Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mead Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi mead
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım geçmiş olsun acısız ağrısız olması benim için çok önemli, aylin hanım kas altından yapmak zorundayım dedi neler duyuyorus doğum yanında solda sıfır diye böyle şeyler duydukça vazgeçtim ama yaz yaklaştıkça bikinleri düşündükçe tekrardan araştırmaya başladım biraz geç oldu ama yapmak istiyorum kesinlikle özellikle tuğrul beyin tekniğini duyduktan sonra bu hafta görüşüyorum bana şans dileyin arkadaşlar:a015:
Almoros çok tşkler. görüşmeden sonra inan kararın netleşecektir.iyi şanslar cnm. Bu arada kesinlikle ağrı yok gerçekten.
meadcım kesi yerin neresi peki??
cnm meme altından kesi yapıldı.
- 5 Nisan 2010
- 109
- 0
- 96
canım geçmiş olsun acısız ağrısız olması benim için çok önemli, aylin hanım kas altından yapmak zorundayım dedi neler duyuyorus doğum yanında solda sıfır diye böyle şeyler duydukça vazgeçtim ama yaz yaklaştıkça bikinleri düşündükçe tekrardan araştırmaya başladım biraz geç oldu ama yapmak istiyorum kesinlikle özellikle tuğrul beyin tekniğini duyduktan sonra bu hafta görüşüyorum bana şans dileyin arkadaşlar:a015:
:)) iyi şanslar almoraas herşeyi sor lütfen yaa sonra bize anlatırsın:)) sarkma, kapsül, zar altı, en eski hastası kaç yıldır silikonlu falan bi de yaz ayları uygun olur muymuş
- 5 Nisan 2010
- 109
- 0
- 96
meadcım kesi yerin neresi peki??
almoras noldu yaa çok merak ediyorum gittin mi görüşmeye??
Arkadaşlar şu anda bir buçuk ay oldu nerdeyse. şu andaki durumum şöyle; bayaa bir yumuşama oldu. sadece sağ göğsümde hassaslık biraz da olsa devam ediyor. dikiş işlerim çok belirgin.asıl konu görüntüsü; arası bayaa bir ayrık. hiç sevmediğim bir durumdu bu ayrıklık ama ne yazık ki bu şekilde.yakından bakınca güzel duruyor ama çıplak halde uzaktan baktığım zaman görüntüsü çok fena.bilmiyorum belki çok yeni olduğu için böyledir ama uzaktan çıplak halde görüntüsü 2 şiş balon gibi duruyor. boyuma görede küçük buluyorum. sırt üstü yatarkende ortası haliyle daha çok açılıo.şu anda böyle. Çok çok tatmin olduğum bir görüntü yok.inşallah ilerde güzelleşir diye umuyorum.
- 5 Nisan 2010
- 109
- 0
- 96
Arkadaşlar şu anda bir buçuk ay oldu nerdeyse. şu andaki durumum şöyle; bayaa bir yumuşama oldu. sadece sağ göğsümde hassaslık biraz da olsa devam ediyor. dikiş işlerim çok belirgin.asıl konu görüntüsü; arası bayaa bir ayrık. hiç sevmediğim bir durumdu bu ayrıklık ama ne yazık ki bu şekilde.yakından bakınca güzel duruyor ama çıplak halde uzaktan baktığım zaman görüntüsü çok fena.bilmiyorum belki çok yeni olduğu için böyledir ama uzaktan çıplak halde görüntüsü 2 şiş balon gibi duruyor. boyuma görede küçük buluyorum. sırt üstü yatarkende ortası haliyle daha çok açılıo.şu anda böyle. Çok çok tatmin olduğum bir görüntü yok.inşallah ilerde güzelleşir diye umuyorum.
