• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MCdonald'sda İnsan ETİ !!

VahsiCazibe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
117
43
38
Zaten güzel bir hikâyesi olmayan McDonald’s fast food restoranları kullandıkları kuşkulu malzemelerle bilinse de, bu durum listede başı çekiyor.

Yakınlarda rahatsız edici itiraf kayıtlarıyla ilgili bir rapor sunmuştuk, bu ses kayıtlarında itirafçı McDonald’s’ın solucan etini dolgu olarak kullanması üzerine, sığır eti hamburgerlerinin tamamında dolgu malzemesi olarak insan eti kullandığını ileri sürdü. İddalara göre, adli müfettişler Oklahoma City’deki McDonald’s et fabrikasının soğutucularında insan ve at eti bulmuşlar. Aynı zamanda bir kaç dağıtım aracında da insan etine rastlanmış. Bir kaç rapora göre de adli müfettişlerin araştırmaları sonucu, ülkedeki fabrika ve restoranların %90 ında insan eti , %65 in de at eti bulunduğu ortaya çıkarıldı.

FBI ajanı Lloyd Harrison, Huzler muhabirlerine ”en kötüsü de bu sadece insan eti değil, çocuk eti. Bulunan parçalar yetişkin bir insan bedeninin olamayacak kadar küçükler. Bu gerçekten korkunç” diye konuştu. Harrison, adli testlerin devam ettiğini söyledi.

Yamyamlık bundan binlerce yıl önceydi ve günümüzde hala görülüyor. 2013 te Kuzey Koreli bir adam çocuklarını yemek için öldürdüğünden idam edilmişti. Bugün hala bazı kabilelerde insan eti yemek bir kültürel aktivite olarak görülüyor. Amerika’da da Jeffrey Dahmer ve Albert Fish gibi insan eti yemeyi takıntı haline getirmiş insanlar var. Bizler onları şizorfen ya da akıl hastası olarak tanımlıyoruz.Böyle şeylerin olduğunu inkar edemeyiz…

Şimdi McDonald’s müşterileri cevap bekliyor! Ne zamandır insan eti kullanıyorlar? O çocukları nereden buldular? Fabrikaya getirildiklerinde de ölü müydüler? Yetkililer DNA testleri ve her alanda araştırma teknikleriyle tüm bu soruları en kısa zamanda cevaplandırmayı umuyor.

Kaynak: http://dailybuzzlive.com/human-meat-found-mcdonalds-meat-factory/
20140901_1_mcdonald-sta-insan-eti.jpg

Yeni habere göre patateslerde genetiği değiştirilmiş olanı yenecekmiş , kadınlar neden hamile kalamıyor belli

Yeni habere göre patateslerde genetiği değiştirilmiş olanı yenecekmiş , kadınlar neden hamile kalamıyor belli
Aynen öyle , herkes tüp bebek yapıyor sağlıklı yiyecek yiyemiyoruz sağlıklı siperm sağlıklı rahim yok kii .. Her şey GDO'lu , yazık eminim bizde ileride çocuk sorunu yaşayacağız .. Ama bu doğruysa midem bulandı gerçekten. .

:KK34:İnanmıyorum hamburgerden soğudum suan artık cocuklarıma kesinlikle yedirmem ay ne alcamızı sasırdık ya bukadar dünyaca ünlü bi markada bunu yapıyosa pes aslında dısardan bisey almıycaksında iste alıyoruz lanet olsun ya gıcık oldum

Ben Burger Kingde yediğim sandaviçte Bilidğiniz sakallarını tıraş etmiş bir tutam ete atmış öyle kötü oldum götürdüm gördü tam bas bas bağıracaktım , elimden aldı lütfen oturun yenisini verelim diyor .. Rezalet iğrenç ..

mc donalds etinin tadı farklı...hiç bir yerde öyle güzel tat yok
ve en lezzetli etin insan eti olduğu söylenir
sebebi buymuş demek...
diyecek laf kalmadı...içim sızladı...
Bende hep düşünürdüm ne katıyor olabilirler diye ama bu kadar beklemiyordum allahım neler yiyoruz ..

hakkaten mcdonalds gibi hiç bi yerde yok..
işin kötüsü bu haber bile beni caydıramıyor şimdi olsa yine yerim sanırım :KK14:

Bende hep düşünürdüm ne katıyor olabilirler diye ama bu kadar beklemiyordum allahım neler yiyoruz ..
ben birde yurt dışında mc donalds yedim...eti çok ağırdı...türkiyedeki daha hafif ve daha iyi...türkiyeye sızmışmıdır acaba o etten...?

