MDS hastalığı ile ilgili neler bekliyor...

Bende ankara onkoloji hastanesinde görüyorum. Koru hastanesine gitmistik izmirde bi dr ve istanbulda bi dr sonuclarımı gördü hepside yasın çok geç nakil yapıp önümüze bakalım dediler
Tabii ki yaşın genç bunu değerlendirmeliler.
Umarım bulunur tam uyumlu hemen sürece başlanır

Bende ankara onkoloji hastanesinde görüyorum. Koru hastanesine gitmistik izmirde bi dr ve istanbulda bi dr sonuclarımı gördü hepside yasın çok geç nakil yapıp önümüze bakalım dediler
benım esımde ılk ıtp sonra aplastık anemı dedıler gecen haftalarda dr epo testı ıstedi belkı mds de olabılırsın dedi. zaten nakil icınde ıslemler baslatıldı bızde kardesler uyumsuz cıktı yakın akrabalara ve turkkok e bakılmaya baslandı 35 yasında esım . bı suru tedavı gordu 5 ayda rabbım herkese şifa versın

Rabbim şifasını versin inşallah ben dr umdan cok memnunum şuan bekleme sürecindeyiz akıllı ilaç kullanıyoruz siz nerede tedavi görüyorsunuz

çok saolun allah razı olsun inşallah annemde şanslı kişilerden olur aml ye veya başka bir tür kansere çevirmez ve yine inşallah kan alma süremiz bi nebzede olsa uzar.3 hafta çok kısa ve zor bulunan kan..

acil şifalar diliyorum.allahım dermansız dert hastalık vermesin.dualarım sizinle...

nerede tedavi görüyorsunuz

kemik iliği biyopsisi sonucuna göre türünü söylemişti bize hoca, bir de sanırım blast sayısı önemli bu hastalıkta tedavi seçeneğine karar vermek için. Hastalık kalp çarpıntısıyla, nefes darlığı ve yorgunlukla başladı biz ilk olarak kardiyolojiye gittik o bizi hematolojiye yönlendirdi, hemoglobin 7 civarındaydı, annem de 64 yaşında, bu yaşta bu kadar düşük olması normal değil hematoloji görsün vücutta kaçak mı var acaba dedi, hayır daha önceden kemoterapi falan almadı

koru hastanesindeki doktorunuz kimdi acaba
Koru hastanesinde osman ilhan a gittik ama paradan baska bişey konusmadı suan ankara onkolojo hastanesi hematoloji bölümüne gidiyoruz orda prof dr sinan hocam var allah razı olsun simdiye kadar hic böyle bi dr görmedim sıfır ego ve hasta psikolojisinden cok iyi anlıyor bilgisinede cok güveniyorum

Rabbim şifasını versin inşallah ben dr umdan cok memnunum şuan bekleme sürecindeyiz akıllı ilaç kullanıyoruz siz nerede tedavi görüyorsunuz
BİZ çukurova üni. Hastanesinde tedavi görüyoruz ayrıca başkent üni. Hastanesinede gitmeye başladık insan her yolu deniyor bu süreçte rabbim herkese şifa versin çok zor süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…