mead meraba ya ben de görüşmeye gidicem tuğrul beyle ama bilmiyorum ya kafam karıştı gene..göğüslerim ayrık demiştin hala öyle mi ne durumdalar?? bana fotoğraf yollarsan çok çok çoook sevinirim:))
konuyu okudum,başlarda görüntüden daha memnundun galiba ayrıklık yok doğal demişsin,aslında yumuşadıkça daha doğallaşması gerekir ama bilemiyorum tabi sanırım son şeklini 8 ayda felan alıyomuş.banada kas zarı altı teknikle 315 damla protez konuldu.hemem hemen 15gün oldu,başlarda bunalımdatdım çok büyük oldu diye ama anlamadım gözüm mü alıştı ne olduysa şimdide diyorumki daha büyük mü olsaydı:)ben daha masaja başlamadım o yüzden yumuşama çok az o yüzden dediğin gibi yuvarlak ve balon gibi bi görüntü var bendede,yumuşadıkça nasıl olur bende merak ediyorum.benimde göğüs dokum neredeyse yoktu ve ayrıklık var acaba ayrıklığın nedeni bundanmıdır.ama yinede genel haliyle halimden memnunum sadece ben çok söyledim doktoruma büyük olmasın aman diye bu kadar karışamasam acaba dahamı iyi olurdu diye düşünmüyo değilim şimdide:)))
mead meraba ya ben de görüşmeye gidicem tuğrul beyle ama bilmiyorum ya kafam karıştı gene..göğüslerim ayrık demiştin hala öyle mi ne durumdalar?? bana fotoğraf yollarsan çok çok çoook sevinirim:))
cnm kafan karışmasın. sonuçta eski halimi düşündükçe iyiki yaptırdım diyorum ama tam anlamıyla istediğim gibi değil henüz. fotoğraf yollarım cnm. her açıdan istersen. düz, sırt üstü, ve dikiş yerleri.:) ama nasıl yollamalıyım bilmiorum.özelden yazma hakkım yok daha.
konuyu okudum,başlarda görüntüden daha memnundun galiba ayrıklık yok doğal demişsin,aslında yumuşadıkça daha doğallaşması gerekir ama bilemiyorum tabi sanırım son şeklini 8 ayda felan alıyomuş.banada kas zarı altı teknikle 315 damla protez konuldu.hemem hemen 15gün oldu,başlarda bunalımdatdım çok büyük oldu diye ama anlamadım gözüm mü alıştı ne olduysa şimdide diyorumki daha büyük mü olsaydı:)ben daha masaja başlamadım o yüzden yumuşama çok az o yüzden dediğin gibi yuvarlak ve balon gibi bi görüntü var bendede,yumuşadıkça nasıl olur bende merak ediyorum.benimde göğüs dokum neredeyse yoktu ve ayrıklık var acaba ayrıklığın nedeni bundanmıdır.ama yinede genel haliyle halimden memnunum sadece ben çok söyledim doktoruma büyük olmasın aman diye bu kadar karışamasam acaba dahamı iyi olurdu diye düşünmüyo değilim şimdide:)))
Nisan haklısın, başta büyüdüğü ve acı çekmediğim için çok iyiydi herşey ama şimdi göğüslerimin görüntüsü bu şekilde. hala daha erkendir diye düşünmek istiyorum. Balenli sütyen taktığım zaman göğüslerimi yaklaştırabiliyorum o zaman çok hoşuma gidiyor. bazen aynanın karşısına geçiyorum uzaktan çıplak halde bakıorum beğenmiyorum. ama garip gelecek size belki yakından aynaya baktığımda güzel geliyor :) sırt üstü yattığımdada beğenmiyorum.biri anyada biri konyada gibi ortası bomboş bi görüntü oluyor.balensiz normal bir sütyen takıp açık bir bluz giydiğim zaman dekoltem hiç olmuyor. Balenli taktığım zaman güzel oluyor.yumuşama baya bir oldu ama.
Nisan haklısın, başta büyüdüğü ve acı çekmediğim için çok iyiydi herşey ama şimdi göğüslerimin görüntüsü bu şekilde. hala daha erkendir diye düşünmek istiyorum. Balenli sütyen taktığım zaman göğüslerimi yaklaştırabiliyorum o zaman çok hoşuma gidiyor. bazen aynanın karşısına geçiyorum uzaktan çıplak halde bakıorum beğenmiyorum. ama garip gelecek size belki yakından aynaya baktığımda güzel geliyor :) sırt üstü yattığımdada beğenmiyorum.biri anyada biri konyada gibi ortası bomboş bi görüntü oluyor.balensiz normal bir sütyen takıp açık bir bluz giydiğim zaman dekoltem hiç olmuyor. Balenli taktığım zaman güzel oluyor.yumuşama baya bir oldu ama.
