MB Genlab Pgt testi yaptıranlar var mı

skytokyo

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
134
53
13
30
Tekrar merhaba dün kürtaj olmamış gibi hala savaşmaya devam edip bugün oturup gen testlerini araştırıyorum.kısaca 3 tüp bebek transferi 1 negatif 1 kimyasal gebelik ve 7 haftalık kürtaj. Doktorumuz hem eşimle bana hemde var olan embriyolar için test istedi embriyoları Pgt testine göndereceğiz merkezin adı mb genlab bilgisi olanlardan bilgi rica ediyorum hepimizin yolu dilerim bir gün çiçeklenir

Beni hastane gönderdi nereye bılmıyorum aslında demelzerkı tedavı olduğunuz hastane yapdırırı dıye. İlgilenmedik bıke

Merhaba, biz “nesiller genetik hastaliklar degerlendirme merkezi”nde pgt baktirmistik. Memnun kaldik dilerseniz siz de arastirabilirsiniz firmayi

Embriyolar cozdurulup parça alınıp tekrar dondurulacak. Transfer için yeniden çözülecek bu kalite kaybı yapabilir.

Merhaba, biz “nesiller genetik hastaliklar degerlendirme merkezi”nde pgt baktirmistik. Memnun kaldik dilerseniz siz de arastirabilirsiniz firmayi
Doktorumuz mb genlab ile çalıştığını söyledi o yüzden araştırmak istedim daha önce gönderen var mı diye sanırım benim bulduğum yere göndermezler

Doktorumuz mb genlab ile çalıştığını söyledi o yüzden araştırmak istedim daha önce gönderen var mı diye sanırım benim bulduğum yere göndermezler
Aa anladim olabilir tabii. Biz de acikcasi kendimiz bulmadik, hastane direkt oraya goturdu. Sonucum cok hizli cikmisti benim o yuzden memnun kaldim diyebilirim ngs hizmetinden

Aa anladim olabilir tabii. Biz de acikcasi kendimiz bulmadik, hastane direkt oraya goturdu. Sonucum cok hizli cikmisti benim o yuzden memnun kaldim diyebilirim ngs hizmetinden
Ngs ile Pgt arasındaki farkı anlayamadım ben sizin şuanki durumunuz nedir ve neden ngs önermişlerdi

Mb genlab bilmiyorum nette yorumda göremedim yeni galiba. Merkez mikrogen ile anlasmaliydi oraya gönderildi bı haftada sonuç gelmişti bir sıkıntı yaşamadık şükür. Hangi merkezde yaptiriyorsunuz tüp bebek acaba

Ngs ile Pgt arasındaki farkı anlayamadım ben sizin şuanki durumunuz nedir ve neden ngs önermişlerdi
Pgt dedigimiz genetik islemlerinin tamami aslinda genel kapsami. İcinde ayri ayri metodlar var kromozomlari inceleyen. Ngs yontemi ise su an en detayli incelemeyi yapan yontem. Ornegin eskiden fish diye bir yontem daha varmis onlar gelistirilip ngs olmus kisaca su an guncel kullanilan :)
Ben bir kez daha opu hazirligindayim, genetikten bir tane saglikli geldi cunku. Doktorum onermisti bize bir rahatsizligim yok,ama hic hamile kalamadim dogal yollarla ve ikimizde de sorunlar var esimle. Oyle olunca doktorum biraz garantici davranmak istedi acikcasi

Çok teşekkür ederim bilgileriniz için Rabbim kalbinizdekini kucağımıza nasip etsin inşallah

Manisa’da grand medicalde yaptırıyorum ben tüp bebek işlemini

Evet bu riski okumuştum lakin baştan başlamaya gücüm yok
Benim de 2 kimyasal oldu.
Kalan 4 embriyo vardı
Doktor genetige gönderelim dedi, ben transferle şans vermek istedim.
Kalan 4 embriyoyu en yüksek kaliteye getirene kadar beklediler 2 tanesi gelişim göstermedi, 2 tanesi de iyi kalite olarak ilerledi. Doktor transfere kesin gözüyle baktı ama olumsuz sonuçlandı.

aslında o kadar yorgunuz ki bizler ama Rabbim sabrımızı veriyor sanırım. Dualarımız bir gün bizimde kabul olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…