yamyamda olmuş insanlar ha yazık

şükürki en fazla 1 yada 2 dir yediğim oda mc ddonaldmıdır değilmidir biliyorum
avmde yemiştim ilk evlendiğim sene konyada
yemez olaydım:KK34:

kapatsınlar bunları artık yeter
bu kadar oynanmaz ki oynatılmazki vatandaşınla insanınla:KK34:

kayıplarında nereye gittiği bellimi ne

Olamaz yaa daha geçen gün ordan yedim:KK57: midem kalktı tüylerim diken diken oldu.. Gerçekten böyle bir şey varsa o zaman bu ş...zler cinayet mi işliyorlar? Hani çocuklar kaybolup duruyor tüm dünyada.. Allah'ım bir daha tövbe yemem

ben inanmıyorum...çünkü almanyada olsun..kendim çalıştım..sürekli numuneler alınıp...test ediyorlar..türkiyeyi bilmem...türkiyede at ve eşek etlerinden sucuk yaptıklarınıda duyduk...

Ben de pek inanmadım habere, ama bir video izlemiştim hayvanları bütün bütün(tabi ölmüş hayvanlar, at da dahil bir öğütücü gibi bişeyin içine atıyorlar, muhtemelen burger ürünüydü ama markalıların yaptığın zannetmiyorum ya, Burger King de big king yeme gafletinde bulunduk yıllar önce eşimle, bağımlısı olduk resmen haftada bikaç defa yiyorduk, şimdilerde azalttık biraz.. öfff midem bulandı şimdi ya

Ben de pek inanmadım habere, ama bir video izlemiştim hayvanları bütün bütün(tabi ölmüş hayvanlar, at da dahil bir öğütücü gibi bişeyin içine atıyorlar, muhtemelen burger ürünüydü ama markalıların yaptığın zannetmiyorum ya, Burger King de big king yeme gafletinde bulunduk yıllar önce eşimle, bağımlısı olduk resmen haftada bikaç defa yiyorduk, şimdilerde azalttık biraz.. öfff midem bulandı şimdi ya
O videoyu ben de izlemiştim ama onu ünlü burgercılar nasıl yapabilir? Bağırsağıyla öğütülen hayvanın köftesi nasıl lezzetli olabilir. :KK45:

O videoyu ben de izlemiştim ama onu ünlü burgercılar nasıl yapabilir? Bağırsağıyla öğütülen hayvanın köftesi nasıl lezzetli olabilir. :KK45:
jooker neydi o bağırsaktan yapılan bişey var Türkiye de çok tüketiliyo adını unuttum, o şeyi işte unutma, lezzetl demekki. ben bir defa yedim bol kimyondan tadını alamadım ama fena değildi hani

Haber doğru ya da yanlış benim için fark etmiyor, fast food sağlıksızdır. Avrupa fast food yüzünden obeziteyle savaşıyor.
Ahkam kesiyorsun Mune, sen hiç yemiyor musun dediğinizi duyuyorum:-) Yılda 2-3 kereyi geçmez fast food yiyeceklerle olan kucaklaşmam, onda da Mc Donald's yemem.

Hergün defalarca aynı yağda patates kızartıyorlar, o yağlar iğrenç bir hale geliyor, Avrupa'yı bilmem ama Türkiye'deki fast food şubelerinde denetim yok, etin, kullanılan yağın, baharatın, ekmeğin bir standartı yok, yılda 2-3 kez dedim ya geçenlerde eşimi dışarı çıkarayım birde yemek ısmarlıyayım dedim, bin pişman olduk, bayat hamburger ekmeği içinde yal gibi bir köfte, asidi olmayan renkli sulu bir içecek geldi önümüze, eee öyle yerlerde de para peşin malum, gidip onu yemek diye önümüze getirenin boğazına yapışsam ne olacak, birine söyledikti adam yemeğimizden bir parça alıp yoooo hiçbir sorun yok yemekte dedi gözümüze baka baka:KK4:

En iyisi mi paramla sağlığımdan olacağıma, evde yaparım hamburgerimi.

_______

Abooooo biri kokoreç demiş, yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı, kokoreç kadar lezzetli birşey var mı? Yiyin kokoreçi, kebapları bak hiç bırakamazsınız, yanında bol acılı şalgam suyu, soğan salatası of of of
yiyen-smiley-hareketli-resim-0041.gif

Son düzenleme:
Back
X