sana şöyle söylüyeyim benimde sargılarım ilk açıldığında doktoruma ilk bunlar böyle ayrıkmı durucak dedim,oda evt dedi sen kıyafetlerle yada sütyenle yakınlaştırcaksın dedi,yani anladığım kadarıyla görüntü böyle kalır,ama bu beni çok rahatsız etmiyo.acaba büyüklükden dolayımı böyledir yani daha büyük olsa dahamı yakın dururdu acaba,yada bende daha önce göğüs dokusu çok azdı belki ondandır.yalnız arkadaşlar hep yuvarlak silikonun dekoltesinin daha iyi olduğunu söylemişler seninde yuvarlak aslında dekolteyi daha iyi vermesi gerekir,325 yapılmış sana bence gayet ii daha büyük de yapay durabilirdi.inş istediğin görüntüye kavuşursun canım bir an evvel:))
arkadaşlar silikonlarım ile bir seneyi devirdim. size son durumları yazmak istedim. Silikonlu olduğumu unuttum.sanki hep benimleydiler. görüntüsü tamamen normal bir meme gibi oldu. normal ayakta dururken göğüs arasında 2 parmak aralık var. sırt üstü yatarken araları baya bir açılıyor. yüzüstü yatmaktan hiç rahatsızlık duymuyorum. destekli sütyen giydiğim zaman göğüslerim süper görünüyor. dikiş izlerime gelecek olursam öyle çok silikleşme olmadı. ayaktayken belli olmuyor aynayla alttan bakınca izler belli. yumuşama durumu ise normal meme gibi yumuşak.sırt üstü yatarken biraz sertleşiyor. regl zamanımda ise silikondan önce göğüslerim çok hassaslaşırdı. dokunamazdım. silikonlu halimde de bu değişmedi.şimdilik bu kadar..:89:
arkadaşlar silikonlarım ile bir seneyi devirdim. size son durumları yazmak istedim. Silikonlu olduğumu unuttum.sanki hep benimleydiler. görüntüsü tamamen normal bir meme gibi oldu. normal ayakta dururken göğüs arasında 2 parmak aralık var. sırt üstü yatarken araları baya bir açılıyor. yüzüstü yatmaktan hiç rahatsızlık duymuyorum. destekli sütyen giydiğim zaman göğüslerim süper görünüyor. dikiş izlerime gelecek olursam öyle çok silikleşme olmadı. ayaktayken belli olmuyor aynayla alttan bakınca izler belli. yumuşama durumu ise normal meme gibi yumuşak.sırt üstü yatarken biraz sertleşiyor. regl zamanımda ise silikondan önce göğüslerim çok hassaslaşırdı. dokunamazdım. silikonlu halimde de bu değişmedi.şimdilik bu kadar..:89:
Canim bizimle bunlari paylastigin icin merci, benim sorum hangi yöntemle ameliyat oldun, protezin buyuklugu ne, ve kas altimi?
Canim bizimle bunlari paylastigin icin merci, benim sorum hangi yöntemle ameliyat oldun, protezin buyuklugu ne, ve kas altimi?
cnm kas üstü, meme altı kesisi ile 325 cc protez konuldu. genel aneztezi yerine sedasyon yöntemi ile ameliyatımı gerçekleştirdi doktorum.
Vaayy 2 sene geçmiş bile ameliyatımın üzerinden. 2 sene sonraki durumundan bahsedeyim hemen. gerçekten gün geçtikçe daha bir doğal daha bir güzel oluyormuş. asla yabancı bir madde varmış gibi hissetmedim. hiç bir problem yok. her şey çok doğal. olmak isteyenler kesinlikle ertelemeden hemen olsun. uzun vadede neler olduğunu merak eden arkadaşları bilgilendirmek istedim. Hayırlı ramazanlar...
Özelden mesaj yazamıyorum. O yüzden nemutlubana isimli arkadaşıma şunları söylemek istiyorum;
Canım mesajını yeni gördüm. hiç meraklanma. yine ameliyat olsan yine tuğrul beyi tercih ederdim.kasüstü oldum ve elime gelmiyor. anneme kontrol ettiriyorum hatta :)) çok doğal diyor. hiç bir problemim yok. çok doğal görüntüsü var. zaten göğüs estetiği için tek isim tuğrul bey bence. hiç korkma cnm. şimdiden hayırlı olsun.
Canım mesajını yeni gördüm. hiç meraklanma. yine ameliyat olsan yine tuğrul beyi tercih ederdim.kasüstü oldum ve elime gelmiyor. anneme kontrol ettiriyorum hatta :)) çok doğal diyor. hiç bir problemim yok. çok doğal görüntüsü var. zaten göğüs estetiği için tek isim tuğrul bey bence. hiç korkma cnm. şimdiden hayırlı olsun.
Özelden mesaj yazamıyorum. O yüzden nemutlubana isimli arkadaşıma şunları söylemek istiyorum;
Çok teşekkür ederim mead,bunları duymak bana ne kadar iyi geliyor anlatamam.Şu anda tek endişem bu konu çünkü.Cevabın için tekrar sağol,gönlüne göre olsun her şey her zaman.