönlünüze göre versin
Bulunduğum şehirde çok seçeneğimiz yok açıkcası muhtemelen burs alıp özel okul olabilir
Arkadaşımın kızı ilk sınavda iki yanlış çıkarırken ikinci sınav regl dönemine denk geldi yedi yanlış çıkardı. Tüm sene boyunca yaşanılan streste çabası. Şu an çocuklar ellerine kağıt kalem almak istemiyorlar.Bu tartışmalar hep oldu ve olacak teog da. 6 aylık müfredat tan soru sorunca üst sıralarda çok fazla yığılma oluyor ve akıllarınca eleyici soru diye kafa karıştırıcı soru soruyorlar. Öğretmenlerin bile bir kısmının şüpheye düştüğü bu yorum soruları sıktı artık.
Sistem işlemiyor ve ısrarla bunu görmezden geliyorlar. Fen lisesi müdürüyle karşılaştım geçenlerde " okulun öğrenci çehresi ve başarısı hergün kötüye gidiyor, okulun öğrencilerinin yarısı burada değil bir alt grupta olacak öğrenciler, kendilere de yazık oluyor bu eğitimi kaldıramıyorlar..sınav bilenin değil, rahat olanın yapabileceği bir sınav " diyor.
Katılıyorum.Bu tartışmalar hep oldu ve olacak teog da. 6 aylık müfredat tan soru sorunca üst sıralarda çok fazla yığılma oluyor ve akıllarınca eleyici soru diye kafa karıştırıcı soru soruyorlar. Öğretmenlerin bile bir kısmının şüpheye düştüğü bu yorum soruları sıktı artık.
Sistem işlemiyor ve ısrarla bunu görmezden geliyorlar. Fen lisesi müdürüyle karşılaştım geçenlerde " okulun öğrenci çehresi ve başarısı hergün kötüye gidiyor, okulun öğrencilerinin yarısı burada değil bir alt grupta olacak öğrenciler, kendilere de yazık oluyor bu eğitimi kaldıramıyorlar..sınav bilenin değil, rahat olanın yapabileceği bir sınav " diyor.
Heba oluyor gençlikleri. Üstelik biranlık stresle kendilerden çok kötü olanlardan bile geriye düşebiliyorlar.Haklarında hayırlısı olsun inşallah.Arkadaşımın kızı ilk sınavda iki yanlış çıkarırken ikinci sınav regl dönemine denk geldi yedi yanlış çıkardı. Tüm sene boyunca yaşanılan streste çabası. Şu an çocuklar ellerine kağıt kalem almak istemiyorlar.
Okullarda işlencek konu kalmadı.Arkadaşımın kızı ilk sınavda iki yanlış çıkarırken ikinci sınav regl dönemine denk geldi yedi yanlış çıkardı. Tüm sene boyunca yaşanılan streste çabası. Şu an çocuklar ellerine kağıt kalem almak istemiyorlar.
Benimki şimdiden 3. yazılılara çok çalışmam demeye başladıOkullarda işlencek konu kalmadı.
Sınıflar boş çocuklar tatil havasına girdi.
Daha bunun 3. yazılıları var
Aslında önyargısız bakarsan cevap B. Ama ders kitaplarında ve daha önceki yıllarda çıkan sınavlarda " çok ulusluluk kültürel çeşitliliği sağlar" da öğretildiği için çocukların çoğu C demiş
Bence B ya. Ders kitabında ne yazıyor bilmiyorum ama farklı milletler ve çok uluslu olmak zaten neredeyse aynı şey, onların aynı maddede olması lazım. Fikir akımları ve basın yayın hayatı da kültürle alakalı. Ben direkt B derdim.
AynenBenimki şimdiden 3. yazılılara çok çalışmam demeye başladı
Cevap BSorunun doğru yanıtı b değil mi? anahtarda hangi cevap var ki? Pardon c, yanlış bakmışım şıklara. Bence doğru cevap c olmalı
Aynen bizde de KPSS'den kalma bilgi. Ben de o yüzden C dedim mesela. Direk ÖSYM mantığıAslında önyargısız bakarsan cevap B. Ama ders kitaplarında ve daha önceki yıllarda çıkan sınavlarda " çok ulusluluk kültürel çeşitliliği sağlar" da öğretildiği için çocukların çoğu C demiş
Ya işte diyorum ya ÖSYM mantığına göre C olmalı. Çünkü kültürel hayat dediğinde MEB-ÖSYM falan direk kız aldık kız verdik kafasından bakıyor olaya.Cevap B
Mar nasıl c ya?Sorunun doğru yanıtı b değil mi? anahtarda hangi cevap var ki? Pardon c, yanlış bakmışım şıklara. Bence doğru cevap c olmalı
Dediğim gibi kitapları bilmediğim için o konuda yorum yapamayacağım, eğer o şekilde öğretildiyse tabii ki nasıl gösterildiyse onun doğru cevap olması lazım.Aslında önyargısız bakarsan cevap B. Ama ders kitaplarında ve daha önceki yıllarda çıkan sınavlarda " çok ulusluluk kültürel çeşitliliği sağlar" da öğretildiği için çocukların çoğu C demiş
Benim kızda senin kafadanMar nasıl c ya?
Farklı milletlerin yaşamasıyla çok uluslu olması arasındaki fark ne ki sen farklı kategorilere koyuyorsun bu ikisini? Basın yayın hayatı sosyal yapı değildir ki kültürel yapıdır?
Dediğim gibi kitapları bilmediğim için o konuda yorum yapamayacağım, eğer o şekilde öğretildiyse tabii ki nasıl gösterildiyse onun doğru cevap olması lazım.
Bence de b. Ama ben sana ÖSYM mantığını söylüyorum. Kültürel yapı dediği çok uluslu milletlerde ayinler törenler, evlilikler gitgide birbirine benzer.Mar nasıl c ya?
Farklı milletlerin yaşamasıyla çok uluslu olması arasındaki fark ne ki sen farklı kategorilere koyuyorsun bu ikisini? Basın yayın hayatı sosyal yapı değildir ki kültürel yapıdır?
Dediğim gibi kitapları bilmediğim için o konuda yorum yapamayacağım, eğer o şekilde öğretildiyse tabii ki nasıl gösterildiyse onun doğru cevap olması lazım.
Pff. ÖSYM bizimla deyılsın.Bence de b. Ama ben sana ÖSYM mantığını söylüyorum. Kültürel yapı dediği çok uluslu milletlerde ayinler törenler, evlilikler gitgide birbirine benzer.
Sosyal hayat dediği de işte çeşitli fikirlerin etrafında bir grubun toplanması.
Çok düz mantık yani.
Doğru cevap B şıkkı
Ya arkadaş KPSS zamanı ne çektim o ÖSYM'den bir ben bilirim. Arkadaş benim okulum Sosyal Politika üzerine, sayısız ödev hazırladım, sayısız teze yardım ettim, bir sürü seminere gittim ama ÖSYM benden daha iyi biliyor, yemek dağıtmak Sosyal Devlet göstergesi imiş.Pff. ÖSYM bizimla deyılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?